Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

olur tabı kı ankarada yasıyom 3 yıllık evlıyım evde bos bos sıkılmakla mesgulum:)))) sizler?

Ben tek olsam imkanı ok yumurta fln yapmam acayp üşenirim

saat 12 olmuş kızım biz öğlen yemeği yicez kalk git kahvaltını yap.

tanıyallım mı sizi
okul olmadığı için saat 3te de yesem no problem
canım sucuklu yumurta çok istiyo ama burdakilerin hepsinde domuz eti var yiyemiyom
benimkiyle buluşurken getirmiştim iki tane ama onlarında son kullanma tarihleri kısa oluyo 1 haftada bitti

olur tabı kı ankarada yasıyom 3 yıllık evlıyım evde bos bos sıkılmakla mesgulum:)))) sizler?
sağ altta alıntı ile cevapla var oraya tıklayıp yazarsan bizede bildirim gelir canım daha rahat olur...
ben yurtdışındayım evli değilim okuyorum 22 yaşındayım

bebiş var mı?

ben 22 yaşındayım.çalışıyorum

sizin orda bide o sorun var dimi..

bazı şeylerden mahrum kalıyosunuz. :18:

bebiş var mı?

ben 22 yaşındayım.çalışıyorum

sizin orda bide o sorun var dimi..

bazı şeylerden mahrum kalıyosunuz. :18:
bi ara sosisle yapıyodum domuz eti olmayanını bulmuştum
ama üretimden kaldırıldı zaar arıyom tarıyom hiç bir yerde yokkk:26::26:
evet canım yaa çok kötüü eti ben bayıla bayıla yemiyom ama sucuktu salamdı fln seviyorum

sağlıklı bişey değil zaten .

ben sana geçen sorcaktım unuttum.

annen seninkini hala onaylamıyor mu. illa muhabbeti olmuştur son gittiğinde de

sağlıklı bişey değil zaten .

ben sana geçen sorcaktım unuttum.

annen seninkini hala onaylamıyor mu. illa muhabbeti olmuştur son gittiğinde de
yok canım hiç lafını yapmıyo valla..
hatta benimkinin aldığı gümüş alyansı çıkartmıştım teyzemin hediye ettiği altın yüzüğü takmıştım hiç demedi diğer yüzüğe noldu diye
ama benim şapşal şakalaşırken 3-4 gün önce teyzemi skypeden ekledi
2-3 akşam üst üste konuştular teyzem demiş yazın türkiyeye gelcem (bizim bi akraba doğum yaptı bebişi görmeye gitçek) tanışmak isterim demişşş:18::18:

e bu iyi haber

aileden biri tanışsa iyi olur anneni ve dedeni ikna eder?

e bu iyi haber

aileden biri tanışsa iyi olur anneni ve dedeni ikna eder?
işte iyi olmasına iyi de doğulu diye teyzemde kendini geri çekebilir
teyzem karşı çıkmaz ama ben karışmam el atamam da diyebilir
karşı çıkarsam sonra mutsuz olursan o vebalin altına giremem der her zaman kendi oğlunada
ama ben karışmam anneni ikna edemem sonra birşey olursa ben kötü olurum fln da diyebilir üff bilmiyorum valla
bende tırsıyom şimdi skypeye girmeye teyzem sorguya çekecek:18::18::18:

benimki bu arada kendini mardinli diye tanıtmış orda genelde araplar çok var teyzem onu arap mı sandı acaba diyede düşünüyorum

teyzen anlayşlı bi tip mi ? arkadaş gibi misiniz?

ben karışmam diyebilir evet ama sen çok istediğii anlatırsan, seninki kendini sevdirirse sizi destekler diye düşünüyorum canım :26:

teyzen anlayşlı bi tip mi ? arkadaş gibi misiniz?

ben karışmam diyebilir evet ama sen çok istediğii anlatırsan, seninki kendini sevdirirse sizi destekler diye düşünüyorum canım :26:

arkadaş gibi demiyelim de annemden çok daha iyi anlaşıyoruz annemin mübarek duvar gibi önyargıları var...
bak örnek verim.. bizim komşumuzun kızı aleviye evlendi düğüne gittiler annemler işte anlatıyorlar bana şöyle yaptılar böyle yaptılar diye
geline onu almışlar bunu almışlar düğünde ev hediye edildi okadar para takılmış annemin düşüncesi amaaann alevi işte pehh alsa nolcak
yani ben bu mantıktan anca şey çıkartabilirim kızı el üstünde tutsada ne işe yarar damat alevi
kızı dövsede sövsede birşey olmaz damadımız sünni

teyzemle dedikodu yaparız gel bakim oturalım şöyle azcık kaynatalım fln der
ırk ayrımcılığıda pek yapmaz yani annem bana demişti sen türksün o kürt çocuklarınıza ne diceksiniz
sanki ne dicem ananız tğrk babanız kürt dicem işte bi çocuğun psikolojisi bundan bozulur mu yada ne alaka yanii ben annemden başka hiçkimseden böyle saçma birşey duymadımm... teyzemde böyle bir cümle kurmaz mesela
ama çok tembihler iyi düşünn diye

Annen biraz da çevreme ne dicem diye de düşünüyo. kürt damadım olacak diye utanıyo mudur nedir?

