boncuk hanım nasıl yakaladım ama
yavrum okudum çok sevindim senin adınaşurda ağustosa ne kaldı inşallah hayırlısıyla o günleri de görücez beraber. nişanı kısa tutmak en mantıklısı benim nişanım da 5 ay sürmüştü ayyy 6 ayı da devirmişiz
dün burdaydı incim.
bence oyna,vakit geçiriyo:86:
iyiyim canım benim bebişle beraber geldik işteama zaman çok yavaş geçiyo bence her gün toplaşalım zamanı unutayım biraz yoksa hep aklım kızım mı olcak oğlum mu olcak diye arada gidip geliyo
sen nasılsın yavrum nişanlın bi şey için başvurmuştu epey zaman önce o ne oldu kaçırdım heralde:44:
ama işte eskisi gibi bir türlü denk gelemiyoruz. önceden resmen işimizmiş gibi topiğe gelirdik aksatmadan heyy gidi günlerrr
tühh yaa üzüldüm vallaama başka fırsatlar çıkar daha canım inşallah. kızım sen en büyük adımı attın nişanı yaptınız çok şükür gezip tozmanıza karışan yok keyfini çıkar hem şimdi kv olsun kp olsun el üstünde tutuyolar seni tadını çıkar yavrum inşallah yine ummadığın bi an da hoppp evleniyorum diye geliceksin buralara
ahh hiç sorma lunnam yaa ablama dr 2.5 aylıkken cinsiyeti söylemiş bi arkadaşım 3.5 aylık daha dr net bi şey söylememiş ben de 11. haftamda kontrole gidicem inşallah söyler diye umuyorum ama daha 3. ayımı bitirmemiş olacam emin değilim. çok uzun sürüyomuş yaa meraktan çıldırıyorum artık alışveriş yapmak istiyorum
aa bebeğim dün senin kulakları çınlattım beeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn
acaba karnı şiştimiiiiiii dedim
ama başka bir topikti o galiba
iyi ettin azcık neşe bulalımmorincimde gelse tam olur
bi ben mi oynamıyorum şu oyunları kız:44:
ahahahaha süperssin incimmmmmben de tam sen de olsan keşke diyodum hissettin mi bakıyım
ihihi galiba biraz göbüşüm büyüdü ama eşime göre bu gaz göbeğiymişama yarım kilo almışım tartıldım kilo alınca sevineceğimi hiç düşünmezdim
6 aylık evli iki aylık taze hamile
maşallah
cinsiyeti ne zaman belli olacak canım çok varmı daha
iyi gözün aydın
geçmiş olsun tatlım
okudum evet ama çok minicik kalmışoynarız bakalım ee anlat bakıyım anneciğinden tarih almışsın şükür erkek tarafı ne alemde sizden haber mi bekliyolardı sadece? bi de ilk gelin mi olcaksın?
şimdilik yeşilli turunculu birşeyler al kuzum unisex olsun nolcak
darısı başına inşallah kuzucum ikisi deahh bi bilsem kuzum yaa kimi iki buçuk aylıkken öğrendim diyo kimi 3.5 aylık daha öğrenememiş şaştım kaldım inşallah 11. haftamda gittiğimde söyler dr dua ediyorum işte
sağol canım
kv. sen n zaman dersen o zaman gidrz demiş aşkite.
son gelinim
zaten 2 kardeşler.abisi evli
o da olabilir tabi ama ben kız kıyafetlerine bayılıyorum pembeli çiçekli böcekli sanırım onları almak istiyorummmkızım olursa çok süslü olacak teyzesi
hayırrrrrrrrrrrrrr bilmiyorummm tabikisiiii yeni topik nerde noldu yoksaaa tahmin ettiğim şeymiiii çabıkkkk cevappp bekliyorummmmoyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yesinler senin yarım kilonuuuuuuuuuuu
sen dünki yazıştığımız topiğe bakmadığına göre haberin yok benim yeni gelişmemdennnnnnnnnn dimiiiğğğğğğ...
sağol canım
kv. sen n zaman dersen o zaman gidrz demiş aşkite.
son gelinim
zaten 2 kardeşler.abisi evli
slm minnoşlarrr
selaam hoşgeldin cnm nasılsınnnn
sanmammmm :100::104: ama inşallah olursenin kv uyumlu olacak inşALLAH :80:
slm minnoşlarrr
iyiyim canım koşturmaca devam işte . siz nasılsınız ne var ne yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?