Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

boncukluk sna daha çok yakışıyo demek kii kk dün kafayı yemiştibakım çalışması bilmem ne vardı ama seni arada kaynatmışlar yavrum

ya sabahtan beri deli oldum kuzum. nickim doğru şifrem doğru bi türlü giriş yapamıyorum. kaç kere girdim. bide yanlış giriyorum diye 15 er dk. beklettiler

dedim bide eski nickimle gireyim. pat girdi. şok oldum :26:

ayy yine akıl edip öyle denemişssin yoksa derdini de anlatamazsın kimseye acaba senle aynı durumda olanlar var mı bak benimki değişmemiş aynı allah allah:44: muneye mesaj at istersen düzetme yaparlar heralde sonuçta senlik bi durum değil.

Giremeyince mesaj attım. nickimi ve şifremi doğru girdiğim halde giriş yapamıyorum dedim.

hee sahi senin niye öyle olmadı acaba

beni nazo diye çağırmayı özlediniz miii.

sizi gidi siziiiii

iyiym piskom senden naber
valla yaaa ilk bronz olduğunda hep nazo yazıp sonra siliyodum

iyi tatlım nolsun hastane ev arası gidip geliyorum
geçen hafta kendime tatil verdim 3 gün annemlere gittim
sende ne var ne yok forum allak bullak olmuş yaaa
üyeliğimi bi açtım bende proluk gitmiş imza gitmis avatarım gitmişşş

dün foruma giremedik zaten. sbah bi gitti bi da yokkk.

ii etmişsin canım. 3 gün kafa dinlemişsindir.

bende bildiğin gibi işte. iş güç devam.

aranız nasıl demeye korkmuyorum da duyacağım cevaptan korkuyorum :

naptı yineee
heheh bizim normalimiz böyle sanırımm
ya benim bu uyuz saçımı boyatmamı hiiiiççç istemiyorrr ama hiiççç
neden dediğimde yok işte zaten yanında değilim kime süsleneceksin bilmemne iyi eyvallah dedim evlenince boyatırım o zaman.. neyse...
ben şimdi saçımı uzatma çabalarına girdim işte yağlar maskeler bilmemne
ama uzuyo mu uzamıyo mu anlamıyorum pek ve düşündüm ki kendi kendime dedim
şöyle altlardan görünmeyen biyerlerden bir tutam saçımın sadece dibine bi fırcalık azcık bi boya sürim de en azından uzuyo mu uzamıyo mu nekadar uzuyo anlıyabilimm
neyse bugün tüm şirinliğimle aşkııımmmm birşey sorim mi sana ama izin ver noluuurr dedimmm
bu tam bir ciddiyetle hele de bakalımm yine mi saç boyatması dedi hayır olmaz unut dediii
ayol adama bak yaaa gıcık oldum daha durumu izah etmeden birşey sorcam dedim hemen kestirip attı...
ya öyle değil amacımı bilmiyosun ki dedim bu sanki beni duymuyor ne amacı olcak ordaki kızlardan görüyosun birşeyler yapıyolar gruptan birisi mi boyattı bilmemne nefes almadan konuşuyor bu...
aman dedim napıyosan yap anlatmicam sana hiçbirşey dedim kapattım

niye bu kadar kati davranıyo ki. sonuçta görünmeyecek. :44:

hele bide anlayıp dinlemeden kestirip atması

bu çocuk tam dövülesi ya

buluşunca şayet döversen, bizim hıncımızıda al piskom.

çamterebentin aldın mı? şampuanına dök, vallahi uzatıyo saçı.

kuzum dinlemedi ki hiç ben saçımı uzatıyorum uzuyor mu dye bakmak için dibine sürcem bile diyemedim
soracağın şey boyatmaksa unut bilmemne diyor sanıyor komple boyatçam veya röfle yaptırcam
ağzını kapatıp iki dakka beni dinleseydi anlardı neden sürmek istediğimi dinlemiyo birde hala boyatmakta başka bir amaç yok olamaz diyorlan sen mi bilcen ben mi bilcem aaaaaa...
valla tatlım her buluşmada ısırıyorum diş izim kalıyo oh olsunnnn yemin ediyorum şukadarcık içim cız etmedi
çamterebentin burda bulamadım canım ben :26:mecbur benimkinden isticem alsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…