Ama sana bişi diyim mi. bu bizim insanımız da var gerçekten.

İstediği kadar iyi olsun memleketini sor doğu tarafındansa iş bitmiştir. gözünde yerle bir olursun.

+ olarak sen bayadır bu çocukla berabersin, uzaklık vs. dinlemeden. annenin bunları gözardı edip de senin mutluluğuna gölge düşüreceğini pek sanmıyorum

He oldu ki hala müsade etmiyor, sen napmayı düşünüyosun?

Biz annemle bu konuyu hiç konuşamıyoruz onun ne düşündüğünü çevreden utandığı için mi bilmiyorum tepkisi..
ben sınav döneminde evdeydim orda çalıştım biraz konuştuk işte..
Bana dedi çocukluk yapıyosun bukadar mesafeden olmaz bu iş nasıl emin olabilirsin ondan nedir ne değildir bilmiyosun o çocuk seni almaz dedi:26:
Annem öğretmen ya okulda bi öğretmeni örnek gösterdi bak felan kişide netten biriyle tanıştı konuştular ettiler yanına gidecekti sonra adam ortalıktan kayboldu fln :44::44:

Ben mezun olduktan sonra evlenmek istediğimi söylicem işte vakti gelince
annem ciddiyetimi önemsemese bile teyzem beni bırakmaz sırt çevirmez
annem bi ara gidersen direk beni sil demişti... 2014 te yaşıyoruz kaçma durumu söz konusu bile olmaz öyle bohçamı aldımda sana geldim olayları
kimliğimi veririm nikah tarihi al derim evlenirimm..
benim üzüldüğüm nokta dedem yazık adam çevre yüzünden bi önyargısı var zaten okadar üzülcek benim için uzaklara gidince ona çok üzülüyorum
Ha bu arada annemler arkamda değil sen git nikah günü al derim anca onun ailesinin iyi niyetli güzel insanlar olduklarından emin olduğumda olur bu
yoksa aslaaaaa.....

ooooyyyy oyyyyy. olayınız biraz zor

sn ailenle mücadele ediyosun ya böyle, seninki de sei üzüyor. bu benim bile burda canımı sıkıyor biliyo musun .

ooooyyyy oyyyyy. olayınız biraz zor

sn ailenle mücadele ediyosun ya böyle, seninki de sei üzüyor. bu benim bile burda canımı sıkıyor biliyo musun .
Ben onları tanıştırınca olayı tamamen onun üstüne yıkçam valla hiç kusura bakmasın
bi zahmet kendisi sevdirsin kız mı alıyor yoksa ne yanii ben tek başıma mücadele ediyorum kendim ona gidecekmişim gibi oluyor...
Bikeresinde şakalaşıyoduk da ben dedim ona bizde kız ilk istemede verilmez okadar beni istiyosan kapıda yat belki alırsn
buda bana dedi bizdede kız bir kez istenir... dedim iyi valla sen kaybedersin..
ve bende bu inat oldu yanii gerçekten dedeme dicem vermee gelsin kapıda yatsın
herkes gerekeni yapsın canım damat tarafı kız tarafına kendini beğendirmek zorunda tam tersi değil ya
ben annesiyle tanışçam diyede stres yapıyorum tabi o benim karakterimden gelen birşey panik oluyorum ama aslında hiç strese gerek yok
oğlun beni istedi karşına getirdi ister beğen ister beğenme tavrı sergilemek lazım ama işteee...

haklsın

son yazdığın cümleye tamamen katılıyorum. eğer onu yapmazsak en başında kv. bizi ezmeye kalkabilir.

bende buna müsade etmem

haklsın

son yazdığın cümleye tamamen katılıyorum. eğer onu yapmazsak en başında kv. bizi ezmeye kalkabilir.

bende buna müsade etmem
benimki çoooooooooooookkkk anacııııı ben çok merak ediyorum anası beni ezmeye kalksa bu ne yapar acabaa
annesi diye sabrımın sınırlarını zorlarım ama bi patladım mı kimse beni tutamazz
görümceden bi zarar gelmez ama elti var bende biliyosun en ufak birşey sezersem ooooo....
kadınada hiç kanım ısınamadı biliyomusun böyle nursuz suratlı kapris yapmaktan başka birşey bilmiyor

anacı olması seni geçtim, beni burda düşündürdüyor valla..

hakkında hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…