tanıtayım ben 21 yaşındayım çalışyorm işletme-muhasebe bölümü :126:biraz tanıtsana kendiniben 24 yaşında tazecik anne adayıyım evlendikten sonra çalışmayı bıraktım
Evet kuzum daha elektriklilerim gelecek inşallah havlularım nevresimim cam ürünlerim inşallah
uyuyor canım daha uyansın bi kahvaltı yapsın kendine gelsin ilerleyen saatlerde denicez tekrarface de sorun vardır belki o sırada.şimdi tekrar dene canımcım
yemek takımının derdini bitireyim. elektiklilere başlayacağım bende
nevresim-havlu derdi bittii .
ufak tefek şeyler var.
evlenip barklanmadan bu çeyiz işi bitmez diyor annem
dedeiğim gibi muhtemelen face de sıkıntı vardır.uyuyor canım daha uyansın bi kahvaltı yapsın kendine gelsin ilerleyen saatlerde denicez tekrar
birde çok saçma yaa ben düzenleyince zaman tünelimde güncelleniyor işte x le ilişkisi başladı diye
ama profil bilgilerimde sadece ilişkisi var yazıyor vee benimkine istek gitmiyorr
yani ben ilişkideyim x le ama onun haberi yokmuş gibiii sadece benim zaman tünelimde çıkıyorr
Benimde taksitlerim inşallah Nisanda bitiyor tıraş setinden başlıycam almaya Eylüle kadar bitirmeyi planlıyorum nasipse sonra beyaz eşya düğün yeri geldin mobilyalar damatlık gelinlik kına yeri kaftan of daraldım
inşAllah bugün sorun çıkmaz valla çok gıcık oldum...dedeiğim gibi muhtemelen face de sıkıntı vardır.
çok komik olmuş ama
taksite girince ödeniyor hepsi vallahi.allah sağlık versin yetr ki.
sen beyaz eşya olarak ne almayı düşünüyorsun canım?
ben fırın alıcam. aşkitim önümüzdeki hafta beyaz eşyayı alıyor.
taksite girince ödeniyor hepsi vallahi.allah sağlık versin yetr ki.
sen beyaz eşya olarak ne almayı düşünüyorsun canım?
ben fırın alıcam. aşkitim önümüzdeki hafta beyaz eşyayı alıyor.
maşşallaahinşAllah bugün sorun çıkmaz valla çok gıcık oldum...
maşAllah canım benim size bu arada herşey tıkır tıkır yolunda gidiyorr
Oh beyaz eşyayı da aradan çıkarırsanız üzerinizden bir yük kalkar canımcım beyaz eşya olarak bosch düşünüyoruz bakalım nasipse inşallahSiz hangi markadan alıyorsunuz canım
inşallah canım belki senin bebişte yolda olur o zamaninşallah ksmet olur.bebişini severim hem
öyle tabi ama şans işte beni buldudoktorlarda insan bacımm
çaresini bulmuşsunuz işte ne zaman geliyor eşin
kv ye söylediniz mi siz ne yaptı ne diyor
tanıtayım ben 21 yaşındayım çalışyorm işletme-muhasebe bölümü :126:
açık lisede okuyorum bir yandanda İnşAllah seneye bitiyor
Bekarım
inşallah canım belki senin bebişte yolda olur o zaman
öyle tabi ama şans işte beni buldukv den hiç bahsetmicektim aslında ama aklıma getirdn ne sorduğu var ne bi şey benim burda kimsem yok hangi dr iyidir nereye gitmeli bilmem sonuçta başka bi şehirden geldim yardımcı olması lazım dimi yok aksine biz dr yüzümü gördük diyo. kendi başımızın çaresine bakıyoruz eşimle deneme yanılma yöntemi oluyo inş rabbim iyi bi dr.la karşılaştırır bizi rast gele seçtim:26: eşim hastaydı iki gün önce arıyo beni kv eşimi soruyo bana nasılsın bi ağrın bi ihtiyacın var mı demedi bile
ben de normalde muhasebeciyim 3 yıl çalıştım güzel meslek bence
inşallah canım belki senin bebişte yolda olur o zaman
öyle tabi ama şans işte beni buldukv den hiç bahsetmicektim aslında ama aklıma getirdn ne sorduğu var ne bi şey benim burda kimsem yok hangi dr iyidir nereye gitmeli bilmem sonuçta başka bi şehirden geldim yardımcı olması lazım dimi yok aksine biz dr yüzümü gördük diyo. kendi başımızın çaresine bakıyoruz eşimle deneme yanılma yöntemi oluyo inş rabbim iyi bi dr.la karşılaştırır bizi rast gele seçtim:26: eşim hastaydı iki gün önce arıyo beni kv eşimi soruyo bana nasılsın bi ağrın bi ihtiyacın var mı demedi bile
hayali bile güzelll
yakındır o günler bebeğimbaksana daha bikaç ay öncesine kadar çeyiz hazırlığı telaşın yoktu şimdi maşallah vızır vızır çalışıyosunuz beraber ne güzel
sıkıcı ya ben sevmyom okulu bitirp yeni mesleğe geçiş yapacğm
keşke yardımcı olabilsem yaa yada burdan birimiz bi doktor önerebilse:26:inşallah canım belki senin bebişte yolda olur o zaman
annem dün akşam acele etmyin dedi. sanki bu yaz evlenelim dedikk.
daha 1 buçuk sene var
keşke yardımcı olabilsem yaa yada burdan birimiz bi doktor önerebilse:26:
takma canım sende eşini sorunca bende iyiyim kaynana sağol sorduğun için de laf sok
sen takma kafaya kuzum şimdiden başlamazsanız zor olur zaten çeyizden ayrı düğün yapmak başlı başına masraf oluyo çeyizle bitmiyo. hem annen de sevineceğinesonuçta sen de onların yükünü hafifletmiş oluyosun
hmmm eşin tarafından çok şanslısın tatlım zaten o kadar anlayışlı ki..her şeyin zamanı gelecek canım sabırla bekliyorum. kimseye ihtiyacımız yok diyo eşim, haklı ama sonuçta ilk torunu olacak bu bebek bu kadar ilgisizlik olmaz hadi beni boşver oğlunun çocuğu bu yabancının değil. yalnız başıma kv ye gitmemi istemiyo artık eşim gitme dedi üzülüp geliyosun beraber gideriz gidilecekse dedi.
ablamın evlenip gitmesine alışamadı,benim evlenmem daha zor gelir.o yüzden istemiyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?