3.nolu ya karar verdik aşkitimle. yakından da inceledimamma yenir o tabaklarda cıvıl cıvıl
Günaydın kızlar bende gelebilrmym aranıza
Bornozdan nolcak ki, millet iç çamaşırlarını bile ekliyorrrrrTopiğe en son teflon tencerelerimi eklemiştim kuzum bornoz falan alındı da kişisel ya eklemedim buraya
seni de karnındakini de yeariimmmaynen ben de çok beğendim onlar için kahvaltıya misafirin olabilirim mesela
Günaydın kızlar bende gelebilrmym aranıza
Güüü nayyyyy dııııınnnnnnnnn
hoşbuldukkBornozdan nolcak ki, millet iç çamaşırlarını bile ekliyorrrrr
seni de karnındakini de yeariimmm
ay keşke gelebilseniz yaa, isanbul şurdan şuraya. bide hızlı tren olcak 5 dk.da istanbulda oluncakmış . puhahaışınlanıcaz sanırsam
Günaydın, hoşgeldin
nasılsın balımmmcanımın içisine günaydıııııııııın
hoşbuldum ozmn
nasılsın balımmm
seni görmişken hemmeennn sorayımm
akşam deli oldum yaa yapamıyorum
facede ilişki durumunu düzenlemek istedim zaten ilişkisi var yazıyor ama benimkini ekledim oraya işte felan kişiyle ilişkisi var diye
yaptım ettim ama benimkine istek gitmedi bende ise işte x den onay bekleniyor diyor ama ona birşey gitmemiş:44:
nerden nasıl yapılıyor yani bu
Bornozdan nolcak ki, millet iç çamaşırlarını bile ekliyorrrrr
işte valla deli oldum yaa sonra tepem atti dedim benimkine ben ilişki durumumu sıfırlıyorum yani yok yapıyorumiyiym tatlım seni sormalı.
sen zaten doğru yolu izlemişsin. karşı tarafa onay gitmesi lazım,oda onaylayınca oluyor zaten :26:
piskommmm günaydın tatlımmGüüü nayyyyy dııııınnnnnnnnn
bakalım belki bi gün nasip olur kaparım yavrumu düşerim izmit yollarınaBornozdan nolcak ki, millet iç çamaşırlarını bile ekliyorrrrr
seni de karnındakini de yeariimmm
ay keşke gelebilseniz yaa, isanbul şurdan şuraya. bide hızlı tren olcak 5 dk.da istanbulda oluncakmış . puhahaışınlanıcaz sanırsam
Günaydın, hoşgeldin
Tossspaaaaaammmmmmmmmmmm ve bebişiiiiiiiiiiiiinasılsınızzzz
Evet canım ekliyor haklısın da ben utanıyorum niyeyse
işte valla deli oldum yaa sonra tepem atti dedim benimkine ben ilişki durumumu sıfırlıyorum yani yok yapıyorum
sen düzenle bana istek gönder tmm dedi öyle yaptık bu seferde bana istek gelmiyoiyice uyuz oldummmm
piskommmm günaydın tatlımm
bakalım belki bi gün nasip olur kaparım yavrumu düşerim izmit yollarına
iyi teyzesi maşallahgüya dün dr gidcektik hast. aradılar dr hastalanmış acile kaldırmışlar neyse bugün başka bi hast. gidcez inş eşimi bekliyorum
boşver biz tencere tava eklemeye devamm
doktorlarda insan bacımmpiskommmm günaydın tatlımm
bakalım belki bi gün nasip olur kaparım yavrumu düşerim izmit yollarına
iyi teyzesi maşallahgüya dün dr gidcektik hast. aradılar dr hastalanmış acile kaldırmışlar neyse bugün başka bi hast. gidcez inş eşimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?