Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Sana çook güzel bi sürpriz hazırlayacağın eminim. Senin eşinde o potansiyel var
Gerçekten güzel isim kulağa da hoş geliyor Bende bu aralar Sare ismini düşünüyorum anlamı bazı yerlerde cenneti müjdeleyen Melek olarak geçiyor bazı yerlerde anlamsız yada garip anlamlar yazıyor bilemiyorum:26: Gerçi bana ne oluyosa yeni isimler duydukça kızımın adını şu bu koyucam deyip duruyorum Ama mutlaka kuranda geçen bi isim koymak istiyorum
Biliyomusun ben hiiiç erkek ismi düşünmem hep kız isimleri daha güzel geliyo bana

Morinci şimdi mail geldi kısmetiniz burada vs. yazıyo arkadaşlık sitesi senden geldi diye açtım maili gözlerim oldu

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah canım valla özellikle evlendikten sonraki ilk doğum günüm olacağı için beklentim yüksek hep mesafeden şikayet ederdi şöyle yapmak istiyodum ama olmuyo uzağız diye al şimdi dibindeyim

ben de kızlara daha düşkünüm işte o yüzden hep aklımda kıyafetleri olsun isim olsun kızla alakalı oluyor. bebek battaniyesi örmek istiyorum mesela pembeli modelleri açıp bakıyorum ayy böyle kendimi kıza hazırlayıp erkek annesi olursam tabi ki oğluşuma da güzellikler yapıcam ama işte içimden geçen his böyle

isim önemli tabi canım bence o ismi sorup araştırmak lazım çok isim var yok cennetten bi bahçe yok cennetten bi şey diye geçiyo ama oysa öyle değil. bi bilene sormak lazım.

inşallah kocan istediğin gibi hazırlar canım bende kendı bıldım bılelı hep bir kızım olacak hemşire olacagım derdım hemşire oldum hamile kaldım hala kız diyorum ultrasona gırdım beş bucuk aylıgım erkek dedı 3 sefer tekrar baktırdım gene erkek dedi ama nasıl üzüldüm demekki kendımı çok şartlandırmısım ister istemez ama gel gör oğlum benım birtanem degısmem evlat kız erkek farketmıyor canım benım oğlumun adı ibrahim doruk zeynep sena cok güzel benım ablamın kızının adı erkek olursa bakalım bulucaz bıseyler

Yapar yapaaaar ben bu doğumgünüm için büyük beklentideydim evlenme teklif edecek fln diyodum ama hepsi yatı büyük ihtimalle yanımda bile olamayacak sınav için Ankaraya gidecek o gün

Güzelliklerin eeen büyüğünü yaparsın hemde kuzum. Kızda olsa erkekte olsa senin yavrun sonuçta. Benm erkek kardeşim var 11 yaşında. Hatırlıyorumda onada ne güzel ciciler alırdık nasıl güzel giydirirdik boyutları ufak olunca her kıyafet şipşirin oluyo zaten

Kesinlikle isim çok önemli Peygamber Efendimizin bununla ilgili hadisleri var. İSminin anlamı kötü olanları değiştirirmiş Peygamber Efendimiz çook iyi araştırmak gerek

ayyy bana da aynısı oluyomuşşş:18::18: yaa sağlıklı olsun da kız erkek gerçekten fark etmiyo hem ilk bebeğim olacak nasipse niye o kadar kız diye takıldıysam oğlunun ismi de çok güzelmiş maşallah bahtı da güzel olsun inşallah. 5 buçuk ay çok uzun bi süre ya erkek bebek kendini daha çabuk gösterir derler sen çok beklemişsin

belki gitmeden önce ya da geldikten sonra güzel bi şeyler yapar canım ben enişteme güveniyorum valla en dipteyken tekrar alevlendirdi ortalığı aldı anasını babasını istedi seni ohh taktı yüzüğü

benim yeğenlerim kız ya onları ablam bi giydiriyo bi süslüyo bütün gün ye yee doyamıyorum heralde o yüzden benim kız arzum ama dediğin gibi erkek de olsa onlar için de bi sürü güzel şirin kıyafet var beklemek çok zorr yaa

doğru diyosun canım bi de bebeğin kişiliğini de etkiliyomuş diye duymuştum ben

Doğru diyosun çok kere diplerdeyken tepelere çıkardı sağolsun Bakalım 23 gün sonra görücez ne düşünüp ne yapacağını

Sen hele bi öğren cinsiyetini erkek olacağını öğrenirsen bu sefer erkek arzun kabarır eminim
Her gün bize 1 fotoğrafını göndereceksin söz mü

Evet kişiliğini etkilediğini bende duymuştum güzelim.

sağol canım ibrahim babamın adı bende yagız yada doruk olsun dıyodum eşim ben doğumdan cıkmadan gıtmış yazdırmıs yanına nüfüs cüzdanıyla geldı beş bucuk aya kadarda beklememın sebebı hep kız dıye bekledım merakta etmedım bı de o sıralar eşim iş kazası gecırmıstı hastaneden cıkıpta gıdemedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…