Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sohbet var dediler geldik
geç bile kaldınnn

nerdeydiin hesap ver

oh olsun.

onu da allmaz o. saçın uzar diye kıskanır bu seferde ahahahaha

tatlım geliyom gidiyom yoksunuz ıssız kaldı buralar
böyle olunca bende koyvermiş oldum
neler yapıyonuz okudum evvelsi gün çok bulantın varmış
iyimisin şimdi geçti mi:26:
maalesef canım geçmedi hala tek besin kaynağım tost çubuk kraker arada bi yeşil elma:26: doktorcum sen söyle bebişim benim vitavinsiz depolarımdan idare eder şimdilik dimi
şimdiden kızıyorum annecim canın bi şey istesin baban uğraşsın bulamazsın en sonunda buldummm diye sevinçle gelsin evimize. olmaz böyle iştahımı köreltti resmen bi kilo vermişim
geç bile kaldınnn

nerdeydiin hesap ver

oh olsun.

kurt seyit ve şurayı izledim:18::18:
şimdilik boş zamanlarımda takip etmeyi düşünüyorum, beğendim

geç bile kaldınnn

nerdeydiin hesap ver

oh olsun.

ahahaha sesli güldümm valla yapar mı yapar

kıskançlığına başlarım onunnn...
benim saçım çooookk yıprandııı
normalde saçım sık ama dipleri sadece... yeni uzayan saçlarım var
saç uçlarına doğruda inceliyor
bu bana demesinmi senin saçın çok güzel rengide tenine yakışıyor (sanki başka reng saçla gördü beni)
bildiğin sen böyle sepet(!) gibi gez kimse bakmasın diyorrr
lisedede sarı röfle yaptırmıştım her gören çok yakışıyor diyordu benimkinede bunu ağzımdan kaçırdım artık ne yapsam röfle için izin kopartamam

saç dediniz benimki de deli gibi uzadı ama uçları çok inceldi çal gibi kestirmeye korkuyorum annemler hamileler saç kestirmez diyo korktum napcam kasıma kadar bu saçla bilemiyorum:18:

ben çok az bişi baktım ama izleyesim gelmiyor açıkçası.

dün merhamet'in finalini izledim. hayatımda izlediğim dizilerin en güzel finalini merhamet yapmış. müthişti. film tadındaydı..

kız Allah seni napmasın öyle bişi söylenir miiiiiiii kendi istese bile yaptırmaz artık.

saç dediniz benimki de deli gibi uzadı ama uçları çok inceldi çal gibi kestirmeye korkuyorum annemler hamileler saç kestirmez diyo korktum napcam kasıma kadar bu saçla bilemiyorum:18:

bende öyle biliyorum canım.

ablamın saçını boyayacaktık bizde. yattı o iş

ahh canım benim kıyamamm..
tatlım depoların nekadar "dolu" ona bağlı...
bebişin senden emer yalar yutar ama sen iyi beslenmezsen depoların biter bu sefer bebek seninde aslında ihtiyaç duyduğun şeyleri yemeye başlar
bak kilo vermeye bile başlamışsın...:26:
bebeğinle senin ihtiyaçlarınız ortak
ama şuanda bebişin çookk çoookk hızlı büyüdüğü ve geliştiği için vitamine minerale vs vs çook çook ihtiyacı var senden daha çok
o seninkileri yiyor sende iyi beslenmediğin için sana kalmıyor buda seni eritiyor:26::26:
Allah yardımcın olsun canım benimm meyve yiyebiliyosan meyveye dadan
bide doktorun folik asit içmeni söyledi mi içebiliyomusun

kestirmez tatlım bende öyle biliyorumm

bu evlenince kapanmamı istiyor ya anca evde röfleli röfleli dolanırım artık pehh

ben de o diziyi izlemedim hiç bi son bölümünü izlesem anlar mıyım bi şey aslında epeydir dizi takip etmiyorum eşim tv sevmiyor yabancı dizi veya anime izliyoruz genelde akşamları bunu da gündüz boş zamanlarımda izliyim dedim
bende öyle biliyorum canım.

