- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
evdede cocuk tepeme çıkıyor yatırmıyoki burda hiç degılse yatıyorumÇok geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm. Rabbim yardım etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bikaç gün izin alıp evde dinlenseydin keşke:26:
İyiyim bendee yok evdeyim bugun gec basliyor dersler :) daha kahvalti yapiyorum :)
günaydın sabah şekerleri güne erken başlamışsınız maşallahben de yeni kalktım kahvaltımı yaptım koştum buralara
Bitanem bişey sorucam mesela regl günün geldi bikaç gün geciktin ama hamile olma ihtimalinde var regl ağrısı çekermisin hani olmadan bikaç gün önce ağrılar oluyo ya öyle :26:
Günaydin canim, iyi yaptin hosgeldin :)
Cok sükür keyfim yerinde canim :). Isteyim ama bugün hic calisasim yok, Allahtan ki bugün erken cikicam. Sen nasilsin? Bebis nasil :)?
Geçsiiiin akşam olsun sabah olmasın gelmeyeyim işegecer gecer meraklanmaa :)
evdede cocuk tepeme çıkıyor yatırmıyoki burda hiç degılse yatıyorum
Bugün erken başladık ama seni sabahki yoklamalara dahil etmiyoruz merak etmegünaydın sabah şekerleri güne erken başlamışsınız maşallahben de yeni kalktım kahvaltımı yaptım koştum buralara
Hmm anladım bebeğim yine kurtulamayacağız yani bu ağrılardanlunnam benim hamileliğim sürpriz oldu bana adet belirtilerim başlamıştı ama benim günüm şaşmazdı geciktim bi gün hemen test yaptım çift çizgiyi gördümhatta hamileliğim kesinleşti bi sonraki adetim yaklaştı yine sanki adet olacakmışım gibi bel ağrım kasıklarımda sızlama falan oldu. yani gebelik belirtileriyle adet belirtileri çok benzer gecikme en belirgin fark rabbim dileyen herkese nasip etsin.
Geçsiiiin akşam olsun sabah olmasın gelmeyeyim işe
Bugün erken başladık ama seni sabahki yoklamalara dahil etmiyoruz merak etme
Hmm anladım bebeğim yine kurtulamayacağız yani bu ağrılardanİlettim arkadaşıma sağolasınız
Sagol canimm :) sen napiyorsun istemisin:)Afiyet olsun tatlim :)
Hosgeldinn naber nasilsin :)günaydın sabah şekerleri güne erken başlamışsınız maşallahben de yeni kalktım kahvaltımı yaptım koştum buralara
Hosgeldinn naber nasilsin :)
ben de iyiyim canım çok şükür bugün. dün akşam bebiş çok yordu beni bulantılar arttı uyuyamadım bi türlü. bulantıları iyiye yoruyorum onun dışında bebişten ses yok inşallah sağlıkla büyüyodur
senin de öyle nöbetlerin falan oluyo mu canım?
bende iyiyim cok sukur :)iyiyim canım sen nasılsın?
Sagol canimm :) sen napiyorsun istemisin:)
Oy canim benim ya insallah bu bulantilarin gecer. Yakinda kendini belli eder, anne bende burdayim der :).
Yok tatlim benim calistigim yerde nöbet yok, özel bir klinikte calisiyorum sadece randevulu hastalar geliyor. Sen bebisten önce calisiyormuydun?
inşallah canım şöyle rahat aylara geçsem artık diyorum ama o zaman da yok belim ağrıyo yok taşıyamıyorum diye başlarmışımne güzel hemşirelikte o nöbet olayları evlenince zor oluyodur. gerçi ondan sonra 2-3 gün izinli oluyolar diye biliyorum.
evet canım çalışıyodum 3 sene aynı iş yerinde çalıştım mezun olduktan sonra. muhasebeciyim ben ama evlenice şehir değiştirdim ayrıldım hoş değiştirmesem de eşim çalışmamı istemiyor. benim de canıma minnet bebişimi büyütücem inşallah
Vallah Canim illaki zorluklar oluyordur ama bu günler geri gelmez o yüzden her anin tadini cikarmaya bak :).
Evet tatlim evlenince nöbet daha zor oluyordur o yüzden hic öyle yerlerde calismak istemedim :).
Sürekli bebegine kiz diyesim var, icimden nedense kiz diye geciyor :). Rabbim sag saglim dünya ya gelmesini nasip etsinde cinsiyeti önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?