Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yarın bidaa derim nolcak sanki

kuşlar haber salın lunnayaaa

bu arada randevum iptal oldu doktorum acile kaldırılmış

ana:26:

kadına mı üzüleyim, bugün gidemicen diye mi bilemedim.

neyse, vardır bi hayır canımcım. devlet hastanesine mi gideceksin kontroller için.

Kuzum 2.model daha güzel geldi gözüme birbirlerine çok benziyorlar ama ben sarılı kahveli tonları sevmediğimden siyahlı olanından yana kullanıyorum oyumu
Çok güzelmiş kırmızı kırmızı aşk dolu yemekler yaparsın ki sen bunlarla
İşte bir kırmızı daha canım kullanışlı oluyor bunlar güzel düşünmüşsün
bi setin fiyatı: 1800
içinde: yem.tak./çatal bıç./tencre/kahvaltı var.

ama çatal bıçağı bunlar
Eki Görüntüle 1012120 Eki Görüntüle 1012121
Eğer bunlardan birine karar vericeksen 1.model daha güzel canımcım
diğer set 2000li bişey. kahvaltı takımı yok.çatalllar böyle.Eki Görüntüle 1012130 Eki Görüntüle 1012132

1800 ün çatalları-kaşıkları bana pk hoş gelmedi.

Bunda da kesinlikle 2.model canım daha hoş görünüyor çok kibar modeller bir mağazada da gör eline al nasıl kullanılıyor çorba içerken nasıl ağzına götür dene bakalımZarifler takımına yakışır kuzum

Hangisi olursa olsun canım benim içine sınan gönlünün sevdiği olsun hayırlısı olsun en başta aşkla huzurla kullan şimdiden inşallahBen neden bu topiği görmemişim hiç beni de alırsanız aranıza gelirim seve seve boş anlarımda

Son düzenleme:
Günaydın bebeğim

seni burdada görmek isterim, her zaman gel

ben dün akşam gittim tekrar baktım. senin beğendiğin çkb takımına karar verdim. çok hoşuma gitti. çok zarif duruyor
ama yemek takımı yakından beğenmedimmm. çok fazla siyahlı. ben altın sarısını çok severim. yemk takımındada çok şık duruyor bence gerçi kalmamış, elime alıp bakamadım ama eminim ki beğenirim kesin kararımı verdim bu akşam almaya gidiyoruz

Herzaman gelirim kuzumDediğim gibi kahveli altın sarılarını seviyorsan zarif bir model tabi ki o olsun çkb takımına karar vermişsin o zaman şimdiden aşkla kullan hepsini canım benim

G ü n a y d ı n
Günaydın fıstığım, hoşgeldin.
Herzaman gelirim kuzumDediğim gibi kahveli altın sarılarını seviyorsan zarif bir model tabi ki o olsun çkb takımına karar vermişsin o zaman şimdiden aşkla kullan hepsini canım benim
Teşekkür ederim canım inşallaaaah Hepimiz aşklaa kullanlım

Nasılsın bakalım, bayadır denk gelemedik senle de.

günaydın c.tesi güzelleriiiiii tatlı bi gün geçirmek için haydii hep beraber

Günaydın annişş. Keyfin nasıl

iyiyim tatlım bebişimle kahvaltımızı yaptık sanırım hamilelik bana yaradı normalde bu saatlerde fosur fosur uyurdum şimdi erken kalkıyrum ohh

dün eşim geldi başka bi hastaneye gidecektik sonra ben yıkanınca bi mayıştım gidemedim bugün inşallah gidicez

Başladı maraton canım valla

İlerleyen zamanlarda daha da hızlanır tempo
Hep beraber erken kalkıyoruz ne güzeeelll

ben çalışırken siz yatmayın ahahahahaha

Afiyet olsun, yarasın minnoşa.

gidin gidin de güzel haberler getir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…