geç bile kaldınnnsohbet var dediler geldik
kuzum dinlemedi ki hiç ben saçımı uzatıyorum uzuyor mu dye bakmak için dibine sürcem bile diyemedim
soracağın şey boyatmaksa unut bilmemne diyor sanıyor komple boyatçam veya röfle yaptırcam
ağzını kapatıp iki dakka beni dinleseydi anlardı neden sürmek istediğimi dinlemiyo birde hala boyatmakta başka bir amaç yok olamaz diyorlan sen mi bilcen ben mi bilcem aaaaaa...
valla tatlım her buluşmada ısırıyorum diş izim kalıyo oh olsunnnn yemin ediyorum şukadarcık içim cız etmedi
çamterebentin burda bulamadım canım ben :26:mecbur benimkinden isticem alsın bana
maalesef canım geçmedi hala tek besin kaynağım tost çubuk kraker arada bi yeşil elma:26: doktorcum sen söyle bebişim benim vitavinsiz depolarımdan idare eder şimdilik dimitatlım geliyom gidiyom yoksunuz ıssız kaldı buralar
böyle olunca bende koyvermiş oldum
neler yapıyonuz okudum evvelsi gün çok bulantın varmış
iyimisin şimdi geçti mi:26:
kurt seyit ve şurayı izledim:18::18:geç bile kaldınnn
nerdeydiin hesap ver
oh olsun.
onu da allmaz o. saçın uzar diye kıskanır bu seferde ahahahaha
ahahaha sesli güldümm valla yapar mı yapargeç bile kaldınnn
nerdeydiin hesap ver
oh olsun.
onu da allmaz o. saçın uzar diye kıskanır bu seferde ahahahaha
ben çok az bişi baktım ama izleyesim gelmiyor açıkçası.maalesef canım geçmedi hala tek besin kaynağım tost çubuk kraker arada bi yeşil elma:26: doktorcum sen söyle bebişim benim vitavinsiz depolarımdan idare eder şimdilik dimi
şimdiden kızıyorum annecim canın bi şey istesin baban uğraşsın bulamazsın en sonunda buldummm diye sevinçle gelsin evimize. olmaz böyle iştahımı köreltti resmen bi kilo vermişim
kurt seyit ve şurayı izledim:18::18:
şimdilik boş zamanlarımda takip etmeyi düşünüyorum, beğendim
ahahaha sesli güldümm valla yapar mı yapar
kıskançlığına başlarım onunnn...
benim saçım çooookk yıprandııı
normalde saçım sık ama dipleri sadece... yeni uzayan saçlarım var
saç uçlarına doğruda inceliyor
bu bana demesinmi senin saçın çok güzel rengide tenine yakışıyor(sanki başka reng saçla gördü beni)
bildiğin sen böyle sepet(!) gibi gez kimse bakmasın diyorrr
lisedede sarı röfle yaptırmıştım her gören çok yakışıyor diyordu benimkinede bunu ağzımdan kaçırdım artık ne yapsam röfle için izin kopartamam
saç dediniz benimki de deli gibi uzadı ama uçları çok inceldi çal gibi kestirmeye korkuyorum annemler hamileler saç kestirmez diyo korktum napcam kasıma kadar bu saçla bilemiyorum:18:
maalesef canım geçmedi hala tek besin kaynağım tost çubuk kraker arada bi yeşil elma:26: doktorcum sen söyle bebişim benim vitavinsiz depolarımdan idare eder şimdilik dimi
şimdiden kızıyorum annecim canın bi şey istesin baban uğraşsın bulamazsın en sonunda buldummm diye sevinçle gelsin evimize. olmaz böyle iştahımı köreltti resmen bi kilo vermişim
kurt seyit ve şurayı izledim:18::18:
şimdilik boş zamanlarımda takip etmeyi düşünüyorum, beğendim
kestirmez tatlım bende öyle biliyorummsaç dediniz benimki de deli gibi uzadı ama uçları çok inceldi çal gibi kestirmeye korkuyorum annemler hamileler saç kestirmez diyo korktum napcam kasıma kadar bu saçla bilemiyorum:18:
ben çok az bişi baktım ama izleyesim gelmiyor açıkçası.
dün merhamet'in finalini izledim. hayatımda izlediğim dizilerin en güzel finalini merhamet yapmış. müthişti. film tadındaydı..
kız Allah seni napmasın öyle bişi söylenir miiiiiiiikendi istese bile yaptırmaz artık.
ben de o diziyi izlemedim hiç bi son bölümünü izlesem anlar mıyım bi şeyben çok az bişi baktım ama izleyesim gelmiyor açıkçası.
dün merhamet'in finalini izledim. hayatımda izlediğim dizilerin en güzel finalini merhamet yapmış. müthişti. film tadındaydı..
kız Allah seni napmasın öyle bişi söylenir miiiiiiiikendi istese bile yaptırmaz artık.
bende öyle biliyorum canım.
