Kiz denildikce seviniyorum cunku isme bile kiz dusundum erkek dusunmedim dahatabiki hayirlisi ama iste insani. İcinden bi sey geciyo mutlaka
yediğin şeyler aynı canım ama benım geçen doğumdan zaten bı göbegim kaldı bundada şimdiden aldık daha işyerınde kımseye söylemedımö ama bellıO zman sen cok gec kilo almaya baslamissin Ne guzel ben simdiden yarim kilo almisimsimdiki gebeliginle kiyasladiginda bi fark var mi?
11.haftasında şuanda canım.
yeğenimin resmini gördümbence erkek onun ki
ne düşündün bakalım.
ablam erkek olursa Ali, kız olursa Beren veya Erva olabilir diyo
evet hayırlısı olur inşallah :) kaç ay oldu
yediğin şeyler aynı canım ama benım geçen doğumdan zaten bı göbegim kaldı bundada şimdiden aldık daha işyerınde kımseye söylemedımö ama bellı
ben iki isim istiyorum canım aslında kızım olursa zeynep mutlaka olsun istiyorum yanına da sena düşünüyorum şimdilik kulağıma zeynep sena hoş geliyo soyismimizle de uyuyo bence
ablanla iki hafta var aramızda demek kikız fotodan tahmin yapabiliyosun madem benimkine de yap bi yorum fasulye kadar neresinden ne anladın
Nereye kayboldunuzz :122:
zeynep senagüzellll
içime erkek doğdusenin kız olcak
Ablacım çok çok çoook sevindim geçen yıl düğün yılımızdı bu yılda bebiş yılımız ne güzelbaşka kım var hemşire evet aynı yerdeyim bu arada senle konustuktan sonra tekrar hamişim haftaya inşallah belli olacak cinsiyeti sizin düğün dernek işleri ne alemde
Eveeet ne güzeldi bu yılda kutlycaz dimigecen sene amma doğum günü kutlamıştık burda hatırlıyo musunuz
ladynin benim lunnanın zelişinnn
hatta birde renitsa diye bi arkadaş vardı. aynı gün doğmuştuk beraber üflemiştik
Biliyomusun onu bende çok düşünürdüm benmki okul dönemine denk geliyodu ama cumartesi pazara denk gelince çok üzülürdümSorma herbi seylerim kabarmis durumda
O zamansa baska tabisi ben yaz cocugum allahtan evladim kisin dogacak dogum gununu okulda arkadaslari kutlayabilecek benim gibi olmicak
Zeynep Sena benim çok hoşuma gitti kuzum Senanın anlamı neben iki isim istiyorum canım aslında kızım olursa zeynep mutlaka olsun istiyorum yanına da sena düşünüyorum şimdilik kulağıma zeynep sena hoş geliyo soyismimizle de uyuyo bence
ablanla iki hafta var aramızda demek kikız fotodan tahmin yapabiliyosun madem benimkine de yap bi yorum fasulye kadar neresinden ne anladın
acaba pembişin bebeğinin cinsiyeti ne o şimdiye öğrenmiştir insan bi gelir söyler bari merak ediyorum
çok fazla kilo almak istemiyorum ben de aslında ama alırsam da totosu saolsun bebişimin veririm bi de ben şöyle temmuz ağustos gibi hemen evimizin yanında bi spor merkezi var oraya yüzmeye gitmeyi düşünüyorum inşallah normal doğum yaparsam kolaylık olur diye düşünüyorum.
Ablacım çok çok çoook sevindim geçen yıl düğün yılımızdı bu yılda bebiş yılımız ne güzelAllah gönlüne göre versin inşallah ablacım
Bizim düğün dernek işleri beklemede hala bi tarih yok seneye yaza olacak sanırım. Daha Haziranda okulu bitecek beyimizin
Eveeet ne güzeldi bu yılda kutlycaz dimi
Biliyomusun onu bende çok düşünürdüm benmki okul dönemine denk geliyodu ama cumartesi pazara denk gelince çok üzülürdüm
Zeynep Sena benim çok hoşuma gitti kuzum Senanın anlamı ne
Ablacım çok çok çoook sevindim geçen yıl düğün yılımızdı bu yılda bebiş yılımız ne güzelAllah gönlüne göre versin inşallah ablacım
Bizim düğün dernek işleri beklemede hala bi tarih yok seneye yaza olacak sanırım. Daha Haziranda okulu bitecek beyimizin
Eveeet ne güzeldi bu yılda kutlycaz dimi
Biliyomusun onu bende çok düşünürdüm benmki okul dönemine denk geliyodu ama cumartesi pazara denk gelince çok üzülürdüm
Zeynep Sena benim çok hoşuma gitti kuzum Senanın anlamı ne
Dimi ya öğrenemedik onu daha
en güzeli canım normal doğum inşallah hayırlısıyla sağ salim bi avazda kurtarsın rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?