hahahahah deli yaaaa... artık babanı ne kadar kızdırdıysan bak başına geldi
evet canım çalışıyorum bi ara istifa etmeyi düşündüm evliliğin ilk yılı istifa edersen tazminatı alabiliyoruz ya sonra vazgeçtim, zaten hamile olunca şirket çıkartmaya başladı millleti. 1 yıla çocuk yaparım onlar çıkarmış olur hem tüm para mı alırım. bakalım artık en ince ayrıntısına kdar düşünüyor insan
ayy düğün öncesi ben de çok tahammülsüzdm iş yerindekilere çok şükür geçti gitti şehir değiştirdiğim için ayrıldım zaten. hayırlısı olsun çok haklısın emeğin de geçmişse
sağol canım beniiimmmmmmmmmm... sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş modundayım şuanda ama yinede hep hayırlısı diye dua ediyorum
olacaksada olmayacaksada bu defa öyle aylarca yıllarca uzatma taraftarı değilim
zaten ona kalsa hemen gelesi var istemeye
ama bak komşu olursak kahvaltı ve dedikodu ya beklerim ona göre
yani canım 6 yıldır çalışıyorum aynı işyerinde :) kolay değil çekip gitmek
dimii amavalla tek önerebileceğim konu sen de altlı üstlü oturacağın için mesafeyi koruyabilmen. yoksa sana eşinle özel geçirebileceğin anları işgal etmeye çalşıyolar. ama dersen ki kv pişirsin ben giderim her gün sıkıntı değil o zaman sorun yok. çünkü her gün her gün gitsen ertesi gün yine gelmeni bekliyolar iki gündür zaten onunlayım bu sabah yine aradı kahvaltıya gel dedim yaptım ben sıkılgan bi insanım her gün her gün istemem o yüzden biraz kişilik meselesi benimki galiba
ben hergün orda yiyip içmek istemiyorum kaldı ki aşkitde ben kendi evimde istiyorum,düzeni o şekilde kuralım istiyorum,dedi
madem kendi evimizde yeyip içmicez ne diye ayrı daire döşedik ki dimi:44:
aynen kuzum sonuna kadar katılıyorum sana ve biliyo musun etrafımda bikaç örneği var uzun süreli sorunlu ilişkiden çıkmış insan yeni başladığı ilişkisinde hem daha sağlam adım atıyo hem de daha kısa sürede evlenip mutluluğu yakalıyor. rabbim senin de bahtını güzel yazsın hayırlısıysa tez olsun değilse başlamadan bitsin
ben hergün orda yiyip içmek istemiyorum kaldı ki aşkitde ben kendi evimde istiyorum,düzeni o şekilde kuralım istiyorum,dedi
madem kendi evimizde yeyip içmicez ne diye ayrı daire döşedik ki dimi:44:
canımm benimm sağolll inşALLAHHH...
bende duymuştum söylerlerdi ama hep beni öylesi bulmaz derdim.. yani şuandada buldu mu bilmiyorum ama şimdiye kadar tanıdığım kadarı ile gerrrrçekten çokk efendi çook iyi birisine benziyor.. internetim çok az inşALLAH unutmazsam akşam whatsaptan senle boncuğa fotosunu da atarım
belli olmaz belki de bulmuşturayy benim dingil telefonum açıcak mı bakalım fotoyu işine gelince foto gösteriyo işine gelince bulanık gösteryo
o zaman akşam kendi iş mailime gönderirim yarın buraya gelince buraya yükler yada mail atarımhem öyle yapayım daha iyi şimdi kocan görür kızar falan belki nolur nolmaz
demokraside çareler tükenmez
yaşa sen yavrumayy eşim şimdi bana hiç kızmıyo kii zaten hemen zırlıyorum o da kıyamıyo yavrum benim
en mantıklısı canım
inşALLAH o düzeni otutturursunuz
aynen katılıyorum haftanın bi günü gidilir ama her gün hergün çekilmez valla zati sürekli bi öpüş koklaş içinde oluyosun
hehe
ohhhh 9 ay kraliçe sin yaniiiiiğ
tamam tatlım öyle yapalım o zaman garanti olsun
slm kızlar nasılsınız boncugum senın adını sevındım allah tammamına erdırır ınsallah morincim senın adınada sevındım ınsallah bu sefer senın adına ıı olur hamile arkadaşlarıda allahım bı avazda kurtarır ınsallah
İnşallah.
Kızlar benim şöyle bi durumumda var.
Ben evde tek kalınca korkan biiriyim, aklıma abuk sabuk şeyler gelir. odadan odaya geçemem.
evlenince napcam
selaaammm. amin çok sağol... ben uzun zamandır uğramıyordum topiğe ama sende pek gelemiyordun sanırımmmm
nasılsınnn iyimisinn kızın nasıll
canımm benimm sağolll inşALLAHHH...
bende duymuştum söylerlerdi ama hep beni öylesi bulmaz derdim.. yani şuandada buldu mu bilmiyorum ama şimdiye kadar tanıdığım kadarı ile gerrrrçekten çokk efendi çook iyi birisine benziyor.. internetim çok az şuan atamam ama inşALLAH unutmazsam akşam whatsaptan senle boncuğa fotosunu da atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?