Doğru diyosun çok kere diplerdeyken tepelere çıkardı sağolsunBakalım 23 gün sonra görücez ne düşünüp ne yapacağını
Sen hele bi öğren cinsiyetini erkek olacağını öğrenirsen bu sefer erkek arzun kabarır eminim
Her gün bize 1 fotoğrafını göndereceksin söz mü
Evet kişiliğini etkilediğini bende duymuştum güzelim.
sağol canım ibrahim babamın adı bende yagız yada doruk olsun dıyodum eşim ben doğumdan cıkmadan gıtmış yazdırmıs yanına nüfüs cüzdanıyla geldı beş bucuk aya kadarda beklememın sebebı hep kız dıye bekledım merakta etmedım bı de o sıralar eşim iş kazası gecırmıstı hastaneden cıkıpta gıdemedık
Öyle tabi kuzum biz kızlar toplaşınca hemen dert yanıyoruz ama iyi yönleri daha çok ki birlikteyizdimi biz de hemen unuturuz yaptıkları iyi şeyleri oysaa ohoo neler neler varrvar ki hala ayakta duruyo aşklarımız
inşallah canım hayırlısıyla bi öğreniyim istediğin foto olsun kuzum teyzelerine alışsın tee bebeklikten
hülya abla vardı bi zamanlar o ne yapıyo acaba ? sıkıntıları vardı en son konuştuğumuzda keşke gelse
madem anınca geliyosunuz belki o da gelir
Öyle tabi kuzum biz kızlar toplaşınca hemen dert yanıyoruz ama iyi yönleri daha çok ki birlikteyiz
Asıl cinsiyeti geçte bilmem kaç boyutlu ultrason çekiyolar ya ağzı yüzü iyice belli oluyo nasıl bişey çıkıcak görüyosunO dahada heyecanlı olur
Hülya Ablayı bende çook andım hatta msj atmayı denedim ama msjda gitmiyo ayarlarından kapamış sanırım. Bende çok merak ediyorum onu keşke gelse
evet ona gidicem ama şimdi değil şöyle 5 aylık falan olayım bakayım bebişim anasına benziyo mu
tühh yaa inşallah sıkıntıda değildir rabbim yardımcısı olsun. hani burda birilerini tanıyoruz hakkında bi şeyler öğreniyoruz sonra birden girmez oluyo yaa o zaman çok kafama takılıyo inşallah iyi durumdadır herkes. yüz yüze görüşmesekte insan önemsiyo merak ediyo
Sana mı benzesin istiyosun babasına mı? Ben bana benzesin isterim
Şimdi tekrar msj yolladım cnm gitti bu sefer ama en son eylülde girmiş gözüküyo o kadar oldu mu ya olmamıştır herhalde:26:
Burda birbirimize alışıyoruz bişeyler paylaşıyoruz merak etmemiz çok normal tabi
tam aklımdan geçiyodun nazar hanımmm
Bende bazen yoksa beni aldatıyomusun diye makara yapıyorm hıh seninle başettim başkasını kusur kaldı diyoyok yaa o kadar olmamıştır canım hani site bi ara eylül ayına geri döndü yaa onun içindir muhtemelen.
eşim bana benzesin istiyo ama huyu sana benzemesin diyo iki taneyle uğraşamazmışaslında huysuz bi insanda değilim sadece çok sevilmeyi ve ilgiyi seviyorum ama kocişimden seviyorum yoksa başkasından değil nazım ona yani ayy evet bana benzesin ama eminim kara kaş kara göz olacak ana baba öyle nolacağdıııı
işte geldim burdayımmmm.
yazdıklarınızı okudum
lunnam gelecekteki çocuğuna isim mi bulmuş bakıyımmmmmm
Bende bazen yoksa beni aldatıyomusun diye makara yapıyorm hıh seninle başettim başkasını kusur kaldı diyo
Huyuda bana benzesin tipide bana benzesin bananee çok bencilim ben
Evet ben bebişime isim buldum
geç kaldın nerelere gittin yavrumişte geldim burdayımmmm.
yazdıklarınızı okudum
lunnam gelecekteki çocuğuna isim mi bulmuş bakıyımmmmmm
Bende bazen yoksa beni aldatıyomusun diye makara yapıyorm hıh seninle başettim başkasını kusur kaldı diyo
Huyuda bana benzesin tipide bana benzesin bananee çok bencilim ben
Evet ben bebişime isim buldum
Aman ona sorsan kimbilir ne kötü huylarımı çıkarır ama siz biliyosunuz melek gibi kızımgeç kaldın nerelere gittin yavrumaynen öyle yapıyo şekerim hamile kalınca isim derdi de olmıcak bu kızın
ahahahaha bi de enişteye sormak lazım bakalım o da senin gibi mi düşünüyorbenimki gibi huyunu beğenmezlik yapmasın
Evet Mirayda güzelmişBende Miray ismini seviyorum.
hülya ablayı bende merak ediyorum, acaba ne yaptılar..
Pisko da gelmiyor bu ara
Aman ona sorsan kimbilir ne kötü huylarımı çıkarır ama siz biliyosunuz melek gibi kızım
Evet Mirayda güzelmiş
Psiko yok Zeliş yok Nico yok o yok bu yok kim var
benim niye hiç yemek yapasım yok aç mı kalsın yani kocam
ptt gittim. bide patroniki vardıgeç kaldın nerelere gittin yavrumaynen öyle yapıyo şekerim hamile kalınca isim derdi de olmıcak bu kızın
ahahahaha bi de enişteye sormak lazım bakalım o da senin gibi mi düşünüyorbenimki gibi huyunu beğenmezlik yapmasın
Aman ona sorsan kimbilir ne kötü huylarımı çıkarır ama siz biliyosunuz melek gibi kızım
Evet Mirayda güzelmiş
Psiko yok Zeliş yok Nico yok o yok bu yok kim var
Düğünden önce herşey hazırlandı zaten. İnanmazsınız davulcuları bile tuttukptt gittim. bide patroniki vardıo yüzden yazamadım kans
bebenin ismi de belli bi düğünü kaldı kızın
nicoyu görüyorum ben ya. ama buraya uğramıyo.
zeliş işten cıktı bence o yüzden gelemiyo.
gerçi evinde neti var. :44:
Düğünden önce herşey hazırlandı zaten. İnanmazsınız davulcuları bile tuttuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?