Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aynen sana katiliyorum canim :)isimede önem veriyorum, calismadan olmuyor ama benim icin de öncelik ailem, esim, yuvam geliyor.

Az önce nasilsin prenses nasil diye yazicaktim, kendi kendime düsündüm daha bebisin cinsiyeti belli degil ki dedim :) :). Önemli olan saglikli olmasi kuzum

hayırlısı canım ya iki hafta sonra dr gidince belki prenses mi, paşa mı geliyo belli olur

okudum şekerim kolay gelsin maşallah çalışkan azimli işine aşık bi arkadaşımızsın sen de

Ahahahahahaha

keşke öyle olabilsem.

sabahtan bi ara tutuştum, bi faturayı girmemişim cari tutmuyo filan. sonra çözdük işi.

ben hala fatura girişlerini sallıyorum cumartesi giricem Allah nasip ederse

Ahahahahahaha

keşke öyle olabilsem.

sabahtan bi ara tutuştum, bi faturayı girmemişim cari tutmuyo filan. sonra çözdük işi.

ben hala fatura girişlerini sallıyorum cumartesi giricem Allah nasip ederse

öyle diye diyee sevdircem sana muhasebeyi
kdv lerin son günü 24 ü değil miydi yavru daha var yani sallayabilirsin

ayy nasıl da sevdirceksem sana muhasebeyi yoldan çıkarıyorum nerdeyse

öyle diye diyee sevdircem sana muhasebeyi
kdv lerin son günü 24 ü değil miydi yavru daha var yani sallayabilirsin

ayy nasıl da sevdirceksem sana muhasebeyi yoldan çıkarıyorum nerdeyse

Seveceğimi hiç sanmıyorum :100:

ben ayın 20 sine kadar genel muhasebeye götrüyorum faturaları, sonrasına onlar bakıyo

10 günüm daha var ama olsun bu hafta gireyim artık.

eee siz napıyonuz bakıyım, kaynatmışınız biraz okuyamadım

ne güzel bize de hep son gün gelirdi faturalar daha onlar ön muh. işlenecek sonra bana gelecek ne krizler geçirirdim yok yaa iyi hoş seviyodum muh. ama sinir hastası edecek mükellefler yüzünden evlenince hem iş hem ev çekemezdim iyi etmişim çalışmayarak

gir yavrum sonra rahatça fiskos yapalım burda bizim bi matematikçi vardı derste konuşanlara öyle derdi fiskos yapmayın

kayboldu kızlar acıcık konuştuk boncuğum ben de biraz oyun oynadım o sırada

o tabiri annemde kullanır

ben işini iyi yapan ön maaasebeciyim , 20 sine yetiştirip muhasebeyi çıldırtmıyorum

bende oyundaydım sabahtan. face'den oynuyorum, çilek-soğan topluyorum

o tabiri annemde kullanır

ben işini iyi yapan ön maaasebeciyim , 20 sine yetiştirip muhasebeyi çıldırtmıyorum

bende oyundaydım sabahtan. face'den oynuyorum, çilek-soğan topluyorum

işte beraber çalışsak ne hoş olurdu

ben kk dan oynuyodum eşimin deyişine göre çocuk oyunu ama bana göre şimcilik eğlenceli yakında face oyunlarına da başlarım

işte beraber çalışsak ne hoş olurdu

ben kk dan oynuyodum eşimin deyişine göre çocuk oyunu ama bana göre şimcilik eğlenceli yakında face oyunlarına da başlarım

kk'da hangi oyunu oynuyosun

benimde oynadığım bi oyun var ama adını unuttum

face'de ki oyunlar çok eğlenceli, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile

oyunun adı : Mahjong muş

Son düzenleme:
kk'da hangi oyunu oynuyosun

benimde oynadığım bi oyun var ama adını unuttum

face'de ki oyunlar çok eğlenceli, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile

oyunun adı : Mahjong muş

o kadar oynadım adına hiç dikkat etmemişim şimdi baktım

bubble shooter miş dur senin oyuna da bakıyım biraz faceye de bakıyım adı neydi facedekinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…