ablamın saçını boyayacaktık bizde. yattı o iş

beklicez artık hamile tatlılığıyla yırtmayı düşünüyorum artık

bu evlenince kapanmamı istiyor ya anca evde röfleli röfleli dolanırım artık pehh
sen kapanmayı düşünüyor musun ki?

senin vaktin bol. otur en baştan izle. güzel diziydi. ben son 10-15 bölümü izlemedim. gittim kısa yoldan finali izledim çok şey kaçırmışım

ahh ahh biliyorum ama gerçekten yapamıyorum ben bence zamanında büyük konuştum şimdi ceremesini çekiyorum. ablama zamanında derdim bu ne mıy mıy bebeği düşün miden bulansa da ye ben olsam kussam da yerim alll ye şimdi diyolar dün dedim enginr pişiriyim salçalı değil baharatlı değil midem bulanmaz pişirdim o zaman bi şeyim olmadı akşamüstü başladı tekrar mide bulantım göresim bile yok yiyemedim gitti eşim zorla 9 da tost yaptı onu yedim bi de dondurma yedim. folik asite başladım canım zaten o olmasa bi lokma yemezdim heralde onu içicem diye bikaç bi şey atıyorum ağzıma.
şu 3 ay bi geçse de doya doyaa yesem

arkadaşım kestirmiş o da şimdi hamile 3 aylık hurafe diyo bana ama olsun ben yine cesaret edemem valla

senin vaktin bol. otur en baştan izle. güzel diziydi. ben son 10-15 bölümü izlemedim. gittim kısa yoldan finali izledim çok şey kaçırmışım
bakıciiizzz
şaka bi yana evlendikten sonra kapanabilirim
öyle pat diye değil ama atıyorum bi kaç sene sonra belki
kendimde istiyorum aslında ama bazen o cesareti bulamıyorum kendimde
hayırlısı benimki zorlamam seni ama kapanmanı çok isterim sevinirim diyor

vaktim hem de ne bol bütün gün koltukta yatıyorum temizlik yaptığım yok bi şey yokk canım kocam temizliği de o yapıyo bi de ütü yapabilse 10 mparmağında 10 marifet olcak

Allah hepimizin içine istek versin ve nasip etsin.

Bende bi zamandan sonra kapanırım diye düşünüyorum. yoksa bu şekilde nereye kadarrrrrr.....

benimki de öyle diyo ama ben henüz o adımı atamadım olmuyo istesem de başka şeyleri düşünüyorum ve erteliyorum:26:

hehh canım işte o folik asiti hiç ihmal etme
birşey yiyemiyorum diyince acaba içmiyormusun diye korktum bi an..
tosttan başkası kesmiyorsa tatlım o zaman tostu bol malzemeli yemeye çalış
işte kaşar beyaz peynir taze domates salatalık farklı yeşillikler fln koku fln olmaz zaten..
ne diyim ki başka bilemedimm..
sıvı tüketebiliyomusun... taze meyve suyu sık iç fln ayy canımm başkada birşey gelmiyor aklıma

Son düzenleme:
vaktim hem de ne bol bütün gün koltukta yatıyorum temizlik yaptığım yok bi şey yokk canım kocam temizliği de o yapıyo bi de ütü yapabilse 10 mparmağında 10 marifet olcak

hakkındır.

bide yemek yiyebilsen süper olcak. zorla kendini. kendin içinde bebiş içinde..

şişme yatak alıcam ona bakıyorum şimdi bazısı çok pahalıymış ucuzları da var ama gözüm korktu niye ucuz diye:44: benim yatılı misafirim bol oluyo bence bi tane şart hem yer kaplamaz havasını alınca minik olur

tost sadece kaşarlı yiyebiliyorum eşim bi sandviç yapmış içine basmış yeşilliği kendi yemek zorunda kaldı. bazen meyve suyu içebiliyorum canım o kadar. ilacı ben unutsam eşim hemen dikiliyo başıma içene kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…