:) 10-11 yaşlarında :).............bu arada evet hamileyim.
belki de tahammülsüzlüğüm bu yüzdendir.
belki de..
kız mı olacak erkek mi
hoşgeldin, yeğenimin anasıyavrularımmmm tospik de geldi napıyosunuz bakıyım kv olayı varsa bende karışmayın siz ben elimi kana bularım benimkini hallettikten sonra
:) aman o kadarına da yok artık.
bi de bir konuşmaları var görmeyin...
"bunu istiyorum yap!!! ben böle dedim böle olacak!!!" aynen böle.
çocuk deil sanki....töbe yarabbim :)
bizim ailede öyle kan davası fln yokturda ilkini ben başlatıcam anlaşıldıkv. hakkında doğruları söyledi diye pıçahhlandııııııııııııııııııııııı
diye diye dövünürüm
Annem, duydunn muuuuteyzeleri dün bebişim ikinci kez ağlattı beni bi çift çizgiyi görünce ağlatmıştım bi de dün annesine pıt pıt yaparken. resmen mucize gibi bi şeymiş rabbim dileyen herkese nasip etsin anneliği
henüz bilmiyorum...süpriz....
sağlığıyla gelsin de ister erkek olsun ister kız.
elde değil. insan hep bu yüzden endişeleniyo.
Patron çocuğu diye kendini şey sanıyo.
mahna vermek istemiyorum valla başıma gelir Allah korusun. sende hamilesin, boşverrrrr[/B][/FONT]
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnteyzeleri dün bebişim ikinci kez ağlattı beni bi çift çizgiyi görünce ağlatmıştım bi de dün annesine pıt pıt yaparken. resmen mucize gibi bi şeymiş rabbim dileyen herkese nasip etsin anneliği
bizim ailede öyle kan davası fln yokturda ilkini ben başlatıcam anlaşıldı
sonra anam gider onun oğlunu pıçaklar biz yine buluşuruz onlar didişir
şaka bi yana kadın öyle çirkef birisi değil sadece adetleri onların gördükleri farklı...
gecende siirte gideceklerdi (halası orda yaşıyor) babası dedi sende geleceksin benimkine
benimki hayır dedi babası diretti zorlada olsa götürüldü..
elti hanım hamile diye onlar gitmedi siirt yolu kötü diye ama hamile olmasaydı onlarıda götürürlerdi heralde..
ben bunlara pek gelemem mesela anası babası nereye istiyosa gitsin neden bizde gitçez yani aile gezmesine..
tabi onlarda şöyle bir durum var kv gelin altlı üstlü oturuyorlar ve yemekler çaylar hep kvde içilir gelin ayrı yemek pişirmez mutfak ortak yani..
hal böyle olunca kapıların ayrı olması birşey değiştirmiyor sanırım tek bir hane gibi hepsi aynı anda hareket ediyor
Bu ara çevrem hamilelerle dolu.
Ablam da hamile ve 9.haftasına girecek.
Hepinizin bebişleri sağlıklı olsunlar , topaç gibi olsunlar inşallllaaaaah , amin[/B][/FONT]
hoşgeldin, yeğenimin anası
pisko kaynanasına veriyo veriştiriyo vallaaa
mahna vermek istemiyorum valla başıma gelir Allah korusun. sende hamilesin, boşverrrrr
doğru sölüyosunbahane vermemek gerek.
hep öle derler.
aman aman. boşverdim o zaman gittiiiiii
anooo la ben döverim bunu:) aman o kadarına da yok artık.
bi de bir konuşmaları var görmeyin...
"bunu istiyorum yap!!! ben böle dedim böle olacak!!!" aynen böle.
çocuk deil sanki....töbe yarabbim :)
malesef ki dilimizin ayarı pek yok
Kaç yaşındasın?
anaaaa kuru iftiraa tospaa inanmaa yaaa ben dimedim bişeehoşgeldin, yeğenimin anası
pisko kaynanasına veriyo veriştiriyo vallaaa
mahna vermek istemiyorum valla başıma gelir Allah korusun. sende hamilesin, boşverrrrr
ahahahahhahaamin canım benim. hepimizin bebeği öle olsun
ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce öle diyodum.
ne o sıraya mı girdiniz hepiniz sırayla diye.
meğer ben de sıraya girmişim farkında olmadan.
HOŞ BULDUM ŞEKERİMokudum okudum hele bi evlensin beraber saydırıcaz anlaşılan
29 yaşındayım. bu ikinci bebeğim.
sen kaç yaşındasın?
bizim ailede öyle kan davası fln yokturda ilkini ben başlatıcam anlaşıldı
sonra anam gider onun oğlunu pıçaklar biz yine buluşuruz onlar didişir
şaka bi yana kadın öyle çirkef birisi değil sadece adetleri onların gördükleri farklı...
gecende siirte gideceklerdi (halası orda yaşıyor) babası dedi sende geleceksin benimkine
benimki hayır dedi babası diretti zorlada olsa götürüldü..
elti hanım hamile diye onlar gitmedi siirt yolu kötü diye ama hamile olmasaydı onlarıda götürürlerdi heralde..
ben bunlara pek gelemem mesela anası babası nereye istiyosa gitsin neden bizde gitçez yani aile gezmesine..
tabi onlarda şöyle bir durum var kv gelin altlı üstlü oturuyorlar ve yemekler çaylar hep kvde içilir gelin ayrı yemek pişirmez mutfak ortak yani..
hal böyle olunca kapıların ayrı olması birşey değiştirmiyor sanırım tek bir hane gibi hepsi aynı anda hareket ediyor
yok tatlım.anooo la ben döverim bunu
çok biliyosan kalk kendin yap alla alla
kıskandın mı dedilerahahahahhahasende bize yetişmeye mi çalışıyosun demediler mi sana
evet aynen kültür farklı böyle görmüşler işte yoksa kadının Allah var bi kötülüğünü görmedimbiraz da kültür farkı.. seninkide saygıdan ötürü kabul ediyor sanırsam?
siz orda yaşamayın ya. tayin mayin istesin. onlardan ayrı bi yere yerleşin. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?