Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

rahat olur mu ki :44::44::44:

Allah hepimizin içine istek versin ve nasip etsin.

Bende bi zamandan sonra kapanırım diye düşünüyorum. yoksa bu şekilde nereye kadarrrrrr.....
Aminn canım inşAllah bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı
Allah nasip ederse cocuklarımı doğurduktan sonra kapanırım heralde yani inşAllah
Benimki tam ne istiyor bilmiyorum ama taze gelinken daha kapanmayı düşünmiyorum açıkçası:26:

benimki de öyle diyo ama ben henüz o adımı atamadım olmuyo istesem de başka şeyleri düşünüyorum ve erteliyorum:26:
bende aynen öyleyim valla komple giyim tarzını değişmek lazım
uzun uzun kabanlar elveda kotlar bazen ben yapamam diyorum kapansamda sadık kalamam buna gibime geliyor
ama kapandıktan sonrada açılmak o daha kötüsü o yüzden bende çok muallaktayım

he iyi enişte bey dikilsin başında yoksa olmaz öyle yemem içmem
neyse ben çok konuşmim benim kaderimde ne var belli değil gerçi annemin hiç bulantısı olmamış ama belli mi olur

Aslında bu düşüncemizde yanlış biliyor musun. hala erteliyoruz :18:

bu konuya hiç girmeyelim bence :18:

rahat olur mu ki :44::44::44:
bilemiyorum canım ama yorumları okudum herkes iyi diyo bel ağrıları için bile kullananlar varmış:44:

tabi canım öyle oyuna çevirenler var bi açıl bi kapan çok yanlış o yüzden insanın iyice düşünüp öyle karar vermesi gerekiyo. kotlara ben şimdi de veda ettim keten giyiyorum genelde giyiyosam da üstüne mutlaka uzun bi şeyler giymemi istiyo

he iyi enişte bey dikilsin başında yoksa olmaz öyle yemem içmem
neyse ben çok konuşmim benim kaderimde ne var belli değil gerçi annemin hiç bulantısı olmamış ama belli mi olur

ona hiç güvenme yavrum annem 4 tane doğurmuş sadece kardeşimde bulantısı olmuş. ablam iki tane doğurdu ilkinde olmadı ikincisinde oldu

keşkee ahhh dün aklıma geldi ne yemekler ne tatlılar döktürürdüm şimdi fısss ne yapıyorum ne yiyorum

hergün buralara gelip kıııızzzzlar akşama hangi tatlıyı yapsam diyodun

hadi kalk git gene yap

ben çıkıyorum canlarım.

yarın görüşürüz.

piskom çarpılmak marpılmak ne biçim laf kız. Allah korusun :18: Tövbe bismilllah .

öpüyorum çok. İyi akşamlar

dimiğğğğğğ böhüüüüüü

güle güle yavrum yarın görüşürüz inşallah

bende geçen gün taytlara veda ettim yani ettirdiler
ettirenler utansın
ona hiç güvenme yavrum annem 4 tane doğurmuş sadece kardeşimde bulantısı olmuş. ablam iki tane doğurdu ilkinde olmadı ikincisinde oldu
heee oldu o zamannnn
ee daha daha nasılsınn

ahahahaaa tayt mı o da ne o kadar uzağım
ya piskom kalkıp yemek yapmak istiyorum ama ahhh ahh

yanlış alıntı yevrummm
anaaaa sen diyince farkettimm

he valla bu aralar hep kendim kaşınıyom
internetten bi tayt beğenmiştim benimkine gösterdimm
bunu mu aldın sen dediii:18::18:
yok dedim ama ne kızıyon yanındayken tayt giymiştim hatta markete çıktık öyle beraber
o zaman mont vardı üstünde diyor(montumda popomdan bir karış aşağda yani)
öyle baldır bacak kapattığı yok
neyse bana diyor hem ben vardm yanında ayrıca dahada tayt giyersen seni o taytla asarım diyorr yerseeennnnnn

ihihihihii tayta elveda diyo artık kim daha dişli bilemiyorum gerçi benim bildiğm pisko az değil

benimki çığır açtı kıskançlıkta çizme bile giyemiyorum çizme giymek istiyosam uzun etek giyicekmişim o çizme görinmicekmiş

ahahahah hakkaten çığır açmışş çizme ne alaka yaa görünse nolcak görünmese nolcakk
tayta okadar zaafım yok zaten ha tunikle çoooookk güzel oluyor yada dize kadar bi elbisseyle mesela
ama onuda istemiyorrrrr amaaaaaaannn çokta fifiii zaten alttan alttan esiyor

lafı geçti bi ara bu uzun etek gibi görünen bol paçalı pantolonlara bayılıyorum ama burda bulamadım bedenime göre dedim
buluşunca alırız sana burdan dedii ne olursa olsun içinde "bol" kelimesi geçiyorsa hemen alır bayıla bayıla

karışıcak yaaa her şeye bulur o ben saçımı kelebek tokayla da tutturup dışarı çıkamam hee ona bile karışır ben aldım canım onlardan kurtarıcım oluyo çoğu zaman kısa bi kazak gömlek neyse iyiceksem alttan onu giyoyorum bol diye kızmıyo

Slmmm kızlarrrr
yarımmm saatten biraz az kaldı paydoss etmeye

dayann lilyanaa dayannn :95::95:

valla ben çok seviyorum onları çoook güzel duruyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…