Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Gercekten öyle dimi 1 sene diyip geçmemek lazım demek ki :)

kırmızı hanımcım hiç öyle kız fotolarını profil yapma oğluşun olacak senin tüm hamişlik hislerimle bunu didim bileee benim kızım olcak ama rüyamda gördüm en sonunda

okuldaymışım kızlarr kadının biri yanıma geliyo rüyamda arkadaşımmış bu kadın, müjdemi isterim kızın doğdu diyo tabi biraz şaşırıyorum ben burdayım nasıl kızım doğdu ya diyorumm içimden:44: sonraa uyandım tabisiiii

Canım korkma bende yşamıştım ikinci hamileliğimde o durumu bebek 2,5 aylıken karnımda kalbi durmuştu ama benim hamileliğim başından sorunluydu , etrafımdakilere söylüyordum 2 aylık değil sanki 9 aylık gibi hissediyorum diye karnım taş gibiydi nefesim kesiliyordu demem oki bebek sorunluysa allah öyle bir yaratmışki kendini tutamayıp düşüyor eğer sorun olsa bunu hissederdin canım. tabiiki üzüldüm ama allahın takdiri işte özürlü doğacağına kayıp daha azar üzer insanı diye düşünüyorum hergün üzülmektense .... arkadaşlar beni teselliye geldiklerinde ben 5 ay sonra yine hamile kalcam demiştim ve allah nasip etmişti oğluma hamile kalmıştım.

haklısın ablacım bi süre zaten uzak durucam okumıcam her yazılanı çünkü gerçekten çok etkileniyorum ve kendimi ister istemez kötü şeyler düşünürken buluyorum. yani ben ki bebeğin kalp atışını duymadan önce bile emindim kalbinin attığından iyi olduğundan öyle rahat bi psikolojiyle gitmiştim dr.
tabiki ben ne yaparsam yapayım bu bebeğin yaşayacak ömrü varsa gelecek yanımıza. duygusallığım had safhada hemen ağlıyorum zaten ağlak bi insanım daha beter oldum. rabbim kimseyi evladının acısıyla sınamasın.
henüz onu kucağıma almasam da, kokusunu duymasam da, kime benzediğini bilmesem de o benim parçam o benim sevdiğim aşık olduğum insanla bize verilmiş hediye emanet

Rabbim kimseye yaşatmasın bunu o kadar zordur ki düşünmesi bile kötü
Bebeğim olacağı varsa Rabbim bunu size yazmışsa istersen hergün doktora git önüne geçemezsin ki
Bu tür şeyleride okumamaya çalış zaten psikolojin dalgalıdır bitanem
Aaaa gördün mü rüyanda hadi bakalım hayırlısı kızımız geliyooooo
Pembegelinle konuşan yok mu daha Kartal ablada gelip gelip söylemeden geliyo meraktan ben doğurucam burda

Ama ben bu yazdıklarından çok duygulandım

aynen öyle tospikimmmm kötü düşünme iyi düşün kötü haberlerden uzak durmaya çalış allah sağlıkla selametle kucağına almayı nasip edecek inşallah olmayanlarada versin allah, olanlarıda bağışlasın inşallah....

Sen şimdi sadece iyi beslen , dinlen, iyi düşün unutma senin psikolojinle bile besleniyor o bebiş şuan tamammı tatlımmm.

haklısın canım zaten artık okumama kararı aldım çünkü bebeğim benim ruh halimden etkileniyo artık annesinin üzülmesine dayanamaz o daha minicik gidiyim ona biraz dondurma yediriyim nasılsa en sevdiği şey bu sıra

düşün düşün rüyama soktum en sonunda ya da bu bi işeret bana rüyalara inanıyorum ben canım ya hamile kaldığım ay rüyamda görmüştüm ama inanmamıştım şimdi inanıyorum aartık

o pembiş yok mu o pembiş kesin öğrenmiştir bu zamana kadar ama bi gelip bize söylemedi cadı

kartal ablaaaa duy sesimizi bak olmayan çocuklar bile doğucak nerdeysee haddiiiiiiiii

Öyle mi diyorsun tospaaaam ama ben kız istiyorum içten içten :)

Tabi hayırlısı ne ise o olsun canım :)

Bende çift çizgiyi rüyamda gördüm sabah kalkıp test yapacaktım rüyamda çift çizgi çıkıyordu :)

amin ablacım inşallah o günleri görmek de nasip olur valla çok şükür eskisinden daha iyiyim beslenme konusunda aç kalmıyorum yiyebiyorum ama şunu fark ettim damak zevkimiz bebişimle çok farklı normalde sevdiğim şeyleri yiyemiyorum sevmediğim şeyleri sever oldum

Bende rüyalara inanıyorum bitanem çevremde çok kadın var annemde dahil hepsi rüyalarında görmüşler ve yanılmamışlar
Çok dondurm yeme boğazlarına dikkat et güzelim
rabbim sana da nasip etsin lunnam o zaman daha beter duygulanıcaksın kesin
Sorma sorma zaten kırmızı sayesinde kaç gündür ağlak bi moddayım sanki ben hamile kaldım bi duygusallık bi duygusallık kendi hamileliğimi hiç düşünemiyorum

Kuzuuuuumm nasılsın özledim sizleri yahu :)
Bende seni canım benim âmin inşallah hayırlı anneler oluruz :)

bizde çok özledik seni canım benim arada incimden haberlerini alıyoduk. ama daha özletme kendini hamilelik sürecimizi de beraber burada geçirelim düğün günümüzü nasıl beklediysek yine öyle yapalım
amin canım rabbim hayırlı evlat, hayırlı anne baba olmayı nasip etsin bizlere.

Öyle mi diyorsun tospaaaam ama ben kız istiyorum içten içten :)

Tabi hayırlısı ne ise o olsun canım :)

ayy ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri hep içimden kız geçiyo eşim ailem hep erkek diyo ama ben biliyorum benim zeynep senam yolda tabi ki erkek olursa da o benim canım ama işte illaki cinsiyet geçiyo insanın içinden allah ikisinin de yokluğunu aratmasın

Tamam kuzum fırsat buldukça girerim artık zaten 11 Mayıs'da Türkiye'ye geliyorum oh mis oranın havası bile yarar bana :)

Senin şimdi ne kadarlık oldu tospaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…