- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
aa bilmiyodum hemşire olduğunu yaa ben de aynı şeyi düşünüyorum yani allah korusun bi sorun olsa dahi bebeği aldıracak değilim bu benim kaderim sınavım derim doğururum. ama işte bi çeresi olacaksa tedavi gibi o zaman tabiki testi yaparım.
gelmesin yavrum kendi kendimizi korkutuyoruz boş yere
yok henüz sormadım en son 7 haftalıkken gitmiştim 11. haftada muhtemelen yapalım dicek o zaman sorucam bakalım ne diyecek.sana kalmış birşey yaptırıp yaptırmamak doktoruna sordunmu
gelmesin canım gelmesin tabi de geliyo işte
telefonla falan konuşurum bende napıyım
yok henüz sormadım en son 7 haftalıkken gitmiştim 11. haftada muhtemelen yapalım dicek o zaman sorucam bakalım ne diyecek.
ben öyle yapıyorum valla sabah annemle başlıyorum ondan kapatıyorum ablama sonra işim varsa onu yapıyorum nete giriyosam giriyorum tekrar sırayla arıyorum saolsun babam da gün içinde arar mutlaka e eşim de arıyo günü bitiriyorum
muhtemelen senınde ekimde olur canım kasım annelerine giriyomusun orda konusuyorlardır
benim doğum zaten 8 kasım görünüyo şu an ama 15 gün erken de olabilirmiş. evet giriyorum o topiğe hatta facede gizli bi grubumuzda var artık :)
yok henüz sormadım en son 7 haftalıkken gitmiştim 11. haftada muhtemelen yapalım dicek o zaman sorucam bakalım ne diyecek.
ben öyle yapıyorum valla sabah annemle başlıyorum ondan kapatıyorum ablama sonra işim varsa onu yapıyorum nete giriyosam giriyorum tekrar sırayla arıyorum saolsun babam da gün içinde arar mutlaka e eşim de arıyo günü bitiriyorum
Burda kaynatıyosunuz beni niye çağırmıyosunuz hıııııı
Burda kaynatıyosunuz beni niye çağırmıyosunuz hıııııı
gunaydın canlarımmmmmm
boncuğumm tospaam ve piskoomm maillerinize bakın
İyiyim ablacım sen nasılsın keşke yetişebilseydim sana ne zmn konuşamadık özledim valalhi. Ben iyiym çalışıyorum bi değişiklik yok beklemedeyimhoşgeldın canım ben senı sordum nerelerde diye gelır dedıler napıyosun bakalım nasılsın
Ben bakmayayım mıgunaydın canlarımmmmmm
boncuğumm tospaam ve piskoomm maillerinize bakın
Günaydın cnm naberGünaydın kızlarrrr :)
İyiyim ablacım sen nasılsın keşke yetişebilseydim sana ne zmn konuşamadık özledim valalhi. Ben iyiym çalışıyorum bi değişiklik yok beklemedeyim
Sen nasılsın herşey yolunda mı
Ben bakmayayım mı
Günaydın cnm naber
Günaydin canlar, hayirli cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?