ınsallah canım bnm nasıl ıstıyorsanız öyle gıtsın butun ıslerınıziyi olmuş iyi ben de değişmiştim ifşa olunca
zor olmaz olur mu canım şimdiden düşünüyorum ama inş yükseğe başlarsa en az 3 sene erteleyebilecek. mimar sinanda yapmak istiyo bakalım inş kabul edilir.
Bronz 5e kadar burdaydı sözde bak nasıl kaytardı hemen
kıtaplarım gelıyor olleyyyyyyyy
ben illAllah ettim ama kendisi çok mutluvalla Allah ınsanları bankanın elıne dusurmesın ne musterı olarak ne de calısan olarak bnm psıkolojım bozuldu antıdepresanla yasıyorum artık yoksa basım agrıyor
ahahhahhhahah hemende malum oldu damladı
tospaa sağlık ocağını basmaya gitti bence
ptt ye gidip geldim. müşteri vardı bide. anca fırsat buldum. burdayım
tosbik yok şimdide
tospaa sağlık ocağını basmaya gitti bence
Yardımcı kıtap ıstemıstım cumartesı onlar geldıaçıköğretim mi.
çalışabiliyo musun bari sınavlara
Yardımcı kıtap ıstemıstım cumartesı onlar geldı
calısmaya calsııyorum dıyelım ortalamayı tutturamadgımdan kalıyor dersler
aman yokk cehennem azabı gbı vallaben illAllah ettim ama kendisi çok mutlu
nisandaki bireysel sınavına çalışıyor harıl harıl
benımde gelıyor ama napım unı ye gıdemem barı bu sekılde bırseyler yapayımtek başına anlamıyo insan ya, ben çok sıkılırdım çalışırken uykum gelirdi
kızlarrr okulla konustum :)
aöf ye + olarak uzaktan egıtım hakkımda varmıs
nasıl mutluyum anlatamam ıns bu uzaktan egıtım yararlı olur barı
tsk ederımsevindim cnm senin adına hayırlı olsun
tsk ederım
ıns tutarsa yerlesırsem daha cok sevınıcem
ayy canım benım ınsallah nasıl sevınclıyım anlatamam kus gıbıyım suano da olur inşallah hayırlısıyla dert etme canım
ayyy allah kolaylık versin ama şimdiden can sıkma boş ver biz gırgıra devam edelimo evli ya karısının kaprislerini karşılıyor şimdide hamile zaten babasının borcunuu kardeşi öderken beyfendi gidiyor 40 binlik araba satıp yenisini alıyor
bizimde iş ciddiye binmedi diye nasıl olsa daha birikim yapmasına var diyip ona yöneliyorlar sanırım..
ya günah almak istemem annesi kendi demiş zaten oğlum abinin karısına ne yapıldıysa seninkinede aynen eksiksiz yapılır diye
geçende altın muhabbeti oldu bizim düğün için benimki dedi senin altınların için birikim yapmam lazım
bende dedim altınları kayınvalide takmıyor mu zaten (abisinin düğününde kv aldı taktı hepsini 30 binlik altın takmış kv)
annem mi evlencek senle yoksa ben mi dedi güldü bana...
bende sustum tabi diyemedim eee yengene neden annen ağırlığınca altın taktı o zaman diye:26:
amannn içim şişti boşveerrr altın delisi değilim ama benimki çok saff
abisi daha dik başlı kimse ona şunu yap bunu yap demiyor ama afedersin herkes benimkini paspas gibi kullanıyor
gel diyolar geliyor git diyolar gidiyor yap et bilmemne pfff
salla amaaaaaaannnn anlat birşeylerr
geldim anacım koş sen deee
ptt ye gidip geldim. müşteri vardı bide. anca fırsat buldum. burdayım
tosbik yok şimdide
ahahahhaatospaa sağlık ocağını basmaya gitti bence
hiç de bile iş yapmam wc ye giderken bile korkan bi insanım ben bi de iş yapıp yoramam kendimi daha kesinleşmeden bile böyleysem yandı benim kocişşay o temizlik yapıyodur zaman geçsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?