Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

himm iyi bakalim yakinda baslar hareketlere :) cinsiyetini ogrenince bizede soylee meraktayim :) tabii iyi baksinlar sana borekler corekler tatlilar hele bide zayifsan ne bulursan ye :)

himm iyi bakalim yakinda baslar hareketlere :) cinsiyetini ogrenince bizede soylee meraktayim :) tabii iyi baksinlar sana borekler corekler tatlilar hele bide zayifsan ne bulursan ye :)

çöp gibi olduğum söylenemez ama 12 kilo almayı hedefliyorum fazlası anca benim pis boğazlığım olur gibi geliyo bana gerçi vericem inşallah çocuk doğurdum diye salmıcam kendimi inşallah yalnız öyle çörekler börekler falan diye demeyin canım çeker falan gel uğraş sonra daha öyle canım çekmiyo ama yakındır o günler

sağol canım benim aminn inşAllah kazanır yaaa
dün akşam konuşuyoduk beni korkutmak için mi söyledi bilmiyorum da geçen sene 1000 kişiden 28 kişi kazanmış anca sınavı:18::18:
Hayırlısı artık çoook istiyoruz gişede çok bunalıyor artık Rabbim yardım etsin sınavdaa..
Offff benimkide sınavdan sınava koşturuyor mübarek bu sınavdan sonra açık öğretim sınavları olcak 2. dönem + final.. sonracıma kpss geliyor
onada gircem diyor memuriyet gelirse direk sallarım bankayı diyor hayırlısı artık hepimiz için inşAllah...

Sağol canım süpürge için hemen bakıyorum seri nosuna fln ve listeme kayıt ediyorumm

hastalık gibi bişey bu

ben en son ne ütüledim acaba :26:

he yaaa hiç sorma belim ağrıdığı için hiç hoşlanmıyorum
ama ütüsüz de kaldırıp dolaba koysam uyuyamam
bazen çooooookkk üşengeçliğim tuttuğunda bile çoraplar ortalıkta duruyor ütü yapmadığım için
önce ütü sonra dolap sistem böyle

anlaşıldı evde ütüleri eniştemiz yapıcak ütüden bihaber bizim gelin ben bekarken de ütüler benden sorulurdu annem evlenince ben en çok tekrar ütüye başladığına üzülmüştür bence

O da yapmaz hayyyyaaatttaaaa

ya ben yapyorum aslında ama annem yapıyo nasıl olsa deyip elimi sürmüyorum

evlenince cok zorluk cekicem

işe gidiyosun, yorgun dönyosun bide ütü yapıyodun.. helal olsun valla

ablam ultrasona girmiş. cinsiyetini görememiiiş.

kolları falan hareket ediyodu, çok değişikti cok tuhaf oldum dediiiii
tühh yaa 12. haftasında göstermemiş demek ki :26: neyse ben de artık koluylan bacağıynan idare edicem bende artık dr gitmek istiyorum yaa maşallah minik kuzuya canım
yok ben bu sene hazirliktayim sadece ingilizce goruyorum ders islemiyoruz pek o yuzden bende burda geciriyorum zamani ne guzel iste sohbet ediyoruz:)

iyiymiş o zaman bu sen yatış diyosun

neyse o alışkanlığında güzel.

Piskom sen yalnız mı yaşıyodun? ev arkadaşın var mı?

tühh yaa 12. haftasında göstermemiş demek ki :26: neyse ben de artık koluylan bacağıynan idare edicem bende artık dr gitmek istiyorum yaa maşallah minik kuzuya canım

iyiymiş o zaman bu sen yatış diyosun

belki seninki gösterir. herkes erkek diyomuş bizimkine. bi Allahın kulu da kız demiyo yahu

sen 2 haftacık daha sabret bakalım.

hayırlısı canım aslında en güzeli memurluk ama benimkinin maalesef memurlukta gözü yok yani meslek itibariyle mimarlığı memurlukla sınırlandırmak hoşuna gitmiyo bi ara karşıda belediyeden teklif aldı maaşı da iyiydi bana göre kabul etmedi ama memurluk sınavına da girsin istiyorum askerlik için en azından.
kazanırsa hangi departmanda çalışacak canım? gişe zor tabi yaa anlatıyodun bi sürü işi yığıyolar yazık.

rica ederim kuzum iyi yapıyosun listen olursa ilerde çeyize başlayınca kolaylık olur sana da ne aldığını bilirsin ne alacağını bilirsin ben liste yapmıştım hatta fiyatlarını da yazmıştım hep yanına ama üşengeçliğim kaç aydır evliyim bi oturup toplamını çıkaramadım

O da yapmaz hayyyyaaatttaaaa

ya ben yapyorum aslında ama annem yapıyo nasıl olsa deyip elimi sürmüyorum

evlenince cok zorluk cekicem

işe gidiyosun, yorgun dönyosun bide ütü yapıyodun.. helal olsun valla

pazar günleri ütü günümdü canım dağ gibi yığılmış oluyodu zaten eşimle aynı şehirde değildik hafta sonu görüşelim ben de çoğu zaman pazar günümü anneme yardım ederek geçiriyodum haftaiçi iş yapmazdım yemeği yer yatardım tv karşısında ya da pc başında canım sevgilimle uykum gelene kadar konuşurduk.
ahhh yaa ne günlerdi be yaa çok hasret kaldık birbirimize çok kısıtlı görüştüğümüz gizli saklı görüştüğümüz zamanlar geliyo aklıma bi gün onunla aynı evi paylaşmak rüya gibiydi benim için

belki seninki gösterir. herkes erkek diyomuş bizimkine. bi Allahın kulu da kız demiyo yahu

sen 2 haftacık daha sabret bakalım.

inşallah gösterir yaa yoksa bi hafta daha durur yine dr giderim heralde
bacaklarını mı kapamış acaba canım? bu dr.lar deli ediyo beni bazen 11. haftada erkek bebeğin cinsel organı dışarı pörtlüyomuş açıksa bacak arası söyle yani pörtlemiş şey kız organı olacak değil yaa. kız arkadaşım 15 hafta oldu daha söylememiş dr ben döverim öyle dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…