himm iyi bakalim yakinda baslar hareketlere :) cinsiyetini ogrenince bizede soylee meraktayim :) tabii iyi baksinlar sana borekler corekler tatlilar hele bide zayifsan ne bulursan ye :)şaka bi yana gerçekten midem bulanınca seviniyorum artık çünkü başka belirti yok hareketlerini hissetmediğim için endişeleniyorum ayda bir dr gitmek çok uzun geliyo
dimi kimine evlat kimine ilk torunu taşıyorum iyi baksınlar bana
saol canım inşallah bi de tekmelere kıpıdanmalara başlasa daha çok konuşcam onunla şimdi duyuyosan tepki ver diyorum ı ıhh ses yokkk
bende iyiyim cok sukurdersteyim iste ugrasiyoruz :)
tahammil eden de varmış bkz: pisko
o zaman düşünülebilir.
anammm sen dersini mi aksatıyosun kızzhocanı dinle bakayım sayılarla kafayı bozmuştur gerçi
yok ben bu sene hazirliktayim sadece ingilizce goruyorum ders islemiyoruz pek o yuzden bende burda geciriyorum zamani ne guzel iste sohbet ediyoruz:)anammm sen dersini mi aksatıyosun kızzhocanı dinle bakayım sayılarla kafayı bozmuştur gerçi
hastalık gibi bişey bu
ben en son ne ütüledim acaba :26:
himm iyi bakalim yakinda baslar hareketlere :) cinsiyetini ogrenince bizede soylee meraktayim :) tabii iyi baksinlar sana borekler corekler tatlilar hele bide zayifsan ne bulursan ye :)
Az kaldi canim benim, hayirlisiyla o da olur insallah
sağol canım benim aminn inşAllah kazanır yaaahadi hayırlısı olsun güzelim inşallah kazanır da istediğiniz gibi yükselir hem sizin buluşmada yakın tarihe çekilmiş olur
pazar günü de ben eşimi sınava soktum nasılsa zeki maşallahher sınava sokucam birinden birini kazansın askerliği bikaç sene ertelesin beni el kadar bebeyle bırakmasın. kpss de varmış yakınlarda ona da sokucam memur olursa belki bi iki sene erteler. neysee hayırlısı
Eki Görüntüle 1057258
süpürge bu canım bence şart bi şey günlük kullanım için çok pratikiki türlü kullanabiliyosun resimde gösterdikleri gibi çıkarıp küçük halini kullanabiliyosun ya da dik haliyle süpürebiliyosun.
he yaaa hiç sorma belim ağrıdığı için hiç hoşlanmıyorumhastalık gibi bişey bu
ben en son ne ütüledim acaba :26:
anlaşıldı evde ütüleri eniştemiz yapıcakütüden bihaber bizim gelin ben bekarken de ütüler benden sorulurdu annem evlenince ben en çok tekrar ütüye başladığına üzülmüştür bence
tühh yaa 12. haftasında göstermemiş demek ki :26: neyse ben de artık koluylan bacağıynan idare edicemablam ultrasona girmiş. cinsiyetini görememiiiş.
kolları falan hareket ediyodu, çok değişikti cok tuhaf oldum dediiiii
yok ben bu sene hazirliktayim sadece ingilizce goruyorum ders islemiyoruz pek o yuzden bende burda geciriyorum zamani ne guzel iste sohbet ediyoruz:)
neyse o alışkanlığında güzel.sağol canım benim aminn inşAllah kazanır yaaa
dün akşam konuşuyoduk beni korkutmak için mi söyledi bilmiyorum da geçen sene 1000 kişiden 28 kişi kazanmış anca sınavı:18::18:
Hayırlısı artık çoook istiyoruz gişede çok bunalıyor artık Rabbim yardım etsin sınavdaa..
Offff benimkide sınavdan sınava koşturuyor mübarek bu sınavdan sonra açık öğretim sınavları olcak 2. dönem + final.. sonracıma kpss geliyor
onada gircem diyor memuriyet gelirse direk sallarım bankayı diyor hayırlısı artık hepimiz için inşAllah...
Sağol canım süpürge için hemen bakıyorum seri nosuna fln ve listeme kayıt ediyorumm
he yaaa hiç sorma belim ağrıdığı için hiç hoşlanmıyorum
ama ütüsüz de kaldırıp dolaba koysam uyuyamam
bazen çooooookkk üşengeçliğim tuttuğunda bile çoraplar ortalıkta duruyor ütü yapmadığım için
önce ütü sonra dolap sistem böyle
tühh yaa 12. haftasında göstermemiş demek ki :26: neyse ben de artık koluylan bacağıynan idare edicembende artık dr gitmek istiyorum yaa maşallah minik kuzuya canım
iyiymiş o zaman bu sen yatış diyosun
ev arkadaşım var canım üniden bir kızla kalıyorumneyse o alışkanlığında güzel.
Piskom sen yalnız mı yaşıyodun? ev arkadaşın var mı?
sağol canım benim aminn inşAllah kazanır yaaa
dün akşam konuşuyoduk beni korkutmak için mi söyledi bilmiyorum da geçen sene 1000 kişiden 28 kişi kazanmış anca sınavı:18::18:
Hayırlısı artık çoook istiyoruz gişede çok bunalıyor artık Rabbim yardım etsin sınavdaa..
Offff benimkide sınavdan sınava koşturuyor mübarek bu sınavdan sonra açık öğretim sınavları olcak 2. dönem + final.. sonracıma kpss geliyor
onada gircem diyor memuriyet gelirse direk sallarım bankayı diyor hayırlısı artık hepimiz için inşAllah...
Sağol canım süpürge için hemen bakıyorum seri nosuna fln ve listeme kayıt ediyorumm
he yaaa hiç sorma belim ağrıdığı için hiç hoşlanmıyorum
ama ütüsüz de kaldırıp dolaba koysam uyuyamam
bazen çooooookkk üşengeçliğim tuttuğunda bile çoraplar ortalıkta duruyor ütü yapmadığım için
önce ütü sonra dolap sistem böyle
ev arkadaşım var canım üniden bir kızla kalıyorum
O da yapmaz hayyyyaaatttaaaa
ya ben yapyorum aslında ama annem yapıyo nasıl olsa deyip elimi sürmüyorum
evlenince cok zorluk cekicem
işe gidiyosun, yorgun dönyosun bide ütü yapıyodun.. helal olsun valla
belki seninki gösterir. herkes erkek diyomuş bizimkine. bi Allahın kulu da kız demiyo yahu
sen 2 haftacık daha sabret bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?