ciddi misin. :26: zorla kndini bebek için. annen gelse ya memleketten.
Gelecekler canim İnsallah bilet aldilar haftaya sali burdalar İnsallah
bu sefer ablam da gelicek
Hadi ben yiyemiyorum, yemek yapamiyorum insan oglunu dusunur ya bi tabak yemek indirir haksiz miyim?
Guya buraya gelmesinin sebebi bize yardimci olmak ama hicbi yardim gordugum yok aradigi yok geldigi yok.
Uzuluyorum dun cok yorgundu esim geldi bi de kendine bi seyler hazirladi yetmedi iki saat benle ugrasti onu mu yapsam bunu mu yapsam yersin diye ama vallahi mutfak banq eziyet burnumu kac kat tulbentle sarip oyle gidiyorum tos yaptim bi dilim yedim simdi
bu kadın adeta size köstek olmaya gelmiş
annenin,ablanın gelmesi çok iyi olcak her açıdan
lunna geldi dün bi gelmiş tüttürmüş gitmişpembe nin bebişinin cinsiyeti belli oldu mu :26:
lunna evlendi mi :26:
incim yeni eve taşındı mı :26:
piskom sevdiceğiyle tekrar buluştu muuuu :26:
leydi okulu bitirdi mi :26:
kırmızı hamile mi :26:
görüşmeyeli çooook uzun zaman olmuş gibi hiissediyorummmmm :26:
bence de ama her şeyin zamanı gelecek o zaman açıcam ağzımı yumucam gözümü
lunna geldi dün bi gelmiş tüttürmüş gitmişdiğerlerinden hiç haber yok hakkaten ya çok salladı herkes topiği kimse gelmez oldu ne yoğun olurdu topik önceden
bebek sevmeye gelcek mi bakalım? kıskançlıktan mı yapıyodur nedir...
herkes yoğun, ya da unutulduk böhüüüü
o zaman gelirse ben istemem ki ne zaman kucağına alsa ver emzircem dicemyok öyle cefayı yalnız çekip ona sefasını sürdürmek
aman ne yoğunlukmuş kızgınım hepsine biz de çalıştık heralde biliyoruz insan nefes almak için ara veriyo o zamanlarda bile gelmiyolarunutulduk işte güyaa hepimiz teker teker bu topikte evlenicektik hamile kalcaz çocuk büyütücektik nerdeeee
kv.ye fazla söylenmek istemiyorum, benim başıma ne geleceği belli değil çünkü :18:
pisko da gözükmez oldu
incim kafa dağıtmaya glirdi, o da gelmiyor. bazen girip bakıyomuş, kimse olmayınca cıkıyorum demişti.
aman allah korusun canım :26:
geçen hafta sanki canı sıkkın gibi geldi bana piskonun sevgilisinin anlamsız yorumlarından kaynaklı, haklı da. inşallah halletmişlerdir.
inci hanım iyice elini ayağını çekmiş durumda o whatstan yazan no.ya geri dönmedim bence o ama emin olamadım işte burya gelse sorcam zaten
sen de ne var ne yok yeni ciciler var mı çeyize eklenen
var canım. yarında eklicem
o no incininmişşşşş
yaa bi konu okudum ona takıldım kadın 10 yıldan sonra hamile kalıyo ama şimdi işten çıkarılırım geçim sıkıntısı çekeriz diye bebeği aldırmayı düşünüyo. içim parçalandı insanların yorumlarını görünce daha kalp atımı başlamamış diye onu candan saymıyolar aldırmaya onay veriyolar. ben de ne düşünüyorum biliyo musun bikaç ay sonra ikili üçlü testler yapmamı isteyecek dr. zeka geriliği için fln ben yaptırmak istemiyorum öyle bi sey varsa bile bilmek istemiyorum rabbimin verdiğine kabulümdür diyorum nasıl kıyabilirim onun hayatına son vermeyeçok garip ne kadar kolay bazı insanlar için bunu söylemek hele ki kadınsa ne kadar acı. hamile olduğumu öğrendiğimden beri annelik içgüdüsü sardı beni kim bilir onu doğurunca kucağıma alınca nasıl hissedicem.
Ben de aynı konuyu okudum sanırım. Ben burdan üzüldüm gerçekten böyle bir şeyin düşünülmesi, aldırmaya ihtimal verilmesi bile çok üzücü.
İnşallah sen de bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın sıkıntı çıkmaz Allah yardımcın olsun
boncuğum incimden haber varev almışlar çok şükür o yüzden bi süredir gelemiyomuş. bil bakalım evi kime yakın almışlar
ivet ivet malum kişiye sadece iki sokak ötedebunlar ayrıldıkça allah yollarını birleştiriyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?