Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

biraz tanıtsana kendini ben 24 yaşında tazecik anne adayıyım evlendikten sonra çalışmayı bıraktım
tanıtayım ben 21 yaşındayım çalışyorm işletme-muhasebe bölümü :126:
açık lisede okuyorum bir yandanda İnşAllah seneye bitiyor
Bekarım

Evet kuzum daha elektriklilerim gelecek inşallah havlularım nevresimim cam ürünlerim inşallah

yemek takımının derdini bitireyim. elektiklilere başlayacağım bende

nevresim-havlu derdi bittii .

ufak tefek şeyler var.

evlenip barklanmadan bu çeyiz işi bitmez diyor annem

face de sorun vardır belki o sırada.şimdi tekrar dene canımcım
uyuyor canım daha uyansın bi kahvaltı yapsın kendine gelsin ilerleyen saatlerde denicez tekrar
birde çok saçma yaa ben düzenleyince zaman tünelimde güncelleniyor işte x le ilişkisi başladı diye
ama profil bilgilerimde sadece ilişkisi var yazıyor vee benimkine istek gitmiyorr
yani ben ilişkideyim x le ama onun haberi yokmuş gibiii sadece benim zaman tünelimde çıkıyorr

yemek takımının derdini bitireyim. elektiklilere başlayacağım bende

nevresim-havlu derdi bittii .

ufak tefek şeyler var.

evlenip barklanmadan bu çeyiz işi bitmez diyor annem

Benimde taksitlerim inşallah Nisanda bitiyor tıraş setinden başlıycam almaya Eylüle kadar bitirmeyi planlıyorum nasipse sonra beyaz eşya düğün yeri geldin mobilyalar damatlık gelinlik kına yeri kaftan of daraldım

dedeiğim gibi muhtemelen face de sıkıntı vardır.

çok komik olmuş ama

taksite girince ödeniyor hepsi vallahi.allah sağlık versin yetr ki.

sen beyaz eşya olarak ne almayı düşünüyorsun canım?

ben fırın alıcam. aşkitim önümüzdeki hafta beyaz eşyayı alıyor.

inşAllah bugün sorun çıkmaz valla çok gıcık oldum...

maşAllah canım benim size bu arada herşey tıkır tıkır yolunda gidiyorr

taksite girince ödeniyor hepsi vallahi.allah sağlık versin yetr ki.

sen beyaz eşya olarak ne almayı düşünüyorsun canım?

ben fırın alıcam. aşkitim önümüzdeki hafta beyaz eşyayı alıyor.

Oh beyaz eşyayı da aradan çıkarırsanız üzerinizden bir yük kalkar canımcım beyaz eşya olarak bosch düşünüyoruz bakalım nasipse inşallahSiz hangi markadan alıyorsunuz canım

inşAllah bugün sorun çıkmaz valla çok gıcık oldum...

maşAllah canım benim size bu arada herşey tıkır tıkır yolunda gidiyorr
maşşallaah

hep böyle olur inş.

Oh beyaz eşyayı da aradan çıkarırsanız üzerinizden bir yük kalkar canımcım beyaz eşya olarak bosch düşünüyoruz bakalım nasipse inşallahSiz hangi markadan alıyorsunuz canım

evet. düğüne kadar taksitlerini öder en azından

arçelik düşünüyoruz. bakalım,değişmezse

inşallah ksmet olur.bebişini severim hem
inşallah canım belki senin bebişte yolda olur o zaman
doktorlarda insan bacımm
çaresini bulmuşsunuz işte ne zaman geliyor eşin
kv ye söylediniz mi siz ne yaptı ne diyor
öyle tabi ama şans işte beni buldu kv den hiç bahsetmicektim aslında ama aklıma getirdn ne sorduğu var ne bi şey benim burda kimsem yok hangi dr iyidir nereye gitmeli bilmem sonuçta başka bi şehirden geldim yardımcı olması lazım dimi yok aksine biz dr yüzümü gördük diyo. kendi başımızın çaresine bakıyoruz eşimle deneme yanılma yöntemi oluyo inş rabbim iyi bi dr.la karşılaştırır bizi rast gele seçtim:26: eşim hastaydı iki gün önce arıyo beni kv eşimi soruyo bana nasılsın bi ağrın bi ihtiyacın var mı demedi bile
tanıtayım ben 21 yaşındayım çalışyorm işletme-muhasebe bölümü :126:
açık lisede okuyorum bir yandanda İnşAllah seneye bitiyor
Bekarım

ben de normalde muhasebeciyim 3 yıl çalıştım güzel meslek bence

hayali bile güzelll

sıkıcı ya ben sevmyom okulu bitirp yeni mesleğe geçiş yapacğm

yakındır o günler bebeğim baksana daha bikaç ay öncesine kadar çeyiz hazırlığı telaşın yoktu şimdi maşallah vızır vızır çalışıyosunuz beraber ne güzel

annem dün akşam acele etmyin dedi. sanki bu yaz evlenelim dedikk.
daha 1 buçuk sene var

sıkıcı ya ben sevmyom okulu bitirp yeni mesleğe geçiş yapacğm

ön muhasebe bakıyosan evet bence de sıkıcı ben fatura fatura uğraşmayı sevmezdim ama genel muh. iyi ben seviyodum sonuçta hep aynı şeyi işlemiyosun çekti senetti banka hesaplarıydı değişiklik oluyodu sıkılmıyodum

var mı başka bölüm aklında?

keşke yardımcı olabilsem yaa yada burdan birimiz bi doktor önerebilse:26:
takma canım sende eşini sorunca bende iyiyim kaynana sağol sorduğun için de laf sok

annem dün akşam acele etmyin dedi. sanki bu yaz evlenelim dedikk.
daha 1 buçuk sene var

sen takma kafaya kuzum şimdiden başlamazsanız zor olur zaten çeyizden ayrı düğün yapmak başlı başına masraf oluyo çeyizle bitmiyo. hem annen de sevineceğine sonuçta sen de onların yükünü hafifletmiş oluyosun

keşke yardımcı olabilsem yaa yada burdan birimiz bi doktor önerebilse:26:
takma canım sende eşini sorunca bende iyiyim kaynana sağol sorduğun için de laf sok

her şeyin zamanı gelecek canım sabırla bekliyorum. kimseye ihtiyacımız yok diyo eşim, haklı ama sonuçta ilk torunu olacak bu bebek bu kadar ilgisizlik olmaz hadi beni boşver oğlunun çocuğu bu yabancının değil. yalnız başıma kv ye gitmemi istemiyo artık eşim gitme dedi üzülüp geliyosun beraber gideriz gidilecekse dedi.

ablamın evlenip gitmesine alışamadı,benim evlenmem daha zor gelir.o yüzden istemiyor açıkçası.

hmmm eşin tarafından çok şanslısın tatlım zaten o kadar anlayışlı ki..
bu arada eltin hameile değilmiydi bi ara dinlenmeye çekiliyo hamile galiba demiştin diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…