Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aynen ama 9 ay bitince de sürdürebildiğim kadar sürdürcem inşallah yok loğusalık yok bilmem neylik bulurum bi şeyler yapalım kuzucum daha da güzel haberlerini alırız inşallah

çakaaaaaaaaaaallll

sen onu heeep sürdürürsün kocandada alışkanlık haline gelir zaten

hoş senin kocan seni zaten şımartıyor çok seviyor hiç gerek bile yok ya.. neyyyyseeee sen fazladan keyif yap

kartaliçem, hoşgeldin. Allah razı olsun. Şimdilik düşüncemiz böyle bi aksilik çıkmazsa

selam hoş geldin, amin inşallah allah razı olsun
İnşallah.

Kızlar benim şöyle bi durumumda var.

Ben evde tek kalınca korkan biiriyim, aklıma abuk sabuk şeyler gelir. odadan odaya geçemem.

evlenince napcam

ablam da böyle aslında ama şimdi alıştı artık sen de alışırsın kuzum ben mesela evime geldiğim ilk günden beri sanki yıllardır burda yaşıyomuşum gibi hissettim ama iki defa korktum bi keresinde bulaşık yıkıyorum arkamdaki dolap kapağını açık bırakmışım hareket edince popoma değdi dolabın kapağı bi çığlık attım sanki adam öldürüyolar korkma canım kitli evin içinde nolcak sanki

alışamıyrum incim yıllardır böyleyim ben tam alışıyorum, biri ölüyo bişey oluyo aklıma geliyo

düşünmemey çalışıyorum. inşallah alışırım mecburiyetteeenn

bende arada girip sızı takip ediyorum canım ya ama kımseyle denk gelıp konusamadık allah söylettı herhalde inşallah kız olur bu seferki paşaydı benımkı canım

anaaaa hamileymişsin abla takvimi bn tosbiğin ki sanıyodum

ALLAh kucağına almayı nasip etsin

çakaaaaaaaaaaallll

sen onu heeep sürdürürsün kocandada alışkanlık haline gelir zaten

hoş senin kocan seni zaten şımartıyor çok seviyor hiç gerek bile yok ya.. neyyyyseeee sen fazladan keyif yap

saolsun allah razı olsun ondan öyle çok şükür rabbim herkese yuvasında mutluluk huzur bolluk bereket nasip etsin kuzum

evet canım ya oğlusuma kardeş gelıyo aslında haftaya yazacaktım sizede duramadım sizi görünce cinsiyetını öğreneceğiz bakalım herkes hamile bu ara sizde evlenınde

hayırlısı olsun canım ınşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz düğün ne zaman bakalım

aaa sen de hamileymişsin maşallah 13 haftalık olmuş allah kucağına almayı nasip etsin ya demek daha cinsiyet belli değil ben de 11. haftamda kontrole gidecektim öğrenirim diye umuyodum yattı benim hayaller

aaa sen de hamileymişsin maşallah 13 haftalık olmuş allah kucağına almayı nasip etsin ya demek daha cinsiyet belli değil ben de 11. haftamda kontrole gidecektim öğrenirim diye umuyodum yattı benim hayaller

yok canım ben zaten calıstığım için gidemiyorum hafta içi hafta sonuda bi iş çıkıyor bu haftada kardesım tasınacak haftaya kadarda beklememım sebebi kusuratlı % 50 falan su demesınler dıye 11 haftada söylemezler canım ya ama şimdi doktordan doktorada değişiyor

ne diyim zaman bi an önce geçsin ben de o haftalara geliyim artık çok merak ediyorum çünkü. tabi sağlıklı olması daha önemli ama yine de merak ediyo insan. bi oğlun varmış inş kız kardeşi yoldadır o zaman ikili testi yaptırdın mı ? ben biraz kararsızım o konuda ya:44:

yok canım ben zaten özele gittim doktor bı daha gelme ya tıpa yada tam teşekküllü bir hastaneye gıt dedi bende işte haftayada gıdıcem onadan sonra kısmet bakalım gerek duymadım ıkılı test sonucu bozuk cıksa cocugu aldırmayagıma görede yaptırmak istemedım ben hemşireyim belki bilmıyosundur

tamam kuzum akşam gönderirim ben unutsam bile sen whatsaptan bi dürt hatırlarım hemen

bu aralar bi unutkanlık var üzerimde
dürteceğimden şüphen olmasın
evet canım ya oğlusuma kardeş gelıyo aslında haftaya yazacaktım sizede duramadım sizi görünce cinsiyetını öğreneceğiz bakalım herkes hamile bu ara sizde evlenınde

cinsiyeti belli olunca mutlaka yaz

puhahaha bende öyleyim işte . aklıma geliyo bi takım şeyler.:18:

aa bilmiyodum hemşire olduğunu yaa ben de aynı şeyi düşünüyorum yani allah korusun bi sorun olsa dahi bebeği aldıracak değilim bu benim kaderim sınavım derim doğururum. ama işte bi çeresi olacaksa tedavi gibi o zaman tabiki testi yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…