Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Topik ıpıssız kalmış belki sesimizi duyarlar da gelirler

Kartal Ablaaa cinsiyeti belli oldu mu Tospiğimmm sen doktora gittin mi:26:

Ay saka gibi evlendik de anniş bile oluyoruz :)

Hamile olanları tebrik etmek istiyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ay saka gibi evlendik de anniş bile oluyoruz :)

Hamile olanları tebrik etmek istiyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Gerçekten öyle şu 1 senede ne kadar yol kattettik sevgililer nişanlandı nişanlılar evlendi envelip bebek bekliyosunuz boncuğun askeri geldi vayyy beee

evet canım belli oldu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........................................kimseler yok gene eeeeeeeeeeeeeeee gelinde söyleyecem artık

önümüzdeki p.tesi gidicem canımcım off valla sabah eşim de dedi ne bitmez bi aymış geçmedi gitti resmen bi topik vardı benle aynı ayda hamile kalan kadınlarla konuşuyoduk bir bir kayıplar başladı ister istemez korkuyorum endişeleniyorum:105::105: hele en son kayıp beni çok etkiledi bebeğin kalbi anne karnında durmuş kaç gün sonra dr gidince anlaşılıyo. ben iki dr gidicem artık galiba yaa iki haftada bi gitmiş olurum bebeğimi hissetmeye başlayana kadar en azından:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…