aynen ama 9 ay bitince de sürdürebildiğim kadar sürdürcem inşallahyok loğusalık yok bilmem neylik bulurum bi şeyler yapalım kuzucum daha da güzel haberlerini alırız inşallah
slm kızlar nasılsınız boncugum senın adını sevındım allah tammamına erdırır ınsallah morincim senın adınada sevındım ınsallah bu sefer senın adına ıı olur hamile arkadaşlarıda allahım bı avazda kurtarır ınsallah
kartaliçem, hoşgeldin. Allah razı olsun. Şimdilik düşüncemiz böyle bi aksilik çıkmazsa
selam hoş geldin, amin inşallah allah razı olsunslm kızlar nasılsınız boncugum senın adını sevındım allah tammamına erdırır ınsallah morincim senın adınada sevındım ınsallah bu sefer senın adına ıı olur hamile arkadaşlarıda allahım bı avazda kurtarır ınsallah
İnşallah.
Kızlar benim şöyle bi durumumda var.
Ben evde tek kalınca korkan biiriyim, aklıma abuk sabuk şeyler gelir. odadan odaya geçemem.
evlenince napcam
alışamıyrum incim yıllardır böyleyim benyaaaa o kötü yaaaaa
ama evlenince alışırsın kuzum yaaa
yani alışmak zorundasıın
hem bu korkunu kv bilirse heppppp size gelir sen korma diye der. benden söylemesi
o sebepsiz korku ile ilgili dua vardı sanırım onu taşırsın üstünde okursun falan
bende arada girip sızı takip ediyorum canım ya ama kımseyle denk gelıp konusamadık allah söylettı herhalde inşallah kız olur bu seferki paşaydı benımkı canım
at at. foto yoktur diye sormadım. yoksa bu beyefendiyi merak ediyorum bende
bende arada girip sızı takip ediyorum canım ya ama kımseyle denk gelıp konusamadık allah söylettı herhalde inşallah kız olur bu seferki paşaydı benımkı canım
çakaaaaaaaaaaallll
sen onu heeep sürdürürsün kocandada alışkanlık haline gelir zaten
hoş senin kocan seni zaten şımartıyor çok seviyor hiç gerek bile yok ya.. neyyyyseeee sen fazladan keyif yap
alışamıyrum incim yıllardır böyleyim bentam alışıyorum, biri ölüyo bişey oluyo aklıma geliyo
düşünmemey çalışıyorum. inşallah alışırım mecburiyetteeenn
anaaaa hamileymişsin abla takvimi bn tosbiğin ki sanıyodum
ALLAh kucağına almayı nasip etsin
hayırlısı olsun canım ınşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz düğün ne zaman bakalım
aaa aklımda kız olarak kalmışşşşşş
aaa sen de hamileymişsin maşallah 13 haftalık olmuş allah kucağına almayı nasip etsin ya demek daha cinsiyet belli değil ben de 11. haftamda kontrole gidecektim öğrenirim diye umuyodum yattı benim hayaller
yok canım ben zaten calıstığım için gidemiyorum hafta içi hafta sonuda bi iş çıkıyor bu haftada kardesım tasınacak haftaya kadarda beklememım sebebi kusuratlı % 50 falan su demesınler dıye 11 haftada söylemezler canım ya ama şimdi doktordan doktorada değişiyor
ne diyim zaman bi an önce geçsin ben de o haftalara geliyim artık çok merak ediyorum çünkü. tabi sağlıklı olması daha önemli ama yine de merak ediyo insan. bi oğlun varmış inş kız kardeşi yoldadır o zamanikili testi yaptırdın mı ? ben biraz kararsızım o konuda ya:44:
dürteceğimden şüphen olmasıntamam kuzum akşam gönderirim ben unutsam bile sen whatsaptan bi dürt hatırlarım hemen
bu aralar bi unutkanlık var üzerimde
evet canım ya oğlusuma kardeş gelıyo aslında haftaya yazacaktım sizede duramadım sizi görünce cinsiyetını öğreneceğiz bakalım herkes hamile bu ara sizde evlenınde
dürteceğimden şüphen olmasın
cinsiyeti belli olunca mutlaka yaz
selam hoş geldin, amin inşallah allah razı olsun
ablam da böyle aslında ama şimdi alıştı artık sen de alışırsın kuzum ben mesela evime geldiğim ilk günden beri sanki yıllardır burda yaşıyomuşum gibi hissettim ama iki defa korktumbi keresinde bulaşık yıkıyorum arkamdaki dolap kapağını açık bırakmışım hareket edince popoma değdi dolabın kapağı bi çığlık attım sanki adam öldürüyolar korkma canım kitli evin içinde nolcak sanki
yazmammı canım ya kızlar nerde bır ara lunna buralardaydı şimdi oda gelmıyor kımse gelmıyo ben aksama kadar hep buralardayım
yok canım ben zaten özele gittim doktor bı daha gelme ya tıpa yada tam teşekküllü bir hastaneye gıt dedi bende işte haftayada gıdıcem onadan sonra kısmet bakalım gerek duymadım ıkılı test sonucu bozuk cıksa cocugu aldırmayagıma görede yaptırmak istemedım ben hemşireyim belki bilmıyosundur
puhahahabende öyleyim işte . aklıma geliyo bi takım şeyler.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?