Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

teşekkür ederim kuzucum ohh ohh maşallah allah muhabbetinizi arttırsın diyelim o zaman

kız daha yenisiniz diye rahat rahat konuşamıyodur belki hem erkeğin çok konuşkanı iyi değil benim kocam çok konuşuyo kızıyorum az dur biraz ben konuşıyım diyorum sıra kavgası yapıyoruz

Tünaydın diyecektin galiba

Afiyet olsun, bebeğine yarasın

İyi , er zaman ki gibi. sende ne var ne yok.

Demin face de piskoyu yakaladım

Az sonra gelicek
bana gün dAHA yeni aydınlandı nazarım napıyım bende de güzel kv yi seviyorum bu ara çok güleç davranıyo bana
gelsin gelsin kaçak kaç zamandır yok ortalıkta leydolide gelmiyo artık

bana gün dAHA yeni aydınlandı nazarım napıyım bende de güzel kv yi seviyorum bu ara çok güleç davranıyo bana
gelsin gelsin kaçak kaç zamandır yok ortalıkta leydolide gelmiyo artık

Bebiş dahada uyku yapar şimdi dimi.

Kv. bazı şeyler dank etti galibaaaa.

Gelmiş bak altta kırmızı kırmızı göz kırpıyo Leyduşu bayadır görmüyorum

bana da yakın olcak yavrum artık haftasonu kahvaltılarından ya da 5 çaylarından foto atarız size

Bebiş dahada uyku yapar şimdi dimi.

Kv. bazı şeyler dank etti galibaaaa.

Gelmiş bak altta kırmızı kırmızı göz kırpıyo Leyduşu bayadır görmüyorum

aynen akşamları erken uyuyalım diye savaşıyorum eşimle hiç de sevmem koltuk köşelerinde uyuklamayı anca yatağımda rahat edicem öyle uyuycam hem erken uyuyorum hem de çok geç uyanıyorum bazen akşamüstleri şekerlemelerim oluyor ve çok tembellik yapıyo bebek iş yapasım gelmiyo o eski halimden eser kalmadı keşke bi uşağım olsaydı bak hizmetçi olmaz uşak

evet gördüm piskooooo

hahahha

sen ağırlaştıkça canın hiç bişey istemezz. neyse kardeşin var Allah'tan arada gelir temizlik filan yapar. Sen kendini yorma cok dikkat et.

hahahha

sen ağırlaştıkça canın hiç bişey istemezz. neyse kardeşin var Allah'tan arada gelir temizlik filan yapar. Sen kendini yorma cok dikkat et.

o da geliyo saolsun eşim de hafta sonları çok yardımcı oluyor ama şimdi biri olaydı da şu çamaşırları dışardan toplasa ütüsünü yapsa eskiden don külot atlet ütüleyen ben artık katlayıp yerine koyuyorum ona da nasıl eriniyorum

bu arada haftasonu kv bana dik süpürge almış fakirin dehşet bi şeymiş çeyiz hazırlığındaki yavru kuşlarım tavsiye ederim. 115 liraya almış ben sadece şarjlı olanı 139 a almıştım kazıklanmış hissediyorum tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…