ihihihihmmm anladııımm
belli değil o zaman dahaaa. olsun böylede çok heyecanlı.
olsun kuzum nedense benım içime kız doğuyor yaaa
slm minnoşlarrr
sanmammmm :100::104: ama inşallah olur
hoşgldin sudeeeee
ihihihibenim de içime kız doğuyoo ama eşim erkek diyo ben kızlara daha düşkün olduğum için kız diyorum o da erkek istediği için erkek bakalım kim haklı çıkacak
selam canım hoş geldinnnn nasılsın?
ihihihibenim de içime kız doğuyoo ama eşim erkek diyo ben kızlara daha düşkün olduğum için kız diyorum o da erkek istediği için erkek bakalım kim haklı çıkacak
selam canım hoş geldinnnn nasılsın?
OYY KIZIN OLURSAAAAAAAAAAAA eğerrrr bizde ona cicili bicili şeyler alırız kiiii
hayırrrrrrrrrrrrrr bilmiyorummm tabikisiiii yeni topik nerde noldu yoksaaa tahmin ettiğim şeymiiii çabıkkkk cevappp bekliyorummmm
iyi demiş yaa neolacağğğğdııııbenim kv de şimdi iyi davranıyo
assolistim benim kapanışı yapıcaksın o zman
oyyy teşekkür ederiz teyzesi annesi de ona bi sürü ciciler alcak ama önce ona patik örcek yelek örcek bilmiyo ama öğrenecek kış bebeğime bi şeyler örmeden olmaz
boncuk :) baharlar getiriyon valla face te görüyorum nasılsın
evet canım çok şükür fazla bekletmedi bebişim biziyaaa sen hamileymişssin aman allahım zaman ne kadar çabuk geçiyor. hayırlı olsun cnmm
ayırlısı birtanem
sağlıklı olsunda
bebiş geliyo diye miiii
bana iyi olursa bende ona iyi olurum
hayırrrrrrrrrrrrrr bilmiyorummm tabikisiiii yeni topik nerde noldu yoksaaa tahmin ettiğim şeymiiii çabıkkkk cevappp bekliyorummmm
iyi demiş yaa neolacağğğğdııııbenim kv de şimdi iyi davranıyo
assolistim benim kapanışı yapıcaksın o zman
öyle miii
hasta oldum karnım feci ağrıyo sudem
sen nasılsın
evet canım çok şükür fazla bekletmedi bebişim bizirabbim istediğiniz zaman size de nasip etsin inşallah
amin inşallah kuzucum tabi ki en birinci temennim sağlıklı hayırlı bir evlat olması
aaa eveeet kışın doğacak dimiii.... aman he bollll bolll yeleği olsun miniğin üşütmesinnn
oyyyyyyyyyyyyy yerim yerimmmmmmmm onu
bebeğim tahmin ettiğin şey boncukla aynımı acaba
o tamamen bitti.... asla başlamamak üzere.... !! ayatı yalan dolandan ibaretmiş diyorum sadece.!!!
bir aydır falan yeni biri var yani birşey yok ama sadece konuşuyoruz şimdilik
çok iyi kibar akıllı efendi birisi.. eskiyide anlattım. anlayışla karşıladı
bi akrabamız aracılığı ile tanıştık hemde evi burada bankaya yakın
yani hani kısmetse ve olursa senınlede komşu olacağızz
e bi zahmet yormasın seni, iki canlısın.bilemiyorum dün bütün gün ondaydım bi iş yaptırmadı hatta ben uyudum o yemek yaptı
aynı kafadan gidiyoruz boncuğum ama inşallah sorunsuz bi ilişkiniz olur kv ile
bende aynı senin gibiyim yavrum ya bide 20 lik diş çıkıyo ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum
amin canım hayırlısı kısmet artık ne zaman olursa
bende aynı senin gibiyim yavrum ya bide 20 lik diş çıkıyo ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum
amin canım hayırlısı kısmet artık ne zaman olursa
evet kuzum 8 kasım muhtemel doğum dedi dr ama bundan 15 gün öncesi de olabilirmiş kız ama akrep burcu olacakmış babam da akrep hep tartışırız öyle kötü değil ama fikirlerimiz çatışıryavrum da benle zıt fikirli olacak allah cezamı verecek
işe devam dimi canım çalışıyosun hala?
aman yarabbiiiiiseni böyle geleceği düşünürken heyecanlı gördüm yaa harikaa bi haber bu çok sevindim kuzucum inşallah hayırlısı olur senin için. en iyisini yapmışsın her şeyi bilerek başlayın sonra gel bana komşu ol inşallah yaaaa
e bi zahmet yormasın seni, iki canlısın.
umarım canım. oda cadı,bende cadı ama bi o kadar uyumluyum,bakalımm:97:
ay çok geçmiş olsuuuun
çorba iç pipetle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?