Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

tosbim o oyunu bende geçen yıl oynardım çok bitirirdim yaaaaa okadar başarılıydım yanii ama şimdi bizim admin kapattı oyunları açılmıyor burdan denedim ııııııı ıııı açılımıyo
gıcıklarrrr işte

AAAAAAAAAAAAAAA BAK gene kimseler yok bende ...................................................MÜJDE verecektm ama yoksunuz kalsın bari:)

çok şey kaçırmışımdır dedim ama kimsecikler yokmuşşş:26::26: bugün yoğun bi gündü benim için. erken uyandım eşimle beraber kahvaltı yaptım tabi kahvaltı yaptığım için uyumadım hem 11 de komşuma kahveye davetliydim sonracığıma eve geldim dağ gibi çamaşır birikmişti ütü yaptım nevresim çarşaf gömlek pantolon derken bi baktım bi daha külot atlet ütülemeye başlamışım ama valla billa daha güzel duruyor ondan sonracığıma çamaşır yıkatmıştım yine onları astım sonra baktım saat 3 olmuş karnımda acıkmış yemek yedim şimdi de ayacıklarımı uzattım kaptım pc yi ama kimsecikler yokmuş kiii

akşama kocişimle sinemaya gidicez ama muhtemelen uyuklıcam çünkü bugün hiç uyumadım koşturmaktan

Son düzenleme:

Hosgeldin canimm, sonunda birinin sesi cikti :). Oh, baya yogun gecmis günün kuzum, cok sey yapmissin. Esin gelene kadar istersen biraz uyu canim, aksam sinemada uyuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…