Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Topiğe en son teflon tencerelerimi eklemiştim kuzum bornoz falan alındı da kişisel ya eklemedim buraya
Bornozdan nolcak ki, millet iç çamaşırlarını bile ekliyorrrrr
aynen ben de çok beğendim onlar için kahvaltıya misafirin olabilirim mesela
seni de karnındakini de yeariimmm

ay keşke gelebilseniz yaa, isanbul şurdan şuraya. bide hızlı tren olcak 5 dk.da istanbulda oluncakmış . puhaha ışınlanıcaz sanırsam

Günaydın kızlar bende gelebilrmym aranıza

Günaydın, hoşgeldin

hoşbuldukk

canımın içisine günaydıııııııııın
nasılsın balımmm

seni görmişken hemmeennn sorayımm
akşam deli oldum yaa yapamıyorum
facede ilişki durumunu düzenlemek istedim zaten ilişkisi var yazıyor ama benimkini ekledim oraya işte felan kişiyle ilişkisi var diye
yaptım ettim ama benimkine istek gitmedi bende ise işte x den onay bekleniyor diyor ama ona birşey gitmemiş:44:
nerden nasıl yapılıyor yani bu

Son düzenleme:
Tossspaaaaaammmmmmmmmmmm ve bebişiiiiiiiiiiiii nasılsınızzzz

iyiym tatlım seni sormalı.

sen zaten doğru yolu izlemişsin. karşı tarafa onay gitmesi lazım,oda onaylayınca oluyor zaten :26:

iyiym tatlım seni sormalı.

sen zaten doğru yolu izlemişsin. karşı tarafa onay gitmesi lazım,oda onaylayınca oluyor zaten :26:
işte valla deli oldum yaa sonra tepem atti dedim benimkine ben ilişki durumumu sıfırlıyorum yani yok yapıyorum
sen düzenle bana istek gönder tmm dedi öyle yaptık bu seferde bana istek gelmiyo iyice uyuz oldummmm

Güüü nayyyyy dııııınnnnnnnnn
piskommmm günaydın tatlımm
bakalım belki bi gün nasip olur kaparım yavrumu düşerim izmit yollarına
Tossspaaaaaammmmmmmmmmmm ve bebişiiiiiiiiiiiii nasılsınızzzz

iyi teyzesi maşallah güya dün dr gidcektik hast. aradılar dr hastalanmış acile kaldırmışlar neyse bugün başka bi hast. gidcez inş eşimi bekliyorum

işte valla deli oldum yaa sonra tepem atti dedim benimkine ben ilişki durumumu sıfırlıyorum yani yok yapıyorum
sen düzenle bana istek gönder tmm dedi öyle yaptık bu seferde bana istek gelmiyo iyice uyuz oldummmm

face de sorun vardır belki o sırada.şimdi tekrar dene canımcım

inşallah ksmet olur.bebişini severim hem

doktorlarda insan bacımm
çaresini bulmuşsunuz işte ne zaman geliyor eşin
kv ye söylediniz mi siz ne yaptı ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…