Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hmmm anladııımm

belli değil o zaman dahaaa. olsun böylede çok heyecanlı .

olsun kuzum nedense benım içime kız doğuyor yaaa
ihihihi benim de içime kız doğuyoo ama eşim erkek diyo ben kızlara daha düşkün olduğum için kız diyorum o da erkek istediği için erkek bakalım kim haklı çıkacak
slm minnoşlarrr

selam canım hoş geldinnnn nasılsın?

yaaa sen hamileymişssin aman allahım zaman ne kadar çabuk geçiyor. hayırlı olsun cnmm

bebiş geliyo diye miiii

bana iyi olursa bende ona iyi olurum

oyyy teşekkür ederiz teyzesi annesi de ona bi sürü ciciler alcak ama önce ona patik örcek yelek örcek bilmiyo ama öğrenecek kış bebeğime bi şeyler örmeden olmaz

aaa eveeet kışın doğacak dimiii.... aman he bollll bolll yeleği olsun miniğin üşütmesinnn

oyyyyyyyyyyyyy yerim yerimmmmmmmm onu

yaaa sen hamileymişssin aman allahım zaman ne kadar çabuk geçiyor. hayırlı olsun cnmm
evet canım çok şükür fazla bekletmedi bebişim bizi rabbim istediğiniz zaman size de nasip etsin inşallah
ayırlısı birtanem

sağlıklı olsunda

amin inşallah kuzucum tabi ki en birinci temennim sağlıklı hayırlı bir evlat olması

bebeğim tahmin ettiğin şey boncukla aynımı acaba

o tamamen bitti.... asla başlamamak üzere.... !! ayatı yalan dolandan ibaretmiş diyorum sadece.!!!

bir aydır falan yeni biri var yani birşey yok ama sadece konuşuyoruz şimdilik

çok iyi kibar akıllı efendi birisi.. eskiyide anlattım. anlayışla karşıladı
bi akrabamız aracılığı ile tanıştık hemde evi burada bankaya yakın

yani hani kısmetse ve olursa senınlede komşu olacağızz

öyle miii

hasta oldum karnım feci ağrıyo sudem

sen nasılsın

bende aynı senin gibiyim yavrum ya bide 20 lik diş çıkıyo ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum

evet canım çok şükür fazla bekletmedi bebişim bizi rabbim istediğiniz zaman size de nasip etsin inşallah

amin inşallah kuzucum tabi ki en birinci temennim sağlıklı hayırlı bir evlat olması

amin canım hayırlısı kısmet artık ne zaman olursa

aaa eveeet kışın doğacak dimiii.... aman he bollll bolll yeleği olsun miniğin üşütmesinnn

oyyyyyyyyyyyyy yerim yerimmmmmmmm onu

evet kuzum 8 kasım muhtemel doğum dedi dr ama bundan 15 gün öncesi de olabilirmiş kız ama akrep burcu olacakmış babam da akrep hep tartışırız öyle kötü değil ama fikirlerimiz çatışır yavrum da benle zıt fikirli olacak allah cezamı verecek

aman yarabbiiiii seni böyle geleceği düşünürken heyecanlı gördüm yaa harikaa bi haber bu çok sevindim kuzucum inşallah hayırlısı olur senin için. en iyisini yapmışsın her şeyi bilerek başlayın sonra gel bana komşu ol inşallah yaaaa

bilemiyorum dün bütün gün ondaydım bi iş yaptırmadı hatta ben uyudum o yemek yaptı
aynı kafadan gidiyoruz boncuğum ama inşallah sorunsuz bi ilişkiniz olur kv ile
e bi zahmet yormasın seni, iki canlısın.

umarım canım. oda cadı,bende cadı ama bi o kadar uyumluyum,bakalımm:97:

bende aynı senin gibiyim yavrum ya bide 20 lik diş çıkıyo ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum

amin canım hayırlısı kısmet artık ne zaman olursa

ay çok geçmiş olsuuuun

çorba iç pipetle.

hahahahah deli yaaaa... artık babanı ne kadar kızdırdıysan bak başına geldi

işe devam dimi canım çalışıyosun hala?

evet canım çalışıyorum bi ara istifa etmeyi düşündüm evliliğin ilk yılı istifa edersen tazminatı alabiliyoruz ya sonra vazgeçtim, zaten hamile olunca şirket çıkartmaya başladı millleti. 1 yıla çocuk yaparım onlar çıkarmış olur hem tüm para mı alırım. bakalım artık en ince ayrıntısına kdar düşünüyor insan

sağol canım beniiimmmmmmmmmm... sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş modundayım şuanda ama yinede hep hayırlısı diye dua ediyorum

olacaksada olmayacaksada bu defa öyle aylarca yıllarca uzatma taraftarı değilim
zaten ona kalsa hemen gelesi var istemeye

ama bak komşu olursak kahvaltı ve dedikodu ya beklerim ona göre

e bi zahmet yormasın seni, iki canlısın.

umarım canım. oda cadı,bende cadı ama bi o kadar uyumluyum,bakalımm:97:

ay çok geçmiş olsuuuun

çorba iç pipetle.

dimii ama valla tek önerebileceğim konu sen de altlı üstlü oturacağın için mesafeyi koruyabilmen. yoksa sana eşinle özel geçirebileceğin anları işgal etmeye çalşıyolar. ama dersen ki kv pişirsin ben giderim her gün sıkıntı değil o zaman sorun yok. çünkü her gün her gün gitsen ertesi gün yine gelmeni bekliyolar iki gündür zaten onunlayım bu sabah yine aradı kahvaltıya gel dedim yaptım ben sıkılgan bi insanım her gün her gün istemem o yüzden biraz kişilik meselesi benimki galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…