Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sana kalmış birşey yaptırıp yaptırmamak doktoruna sordunmu

sana kalmış birşey yaptırıp yaptırmamak doktoruna sordunmu
yok henüz sormadım en son 7 haftalıkken gitmiştim 11. haftada muhtemelen yapalım dicek o zaman sorucam bakalım ne diyecek.
gelmesin canım gelmesin tabi de geliyo işte

telefonla falan konuşurum bende napıyım

ben öyle yapıyorum valla sabah annemle başlıyorum ondan kapatıyorum ablama sonra işim varsa onu yapıyorum nete giriyosam giriyorum tekrar sırayla arıyorum saolsun babam da gün içinde arar mutlaka e eşim de arıyo günü bitiriyorum

muhtemelen senınde ekimde olur canım kasım annelerine giriyomusun orda konusuyorlardır

benim doğum zaten 8 kasım görünüyo şu an ama 15 gün erken de olabilirmiş. evet giriyorum o topiğe hatta facede gizli bi grubumuzda var artık :)

oğlum 1 marttı benım ama 14 şubatta oldu buda 14 ekim ama bana kalırsa bayramdan once gelsın bırınde olsun 3 4 bayram zaten ama ekımde olsun

ahahah. aynen bende öyle yaparım . çenebaz bi arkadaşım var onu ararım zaten o anlatırken gün biter

hoşgeldın canım ben senı sordum nerelerde diye gelır dedıler napıyosun bakalım nasılsın
İyiyim ablacım sen nasılsın keşke yetişebilseydim sana ne zmn konuşamadık özledim valalhi. Ben iyiym çalışıyorum bi değişiklik yok beklemedeyim
Sen nasılsın herşey yolunda mı
gunaydın canlarımmmmmm

boncuğumm tospaam ve piskoomm maillerinize bakın
Ben bakmayayım mı
Günaydın kızlarrrr :)
Günaydın cnm naber

iyiyim canım sen nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…