- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
ben varım kiiii
slm kızlar bende geldım
naber abla, ne var ne yokaaa boncukummmm burdamışşşş
o kadar oynadım adına hiç dikkat etmemişim şimdi baktım
bubble shooter mişdur senin oyuna da bakıyım biraz faceye de bakıyım adı neydi facedekinin?
Güzelliiikk, ben burdayım sen nerdesin
Sabahtan cok kalablıklaştı burası, teklif falan hazırladığımız için çıkmak zorunda kaldım, anca ylnız kaldım ve geldimmm
AAAAAAAAAAAAAAA BAK gene kimseler yok bende ...................................................MÜJDE verecektm ama yoksunuz kalsın bari:)
çok şey kaçırmışımdır dedim ama kimsecikler yokmuşşş:26::26: bugün yoğun bi gündü benim için. erken uyandım eşimle beraber kahvaltı yaptım tabi kahvaltı yaptığım için uyumadım hem 11 de komşuma kahveye davetliydimsonracığıma eve geldim dağ gibi çamaşır birikmişti ütü yaptım nevresim çarşaf gömlek pantolon derken bi baktım bi daha külot atlet ütülemeye başlamışım ama valla billa daha güzel duruyor ondan sonracığıma çamaşır yıkatmıştım yine onları astım sonra baktım saat 3 olmuş karnımda acıkmış yemek yedim şimdi de ayacıklarımı uzattım kaptım pc yi ama kimsecikler yokmuş kiii
akşama kocişimle sinemaya gidicez ama muhtemelen uyuklıcam çünkü bugün hiç uyumadım koşturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?