Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

dimi biz de hemen unuturuz yaptıkları iyi şeyleri oysaa ohoo neler neler varr var ki hala ayakta duruyo aşklarımız

inşallah canım hayırlısıyla bi öğreniyim istediğin foto olsun kuzum teyzelerine alışsın tee bebeklikten

geçmiş olsun canım allah başka kaza vermesin. bana da diyolar hiç cinsiyeti sorma sürpriz olsun olur mu öyle sey dedim benim gibi meraklı bi insan mümkün değil bekleyemez allahtan yine istediğin isimlei yazdırmış eşin

hülya abla vardı bi zamanlar o ne yapıyo acaba ? sıkıntıları vardı en son konuştuğumuzda keşke gelse

madem anınca geliyosunuz belki o da gelir

Öyle tabi kuzum biz kızlar toplaşınca hemen dert yanıyoruz ama iyi yönleri daha çok ki birlikteyiz
Asıl cinsiyeti geçte bilmem kaç boyutlu ultrason çekiyolar ya ağzı yüzü iyice belli oluyo nasıl bişey çıkıcak görüyosun O dahada heyecanlı olur
hülya abla vardı bi zamanlar o ne yapıyo acaba ? sıkıntıları vardı en son konuştuğumuzda keşke gelse

madem anınca geliyosunuz belki o da gelir

Hülya Ablayı bende çook andım hatta msj atmayı denedim ama msjda gitmiyo ayarlarından kapamış sanırım. Bende çok merak ediyorum onu keşke gelse

evet ona gidicem ama şimdi değil şöyle 5 aylık falan olayım bakayım bebişim anasına benziyo mu

tühh yaa inşallah sıkıntıda değildir rabbim yardımcısı olsun. hani burda birilerini tanıyoruz hakkında bi şeyler öğreniyoruz sonra birden girmez oluyo yaa o zaman çok kafama takılıyo inşallah iyi durumdadır herkes. yüz yüze görüşmesekte insan önemsiyo merak ediyo

Sana mı benzesin istiyosun babasına mı? Ben bana benzesin isterim
Şimdi tekrar msj yolladım cnm gitti bu sefer ama en son eylülde girmiş gözüküyo o kadar oldu mu ya olmamıştır herhalde:26:

Burda birbirimize alışıyoruz bişeyler paylaşıyoruz merak etmemiz çok normal tabi

yok yaa o kadar olmamıştır canım hani site bi ara eylül ayına geri döndü yaa onun içindir muhtemelen.

eşim bana benzesin istiyo ama huyu sana benzemesin diyo iki taneyle uğraşamazmış aslında huysuz bi insanda değilim sadece çok sevilmeyi ve ilgiyi seviyorum ama kocişimden seviyorum yoksa başkasından değil nazım ona yani ayy evet bana benzesin ama eminim kara kaş kara göz olacak ana baba öyle nolacağdıııı

Bende bazen yoksa beni aldatıyomusun diye makara yapıyorm hıh seninle başettim başkasını kusur kaldı diyo
Huyuda bana benzesin tipide bana benzesin bananee çok bencilim ben
işte geldim burdayımmmm.

yazdıklarınızı okudum

lunnam gelecekteki çocuğuna isim mi bulmuş bakıyımmmmmm
Evet ben bebişime isim buldum

Bende bazen yoksa beni aldatıyomusun diye makara yapıyorm hıh seninle başettim başkasını kusur kaldı diyo

Bende Miray ismini seviyorum.

hülya ablayı bende merak ediyorum, acaba ne yaptılar..

Pisko da gelmiyor bu ara

işte geldim burdayımmmm.

yazdıklarınızı okudum

lunnam gelecekteki çocuğuna isim mi bulmuş bakıyımmmmmm
geç kaldın nerelere gittin yavrum aynen öyle yapıyo şekerim hamile kalınca isim derdi de olmıcak bu kızın

ahahahaha bi de enişteye sormak lazım bakalım o da senin gibi mi düşünüyor benimki gibi huyunu beğenmezlik yapmasın

Aman ona sorsan kimbilir ne kötü huylarımı çıkarır ama siz biliyosunuz melek gibi kızım
Bende Miray ismini seviyorum.

hülya ablayı bende merak ediyorum, acaba ne yaptılar..

Pisko da gelmiyor bu ara
Evet Mirayda güzelmiş
Psiko yok Zeliş yok Nico yok o yok bu yok kim var

Aman ona sorsan kimbilir ne kötü huylarımı çıkarır ama siz biliyosunuz melek gibi kızım

Evet Mirayda güzelmiş

dimi o yüzden hiç sormuyoruz şeker gibi kızsın yavrum

ben varımmmmm hem de ilerideki yeni topik arkadaşınızla beraberim

ptt gittim. bide patroniki vardı o yüzden yazamadım kans

bebenin ismi de belli bi düğünü kaldı kızın

Evet Mirayda güzelmiş

nicoyu görüyorum ben ya. ama buraya uğramıyo.

zeliş işten cıktı bence o yüzden gelemiyo.

gerçi evinde neti var. :44:

Düğünden önce herşey hazırlandı zaten. İnanmazsınız davulcuları bile tuttuk

Düğünden önce herşey hazırlandı zaten. İnanmazsınız davulcuları bile tuttuk

şaka gibi.

e düğün tarihinide koyun daa.

yeter bu kadar beklediğiniz.

seninki okuyo ya hani, bi yerlerde çalışıyo mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…