Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydıııııııııııııınnnn bebeklerim

şimdi geldim daha.

kan aldırdım :94: korktuğum kadar değilmiş yahu.

yavrum okudum çok sevindim senin adına şurda ağustosa ne kaldı inşallah hayırlısıyla o günleri de görücez beraber. nişanı kısa tutmak en mantıklısı benim nişanım da 5 ay sürmüştü ayyy 6 ayı da devirmişiz

Benm de nerdeyse 6 ayı devirdik tık yok

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi hadi geçmiş olsun bebeğim

Tospiğimmmmm en güzel annemm nasılsın

iyiyim canım benim bebişle beraber geldik işte ama zaman çok yavaş geçiyo bence her gün toplaşalım zamanı unutayım biraz yoksa hep aklım kızım mı olcak oğlum mu olcak diye arada gidip geliyo

sen nasılsın yavrum nişanlın bi şey için başvurmuştu epey zaman önce o ne oldu kaçırdım heralde:44:

Evet yine herkes gelse günler nasıl geçiyo anlamayız haklısın kuzum
sizin düğün sonbahar gibi değil miydi kuzucum?

O girdiği sınavı kazanamadı o yüzden düğün fln yok şimdilik cnm bekle bekle bekle bekliyorum işte

Cinsiyet ne zmn belli olacak

ama işte eskisi gibi bir türlü denk gelemiyoruz. önceden resmen işimizmiş gibi topiğe gelirdik aksatmadan heyy gidi günlerrr

tühh yaa üzüldüm valla ama başka fırsatlar çıkar daha canım inşallah. kızım sen en büyük adımı attın nişanı yaptınız çok şükür gezip tozmanıza karışan yok keyfini çıkar hem şimdi kv olsun kp olsun el üstünde tutuyolar seni tadını çıkar yavrum inşallah yine ummadığın bi an da hoppp evleniyorum diye geliceksin buralara

ahh hiç sorma lunnam yaa ablama dr 2.5 aylıkken cinsiyeti söylemiş bi arkadaşım 3.5 aylık daha dr net bi şey söylememiş ben de 11. haftamda kontrole gidicem inşallah söyler diye umuyorum ama daha 3. ayımı bitirmemiş olacam emin değilim. çok uzun sürüyomuş yaa meraktan çıldırıyorum artık alışveriş yapmak istiyorum

Hosgeldin tatlim

Oh cok sükür canim, senin adina sevindim
sağol canım
İyi hadi geçmiş olsun bebeğim

Tospiğimmmmm en güzel annemm nasılsın
sağol şekerparem

inşallaaah

yazdığını görünce geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…