geç olsun güç olmasın canım hayırlısı neyse senın için en güzeli olur inşallah
ahh bi de beni sor hiç denk gelmiyoduama bu sene kocişten güzel bi şeyler bekliyorum ayy hele bi şey yapmasın içimde saklarım bebeğimi göstermem onaaaa
sena; övgü, övme, methetme anlamı taşıyomuş canım arapça kökenli bi isim benim içim çok ısındı bakalım hayırlısı kızım olursa bunu düşünüyorum ama erkek olursa yardımlarınızı bekliyorum çünkü hiç düşünmedim
Amiin inşallah ablacım. Sıkış tıkış yarım yamalak olacağına geç olsun diyorum da şimdi düğün sezonu açılınca içim kıpırdıyo işte
epeydir gelmiyo bi geçen hafta uğramış azıcık gitmiş bari o arada yazsaydı ben çatlardım kız hemen koşardım size yazardım kesin
okulu bitince işi falan hazırmı hazırsa hemen yaparsınız belki
Yok tatlım işi de hazır değil teğmenlik sınavlarına giriyo işte tek umudumuz şimdilik onlar. Havacılığı kaybetti şimdi karacılıktan yanıt bekliyoruz
Sana çook güzel bi sürpriz hazırlayacağın eminim. Senin eşinde o potansiyel var
Gerçekten güzel isim kulağa da hoş geliyorBende bu aralar Sare ismini düşünüyorum anlamı bazı yerlerde cenneti müjdeleyen Melek olarak geçiyor bazı yerlerde anlamsız yada garip anlamlar yazıyor bilemiyorum:26: Gerçi bana ne oluyosa yeni isimler duydukça kızımın adını şu bu koyucam deyip duruyorum Ama mutlaka kuranda geçen bi isim koymak istiyorum
Biliyomusun ben hiiiç erkek ismi düşünmem hep kız isimleri daha güzel geliyo bana
O zaman Pembe Gelinimiz duy sesimizi biz olmasak bile cinsiyetini yaz buraya
inşallah canım valla özellikle evlendikten sonraki ilk doğum günüm olacağı için beklentim yüksekhep mesafeden şikayet ederdi şöyle yapmak istiyodum ama olmuyo uzağız diye al şimdi dibindeyim
ben de kızlara daha düşkünüm işte o yüzden hep aklımda kıyafetleri olsun isim olsun kızla alakalı oluyor. bebek battaniyesi örmek istiyorum mesela pembeli modelleri açıp bakıyorumayy böyle kendimi kıza hazırlayıp erkek annesi olursam tabi ki oğluşuma da güzellikler yapıcam ama işte içimden geçen his böyle
isim önemli tabi canım bence o ismi sorup araştırmak lazım çok isim var yok cennetten bi bahçe yok cennetten bi şey diye geçiyo ama oysa öyle değil. bi bilene sormak lazım.
Yapar yapaaaar ben bu doğumgünüm için büyük beklentideydim evlenme teklif edecek fln diyodum ama hepsi yatı büyük ihtimalle yanımda bile olamayacak sınav için Ankaraya gidecek o güninşallah canım valla özellikle evlendikten sonraki ilk doğum günüm olacağı için beklentim yüksekhep mesafeden şikayet ederdi şöyle yapmak istiyodum ama olmuyo uzağız diye al şimdi dibindeyim
ben de kızlara daha düşkünüm işte o yüzden hep aklımda kıyafetleri olsun isim olsun kızla alakalı oluyor. bebek battaniyesi örmek istiyorum mesela pembeli modelleri açıp bakıyorumayy böyle kendimi kıza hazırlayıp erkek annesi olursam tabi ki oğluşuma da güzellikler yapıcam ama işte içimden geçen his böyle
isim önemli tabi canım bence o ismi sorup araştırmak lazım çok isim var yok cennetten bi bahçe yok cennetten bi şey diye geçiyo ama oysa öyle değil. bi bilene sormak lazım.
Morinci şimdi mail geldi kısmetiniz burada vs. yazıyo arkadaşlık sitesi senden geldi diye açtım maili gözlerimoldu
anlamadım kuzum nasıl yani :26::44::44:
Mail senden geldi sandım diyorum bu kız ne gönderdi bana böyle ne arkadaşlığı ne kaçamağı
inşallah kocan istediğin gibi hazırlar canım bende kendı bıldım bılelı hep bir kızım olacak hemşire olacagım derdım hemşire oldum hamile kaldım hala kız diyorum ultrasona gırdım beş bucuk aylıgım erkek dedı 3 sefer tekrar baktırdım gene erkek dedi ama nasıl üzüldüm demekki kendımı çok şartlandırmısım ister istemez ama gel gör oğlum benım birtanem degısmem evlat kız erkek farketmıyor canım benım oğlumun adı ibrahim doruk zeynep sena cok güzel benım ablamın kızının adı erkek olursa bakalım bulucaz bıseyler
Yapar yapaaaar ben bu doğumgünüm için büyük beklentideydim evlenme teklif edecek fln diyodum ama hepsi yatı büyük ihtimalle yanımda bile olamayacak sınav için Ankaraya gidecek o gün
Güzelliklerin eeen büyüğünü yaparsın hemde kuzum. Kızda olsa erkekte olsa senin yavrun sonuçta. Benm erkek kardeşim var 11 yaşında. Hatırlıyorumda onada ne güzel ciciler alırdık nasıl güzel giydirirdik boyutları ufak olunca her kıyafet şipşirin oluyo zaten
Kesinlikle isim çok önemli Peygamber Efendimizin bununla ilgili hadisleri var. İSminin anlamı kötü olanları değiştirirmiş Peygamber Efendimiz çook iyi araştırmak gerek
belki gitmeden önce ya da geldikten sonra güzel bi şeyler yapar canım ben enişteme güveniyorum valla en dipteyken tekrar alevlendirdi ortalığı aldı anasını babasını istedi seni ohh taktı yüzüğü
benim yeğenlerim kız ya onları ablam bi giydiriyo bi süslüyo bütün gün ye yee doyamıyorum heralde o yüzden benim kız arzumama dediğin gibi erkek de olsa onlar için de bi sürü güzel şirin kıyafet var beklemek çok zorr yaa
doğru diyosun canım bi de bebeğin kişiliğini de etkiliyomuş diye duymuştum ben
ayyy bana da aynısı oluyomuşşş:18::18: yaa sağlıklı olsun da kız erkek gerçekten fark etmiyo hem ilk bebeğim olacak nasipse niye o kadar kız diye takıldıysamoğlunun ismi de çok güzelmiş maşallah bahtı da güzel olsun inşallah. 5 buçuk ay çok uzun bi süre ya erkek bebek kendini daha çabuk gösterir derler sen çok beklemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?