Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayy düğün öncesi ben de çok tahammülsüzdm iş yerindekilere çok şükür geçti gitti şehir değiştirdiğim için ayrıldım zaten. hayırlısı olsun çok haklısın emeğin de geçmişse

yani canım 6 yıldır çalışıyorum aynı işyerinde :) kolay değil çekip gitmek

aynen kuzum sonuna kadar katılıyorum sana ve biliyo musun etrafımda bikaç örneği var uzun süreli sorunlu ilişkiden çıkmış insan yeni başladığı ilişkisinde hem daha sağlam adım atıyo hem de daha kısa sürede evlenip mutluluğu yakalıyor. rabbim senin de bahtını güzel yazsın hayırlısıysa tez olsun değilse başlamadan bitsin

ben hergün orda yiyip içmek istemiyorum kaldı ki aşkitde ben kendi evimde istiyorum,düzeni o şekilde kuralım istiyorum,dedi

madem kendi evimizde yeyip içmicez ne diye ayrı daire döşedik ki dimi:44:

ben hergün orda yiyip içmek istemiyorum kaldı ki aşkitde ben kendi evimde istiyorum,düzeni o şekilde kuralım istiyorum,dedi

madem kendi evimizde yeyip içmicez ne diye ayrı daire döşedik ki dimi:44:

aynen katılıyorum haftanın bi günü gidilir ama her gün hergün çekilmez valla zati sürekli bi öpüş koklaş içinde oluyosun

canımm benimm sağolll inşALLAHHH...

bende duymuştum söylerlerdi ama hep beni öylesi bulmaz derdim.. yani şuandada buldu mu bilmiyorum ama şimdiye kadar tanıdığım kadarı ile gerrrrçekten çokk efendi çook iyi birisine benziyor.. internetim çok az şuan atamam ama inşALLAH unutmazsam akşam whatsaptan senle boncuğa fotosunu da atarım

Son düzenleme:

belli olmaz belki de bulmuştur ayy benim dingil telefonum açıcak mı bakalım fotoyu işine gelince foto gösteriyo işine gelince bulanık gösteryo

belli olmaz belki de bulmuştur ayy benim dingil telefonum açıcak mı bakalım fotoyu işine gelince foto gösteriyo işine gelince bulanık gösteryo

o zaman akşam kendi iş mailime gönderirim yarın buraya gelince buraya yükler yada mail atarım hem öyle yapayım daha iyi şimdi kocan görür kızar falan belki nolur nolmaz

demokraside çareler tükenmez

o zaman akşam kendi iş mailime gönderirim yarın buraya gelince buraya yükler yada mail atarım hem öyle yapayım daha iyi şimdi kocan görür kızar falan belki nolur nolmaz

demokraside çareler tükenmez

yaşa sen yavrum ayy eşim şimdi bana hiç kızmıyo kii zaten hemen zırlıyorum o da kıyamıyo yavrum benim

slm kızlar nasılsınız boncugum senın adını sevındım allah tammamına erdırır ınsallah morincim senın adınada sevındım ınsallah bu sefer senın adına ıı olur hamile arkadaşlarıda allahım bı avazda kurtarır ınsallah

en mantıklısı canım

inşALLAH o düzeni otutturursunuz

aynen katılıyorum haftanın bi günü gidilir ama her gün hergün çekilmez valla zati sürekli bi öpüş koklaş içinde oluyosun

İnşallah.

Kızlar benim şöyle bi durumumda var.

Ben evde tek kalınca korkan biiriyim, aklıma abuk sabuk şeyler gelir. odadan odaya geçemem.

evlenince napcam

selaaammm. amin çok sağol... ben uzun zamandır uğramıyordum topiğe ama sende pek gelemiyordun sanırımmmm

nasılsınnn iyimisinn kızın nasıll

İnşallah.

Kızlar benim şöyle bi durumumda var.

Ben evde tek kalınca korkan biiriyim, aklıma abuk sabuk şeyler gelir. odadan odaya geçemem.

evlenince napcam

yaaaa o kötü yaaaaa

ama evlenince alışırsın kuzum yaaa
yani alışmak zorundasıın

hem bu korkunu kv bilirse heppppp size gelir sen korma diye der. benden söylemesi

o sebepsiz korku ile ilgili dua vardı sanırım onu taşırsın üstünde okursun falan

selaaammm. amin çok sağol... ben uzun zamandır uğramıyordum topiğe ama sende pek gelemiyordun sanırımmmm

nasılsınnn iyimisinn kızın nasıll

bende arada girip sızı takip ediyorum canım ya ama kımseyle denk gelıp konusamadık allah söylettı herhalde inşallah kız olur bu seferki paşaydı benımkı canım

at at. foto yoktur diye sormadım. yoksa bu beyefendiyi merak ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…