en iyisini yapmışsın canım kimisi çok işkolik oluyo işi için kariyeri için her şeyi görmezden geliyo ben öyle bi insan olamam mesela benim için önceliğim ailem yuvam gerisi boş
ayy kız diyenlere ayrı bi sempatim oluşuyootabiki rabbimden hayırlısı sağlıklısı gelsin inşallah her türlü başımızın üstünde yeri var o bizim 6 yıllık aşkımızın meyvesi sevilmez mi yirim bileee
oylemi neden acaba :/ benimde okula gidesim yok ama mecbur :)Cok sükür iyiyim canim benim, isteyim ama bugün hic calisasim yok
Aynen sana katiliyorum canim :)isimede önem veriyorum, calismadan olmuyor ama benim icin de öncelik ailem, esim, yuvam geliyor.
Az önce nasilsin prenses nasil diye yazicaktim, kendi kendime düsündüm daha bebisin cinsiyeti belli degil ki dedim :) :). Önemli olan saglikli olmasi kuzum
Boncuk nerelerde hic görünmüyor ortalikta
Tekrardan selaaaammmmm
Boncunuuuuuuzzzzz geldi hanımmmmmm
aleyküm selamm boncukk hanım nirelerdeydiniz efenimm
Bi üst mesajımı oku yevrum tosbik
okudum şekerim kolay gelsin maşallah çalışkan azimli işine aşık bi arkadaşımızsın sen de
Ahahahahahaha
keşke öyle olabilsem.
sabahtan bi ara tutuştum, bi faturayı girmemişim cari tutmuyo filan. sonra çözdük işi.
ben hala fatura girişlerini sallıyorumcumartesi giricem Allah nasip ederse
öyle diye diyee sevdircem sana muhasebeyi
kdv lerin son günü 24 ü değil miydi yavru daha var yani sallayabilirsin
ayy nasıl da sevdirceksem sana muhasebeyi yoldan çıkarıyorum nerdeyse
Seveceğimi hiç sanmıyorum :100:
ben ayın 20 sine kadar genel muhasebeye götrüyorum faturaları, sonrasına onlar bakıyo
10 günüm daha var ama olsun bu hafta gireyim artık.
eee siz napıyonuz bakıyım, kaynatmışınız biraz okuyamadım
ne güzel bize de hep son gün gelirdi faturalar daha onlar ön muh. işlenecek sonra bana gelecekne krizler geçirirdim yok yaa iyi hoş seviyodum muh. ama sinir hastası edecek mükellefler yüzünden evlenince hem iş hem ev çekemezdim iyi etmişim çalışmayarak
gir yavrum sonra rahatça fiskos yapalım burdabizim bi matematikçi vardı derste konuşanlara öyle derdi fiskos yapmayın
kayboldu kızlar acıcık konuştuk boncuğum ben de biraz oyun oynadım o sırada
o tabiri annemde kullanır
ben işini iyi yapan ön maaasebeciyim , 20 sine yetiştirip muhasebeyi çıldırtmıyorum
bende oyundaydım sabahtan. face'den oynuyorum, çilek-soğan topluyorum
işte beraber çalışsak ne hoş olurdu
ben kk dan oynuyodumeşimin deyişine göre çocuk oyunu ama bana göre şimcilik eğlenceli yakında face oyunlarına da başlarım
selammmmmmmmmmmmmmmmmm................
kimse yokmiiiiiiiiiiii
kk'da hangi oyunu oynuyosun
benimde oynadığım bi oyun var ama adını unuttum
face'de ki oyunlar çok eğlenceli, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile
oyunun adı : Mahjong muş
selammmmmmmmmmmmmmmmmm................
kimse yokmiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?