Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Tünaydın diyecektin galiba

Afiyet olsun, bebeğine yarasın

İyi , er zaman ki gibi. sende ne var ne yok.

Demin face de piskoyu yakaladım

Az sonra gelicek
Hemende ispiyonla
Belki süpriz yapacağıdımm

Geldim geldimmm az bi geçmişe baktım ama susmuyonuz ki anacım
geçmişe bakim derken sayfalar ilerliyor

Neler yapıyosunuz bakalıımmm

olanlarda yarım saatte bi yazıyooo tez canlılık istiyorum hanımlar haydinnnnn
donda ütülenir miymiş be ay hiç uğraşamam

aklımda var o süpürgeden. kırmızı hani dimi?

valla biz şuan love ve nicoyla resimleşiyoruz

Hemende ispiyonla

ben aldığım her bi haberi anında paylaşırım

Hemende ispiyonla

ben de tam "pisko geçmişi bitirmeden yazmıcak anlaşıldı" dicektim turkuazları gördüm hoş geldim kaçak nerelerdesin kaç gündür enişte beyle durumlar nasıl gidiyo görüşme var mı inşallah?

ben de aynı canım bebişi büyütmeye çalışıyorum büyüsün de anasına cinsiyetini göstersin artık burda meraktan çatlıyorum bi de eşimin aşermeleriye uğraşıyorum saolsun o benim yerime aşeriyor

daha güzel oluyo katlanıp yerleştirilince de ondan ütülüyodum eşim de kızıyodu oldu olacak çoraplarımı da ütüle diyo da ama hiç ütülemedim
evet canım fakir darty benimki kırmızı ama kv kendine mor almış
ondan yani geç yazışlarınız

ben senden onuda beklerdim

mor dediğin lila rengi dimi. benim favorim kırmızı

morunu inci alsın

donda ütülenir miymiş be ay hiç uğraşamam

aklımda var o süpürgeden. kırmızı hani dimi?

valla biz şuan love ve nicoyla resimleşiyoruz

ben aldığım her bi haberi anında paylaşırım
ütüyü bende hiç sevmem ama malesefki ütü takıntım var don atleti geçtim ben çoraplarımı bile ütülüyorum
hayatta ütü yapmadan katlayıp kaldıramıyorummm ama ne hikmetse ütüdende bir okadar nefret ediyorummm
geçmişi okumaya başladım ama çabuk sıkıldım
biraz gerginiz cancazım eniştenle bu hafta cumartesi banka sınavı var yükselmek için stresin dibine vurduk:26:
sınavı kazanırsa mulakat için tekrar istanbula gelcek o zaman işte buluşma durumumuz olabilir şimdilik ufutka birşey yok
mulakat olmazsa en erken ağustos gibi fln anca

canım bide şu süpürgenin resmini bi koyabilirmisin fakirin okadar çok süpürgesi var ki
daha şimdi ben almam da gözüme kestirdiğim veya tavsiye edilen ürünlerin listesini yapıyorum zamanı gelince panik olmim diye

hehehe erkekler daha çok hamilelik sendromuna kapılıyor sanırım
eşleriyle birlikte kilo alıyolar fln Allah bozmasın canımmm

hadi hayırlısı olsun güzelim inşallah kazanır da istediğiniz gibi yükselir hem sizin buluşmada yakın tarihe çekilmiş olur
pazar günü de ben eşimi sınava soktum nasılsa zeki maşallah her sınava sokucam birinden birini kazansın askerliği bikaç sene ertelesin beni el kadar bebeyle bırakmasın. kpss de varmış yakınlarda ona da sokucam memur olursa belki bi iki sene erteler. neysee hayırlısı
Eki Görüntüle 1057258

süpürge bu canım bence şart bi şey günlük kullanım için çok pratik iki türlü kullanabiliyosun resimde gösterdikleri gibi çıkarıp küçük halini kullanabiliyosun ya da dik haliyle süpürebiliyosun.

Son düzenleme:

hastalık gibi bişey bu

ben en son ne ütüledim acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…