ablamın saçını boyayacaktık bizde. yattı o iş
sen kapanmayı düşünüyor musun ki?kestirmez tatlım bende öyle biliyorumm
bu evlenince kapanmamı istiyor ya anca evde röfleli röfleli dolanırım artık pehh
ben de o diziyi izlemedim hiç bi son bölümünü izlesem anlar mıyım bi şeyaslında epeydir dizi takip etmiyorum eşim tv sevmiyor yabancı dizi veya anime izliyoruz genelde akşamları bunu da gündüz boş zamanlarımda izliyim dedim
beklicez artık hamile tatlılığıyla yırtmayı düşünüyorum artık
ahh ahh biliyorum ama gerçekten yapamıyorum ben bence zamanında büyük konuştum şimdi ceremesini çekiyorum. ablama zamanında derdim bu ne mıy mıy bebeği düşün miden bulansa da ye ben olsam kussam da yerim alll ye şimdi diyolarahh canım benim kıyamamm..
tatlım depoların nekadar "dolu" ona bağlı...
bebişin senden emer yalar yutar ama sen iyi beslenmezsen depoların biter bu sefer bebek seninde aslında ihtiyaç duyduğun şeyleri yemeye başlar
bak kilo vermeye bile başlamışsın...:26:
bebeğinle senin ihtiyaçlarınız ortak
ama şuanda bebişin çookk çoookk hızlı büyüdüğü ve geliştiği için vitamine minerale vs vs çook çook ihtiyacı var senden daha çok
o seninkileri yiyor sende iyi beslenmediğin için sana kalmıyor buda seni eritiyor:26::26:
Allah yardımcın olsun canım benimm meyve yiyebiliyosan meyveye dadan
bide doktorun folik asit içmeni söyledi mi içebiliyomusun
arkadaşım kestirmiş o da şimdi hamile 3 aylık hurafe diyo bana ama olsun ben yine cesaret edemem vallakestirmez tatlım bende öyle biliyorumm
bu evlenince kapanmamı istiyor ya anca evde röfleli röfleli dolanırım artık pehh
bakıciiizzzsen kapanmayı düşünüyor musun ki?
senin vaktin bol.otur en baştan izle. güzel diziydi. ben son 10-15 bölümü izlemedim. gittim kısa yoldan finali izledim çok şey kaçırmışım
sen kapanmayı düşünüyor musun ki?
senin vaktin bol.otur en baştan izle. güzel diziydi. ben son 10-15 bölümü izlemedim. gittim kısa yoldan finali izledim çok şey kaçırmışım
bakıciiizzz
şaka bi yana evlendikten sonra kapanabilirim
öyle pat diye değil ama atıyorum bi kaç sene sonra belki
kendimde istiyorum aslında ama bazen o cesareti bulamıyorum kendimde
hayırlısı benimki zorlamam seni ama kapanmanı çok isterim sevinirim diyor
bakıciiizzz
şaka bi yana evlendikten sonra kapanabilirim
öyle pat diye değil ama atıyorum bi kaç sene sonra belki
kendimde istiyorum aslında ama bazen o cesareti bulamıyorum kendimde
hayırlısı benimki zorlamam seni ama kapanmanı çok isterim sevinirim diyor
hehh canım işte o folik asiti hiç ihmal etmeahh ahh biliyorum ama gerçekten yapamıyorum ben bence zamanında büyük konuştum şimdi ceremesini çekiyorum. ablama zamanında derdim bu ne mıy mıy bebeği düşün miden bulansa da ye ben olsam kussam da yerim alll ye şimdi diyolardün dedim enginr pişiriyim salçalı değil baharatlı değil midem bulanmaz pişirdim o zaman bi şeyim olmadı akşamüstü başladı tekrar mide bulantım göresim bile yok yiyemedim gitti eşim zorla 9 da tost yaptı onu yedim bi de dondurma yedim. folik asite başladım canım zaten o olmasa bi lokma yemezdim heralde onu içicem diye bikaç bi şey atıyorum ağzıma.
şu 3 ay bi geçse de doya doyaa yesem
arkadaşım kestirmiş o da şimdi hamile 3 aylık hurafe diyo bana ama olsun ben yine cesaret edemem valla
vaktim hem de ne bol bütün gün koltukta yatıyorum temizlik yaptığım yok bi şey yokk canım kocam temizliği de o yapıyo bi de ütü yapabilse 10 mparmağında 10 marifet olcak
hehh canım işte o folik asiti hiç ihmal etme
birşey yiyemiyorum diyince acaba içmiyormusun diye korktum bi an..
tosttan başkası kesmiyorsa tatlım o zaman tostu bol malzemeli yemeye çalış
işte kaşar beyaz peynir taze domates salatalık farklı yeşillikler fln koku fln olmaz zaten..
ne diyim ki başka bilemedimm..
sıvı tüketebiliyomusun... taze meyve suyu sık iç fln ayy canımm başkada birşey gelmiyor aklıma
hakkındır.
bide yemek yiyebilsen süper olcak. zorla kendini. kendin içinde bebiş içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?