Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

6 aylık evli iki aylık taze hamile

maşallah

cinsiyeti ne zaman belli olacak canım çok varmı daha

şimdilik yeşilli turunculu birşeyler al kuzum unisex olsun nolcak

aa bebeğim dün senin kulakları çınlattım beeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn

acaba karnı şiştimiiiiiii dedim
ama başka bir topikti o galiba

ahahahaha süperssin incimmmmm ben de tam sen de olsan keşke diyodum hissettin mi bakıyım

ihihi galiba biraz göbüşüm büyüdü ama eşime göre bu gaz göbeğiymiş ama yarım kilo almışım tartıldım kilo alınca sevineceğimi hiç düşünmezdim

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yesinler senin yarım kilonuuuuuuuuuuu

sen dünki yazıştığımız topiğe bakmadığına göre haberin yok benim yeni gelişmemdennnnnnnnnn dimiiiğğğğğğ...

6 aylık evli iki aylık taze hamile

maşallah

cinsiyeti ne zaman belli olacak canım çok varmı daha

darısı başına inşallah kuzucum ikisi de ahh bi bilsem kuzum yaa kimi iki buçuk aylıkken öğrendim diyo kimi 3.5 aylık daha öğrenememiş şaştım kaldım inşallah 11. haftamda gittiğimde söyler dr dua ediyorum işte

iyi gözün aydın

geçmiş olsun tatlım
sağol canım
okudum evet ama çok minicik kalmış oynarız bakalım ee anlat bakıyım anneciğinden tarih almışsın şükür erkek tarafı ne alemde sizden haber mi bekliyolardı sadece? bi de ilk gelin mi olcaksın?

kv. sen n zaman dersen o zaman gidrz demiş aşkite.

son gelinim

zaten 2 kardeşler.abisi evli

hmmm anladııımm

belli değil o zaman dahaaa. olsun böylede çok heyecanlı .

olsun kuzum nedense benım içime kız doğuyor yaaa

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yesinler senin yarım kilonuuuuuuuuuuu

sen dünki yazıştığımız topiğe bakmadığına göre haberin yok benim yeni gelişmemdennnnnnnnnn dimiiiğğğğğğ...
hayırrrrrrrrrrrrrr bilmiyorummm tabikisiiii yeni topik nerde noldu yoksaaa tahmin ettiğim şeymiiii çabıkkkk cevappp bekliyorummmm
sağol canım

kv. sen n zaman dersen o zaman gidrz demiş aşkite.

son gelinim

zaten 2 kardeşler.abisi evli

iyi demiş yaa neolacağğğğdıııı benim kv de şimdi iyi davranıyo
assolistim benim kapanışı yapıcaksın o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…