Oh cok sükür canim Allah bozmasin hep böyle keyifli ol ki bebeginde iyi olsun
Hemende ispiyonlaTünaydın diyecektin galiba
Afiyet olsun, bebeğine yarasın
İyi , er zaman ki gibi. sende ne var ne yok.
Demin face de piskoyu yakaladım
Az sonra gelicek
Geldim geldimmm az bi geçmişe baktım ama susmuyonuz ki anacımaynen akşamları erken uyuyalım diye savaşıyorum eşimle hiç de sevmem koltuk köşelerinde uyuklamayı anca yatağımda rahat edicem öyle uyuycamhem erken uyuyorum hem de çok geç uyanıyorum bazen akşamüstleri şekerlemelerim oluyor ve çok tembellik yapıyo bebek iş yapasım gelmiyo o eski halimden eser kalmadı keşke bi uşağım olsaydı bak hizmetçi olmaz uşak
evet gördüm piskooooo
nasilsin canimm gittinmi doktora bebiss nasil :)olanlarda yarım saatte bi yazıyooo tez canlılık istiyorum hanımlar haydinnnnn
olanlarda yarım saatte bi yazıyooo tez canlılık istiyorum hanımlar haydinnnnn
o da geliyo saolsun eşim de hafta sonları çok yardımcı oluyor ama şimdi biri olaydı da şu çamaşırları dışardan toplasa ütüsünü yapsa eskiden don külot atlet ütüleyen ben artık katlayıp yerine koyuyorum ona da nasıl eriniyorum
bu arada haftasonu kv bana dik süpürge almış fakirin dehşet bi şeymiş çeyiz hazırlığındaki yavru kuşlarım tavsiye ederim. 115 liraya almış ben sadece şarjlı olanı 139 a almıştım kazıklanmış hissediyorum tabi ki
donda ütülenir miymiş beolanlarda yarım saatte bi yazıyooo tez canlılık istiyorum hanımlar haydinnnnn
ben aldığım her bi haberi anında paylaşırımHemende ispiyonla
Belki süpriz yapacağıdımm
Geldim geldimmm az bi geçmişe baktım ama susmuyonuz ki anacım
geçmişe bakim derken sayfalar ilerliyor
Neler yapıyosunuz bakalıımmm
Hemende ispiyonla
Belki süpriz yapacağıdımm
Geldim geldimmm az bi geçmişe baktım ama susmuyonuz ki anacım
geçmişe bakim derken sayfalar ilerliyor
Neler yapıyosunuz bakalıımmm
saol canım inşallah bi de tekmelere kıpıdanmalara başlasa daha çok konuşcam onunla şimdi duyuyosan tepki ver diyorum ı ıhh ses yokkk
nasilsin canimm gittinmi doktora bebiss nasil :)
En hareketli sensin
hamile ev hanımı olmak gibisi yok da ondan iş yapma yemek yapma kızan yok
donda ütülenir miymiş beay hiç uğraşamam
aklımda var o süpürgeden. kırmızı hani dimi?
valla biz şuan love ve nicoyla resimleşiyoruz
ben aldığım her bi haberi anında paylaşırım
Haha eger burdaysan uc kere tiklat falan :)
dimi kimine evlat kimine ilk torunu taşıyorum iyi baksınlar banaHahahCan taşımak kolay değil tabi
daha güzel oluyo katlanıp yerleştirilince de ondan ütülüyodum eşim de kızıyodu oldu olacak çoraplarımı da ütüle diyo da ama hiç ütülemedim
evet canım fakir darty benimki kırmızı ama kv kendine mor almış
ondan yani geç yazışlarınız
ütüyü bende hiç sevmem ama malesefki ütü takıntım var don atleti geçtim ben çoraplarımı bile ütülüyorumdonda ütülenir miymiş beay hiç uğraşamam
aklımda var o süpürgeden. kırmızı hani dimi?
valla biz şuan love ve nicoyla resimleşiyoruz
ben aldığım her bi haberi anında paylaşırım
geçmişi okumaya başladım ama çabuk sıkıldımben de tam "pisko geçmişi bitirmeden yazmıcak anlaşıldı" dicektim turkuazları gördüm hoş geldim kaçak nerelerdesin kaç gündür enişte beyle durumlar nasıl gidiyo görüşme var mı inşallah?
ben de aynı canım bebişi büyütmeye çalışıyorum büyüsün de anasına cinsiyetini göstersin artık burda meraktan çatlıyorum bi de eşimin aşermeleriye uğraşıyorum saolsun o benim yerime aşeriyor
dimi kimine evlat kimine ilk torunu taşıyorum iyi baksınlar bana
ben senden onuda beklerdim
mor dediğin lila rengi dimi. benim favorim kırmızı
morunu inci alsın
bende iyiyim cok sukuriyiyim canım bulantılar sürüyo arada gece çok kötüydüm ama onlarda iyi belirtiler katlanıyorum. yok canım daha iki haftam var ondan sonra gidicem dr ye belki cinsiyeti öğrenirim o zamansen nasılsın ?
ayy yok o kadarına tahammül edemem
yok kız bildiğin patlıcan moru tam incilik
ütüyü bende hiç sevmem ama malesefki ütü takıntım var don atleti geçtim ben çoraplarımı bile ütülüyorum
hayatta ütü yapmadan katlayıp kaldıramıyorummm ama ne hikmetse ütüdende bir okadar nefret ediyorummm
geçmişi okumaya başladım ama çabuk sıkıldım
biraz gerginiz cancazım eniştenle bu hafta cumartesi banka sınavı var yükselmek için stresin dibine vurduk:26:
sınavı kazanırsa mulakat için tekrar istanbula gelcek o zaman işte buluşma durumumuz olabilir şimdilik ufutka birşey yok
mulakat olmazsa en erken ağustos gibi fln anca
canım bide şu süpürgenin resmini bi koyabilirmisin fakirin okadar çok süpürgesi var ki
daha şimdi ben almam da gözüme kestirdiğim veya tavsiye edilen ürünlerin listesini yapıyorum zamanı gelince panik olmim diye
hehehe erkekler daha çok hamilelik sendromuna kapılıyor sanırım
eşleriyle birlikte kilo alıyolar flnAllah bozmasın canımmm
ütüyü bende hiç sevmem ama malesefki ütü takıntım var don atleti geçtim ben çoraplarımı bile ütülüyorum
hayatta ütü yapmadan katlayıp kaldıramıyorummm ama ne hikmetse ütüdende bir okadar nefret ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?