kıdemli annede geldi
Gercekten öyle dimi 1 sene diyip geçmemek lazım demek ki :)
önümüzdeki p.tesi gidicem canımcım off valla sabah eşim de dedi ne bitmez bi aymış geçmedi gitti resmen bi topik vardı benle aynı ayda hamile kalan kadınlarla konuşuyoduk bir bir kayıplar başladı ister istemez korkuyorum endişeleniyorum:105::105: hele en son kayıp beni çok etkiledi bebeğin kalbi anne karnında durmuş kaç gün sonra dr gidince anlaşılıyo. ben iki dr gidicem artık galiba yaa iki haftada bi gitmiş olurum bebeğimi hissetmeye başlayana kadar en azından:26:
Canım korkma bende yşamıştım ikinci hamileliğimde o durumu bebek 2,5 aylıken karnımda kalbi durmuştu ama benim hamileliğim başından sorunluydu , etrafımdakilere söylüyordum 2 aylık değil sanki 9 aylık gibi hissediyorum diye karnım taş gibiydi nefesim kesiliyordu demem oki bebek sorunluysa allah öyle bir yaratmışki kendini tutamayıp düşüyor eğer sorun olsa bunu hissederdin canım. tabiiki üzüldüm ama allahın takdiri işte özürlü doğacağına kayıp daha azar üzer insanı diye düşünüyorum hergün üzülmektense .... arkadaşlar beni teselliye geldiklerinde ben 5 ay sonra yine hamile kalcam demiştim ve allah nasip etmişti oğluma hamile kalmıştım.
Rabbim kimseye yaşatmasın bunu o kadar zordur ki düşünmesi bile kötüönümüzdeki p.tesi gidicem canımcım off valla sabah eşim de dedi ne bitmez bi aymış geçmedi gitti resmen bi topik vardı benle aynı ayda hamile kalan kadınlarla konuşuyoduk bir bir kayıplar başladı ister istemez korkuyorum endişeleniyorum:105::105: hele en son kayıp beni çok etkiledi bebeğin kalbi anne karnında durmuş kaç gün sonra dr gidince anlaşılıyo. ben iki dr gidicem artık galiba yaa iki haftada bi gitmiş olurum bebeğimi hissetmeye başlayana kadar en azından:26:
Aaaa gördün mü rüyanda hadi bakalım hayırlısı kızımız geliyoooookırmızı hanımcım hiç öyle kız fotolarını profil yapma oğluşun olacak senintüm hamişlik hislerimle bunu didim bileee benim kızım olcak ama rüyamda gördüm en sonunda
okuldaymışım kızlarr kadının biri yanıma geliyo rüyamda arkadaşımmış bu kadın, müjdemi isterim kızın doğdu diyotabi biraz şaşırıyorum ben burdayım nasıl kızım doğdu ya diyorumm içimden:44: sonraa uyandım tabisiiii
haklısın ablacım bi süre zaten uzak durucam okumıcam her yazılanı çünkü gerçekten çok etkileniyorum ve kendimi ister istemez kötü şeyler düşünürken buluyorum. yani ben ki bebeğin kalp atışını duymadan önce bile emindim kalbinin attığından iyi olduğundan öyle rahat bi psikolojiyle gitmiştim dr.
tabiki ben ne yaparsam yapayım bu bebeğin yaşayacak ömrü varsa gelecek yanımıza. duygusallığım had safhada hemen ağlıyorum zaten ağlak bi insanım daha beter oldum. rabbim kimseyi evladının acısıyla sınamasın.
henüz onu kucağıma almasam da, kokusunu duymasam da, kime benzediğini bilmesem de o benim parçam o benim sevdiğim aşık olduğum insanla bize verilmiş hediye emanet
oyyy ne güzelll bi haber hamiş kadromuz tamamdır artıktebrik ederim canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim kimseye yaşatmasın bunu o kadar zordur ki düşünmesi bile kötü
Bebeğim olacağı varsa Rabbim bunu size yazmışsa istersen hergün doktora git önüne geçemezsin ki
Bu tür şeyleride okumamaya çalış zaten psikolojin dalgalıdır bitanem
Aaaa gördün mü rüyanda hadi bakalım hayırlısı kızımız geliyooooo
Pembegelinle konuşan yok mu daha Kartal ablada gelip gelip söylemeden geliyo meraktan ben doğurucam burda
Ama ben bu yazdıklarından çok duygulandım
kırmızı hanımcım hiç öyle kız fotolarını profil yapma oğluşun olacak senintüm hamişlik hislerimle bunu didim bileee benim kızım olcak ama rüyamda gördüm en sonunda
okuldaymışım kızlarr kadının biri yanıma geliyo rüyamda arkadaşımmış bu kadın, müjdemi isterim kızın doğdu diyotabi biraz şaşırıyorum ben burdayım nasıl kızım doğdu ya diyorumm içimden:44: sonraa uyandım tabisiiii
haklısın canım zaten artık okumama kararı aldım çünkü bebeğim benim ruh halimden etkileniyo artık annesinin üzülmesine dayanamaz o daha minicikgidiyim ona biraz dondurma yediriyim nasılsa en sevdiği şey bu sıra
düşün düşün rüyama soktum en sonunda ya da bu bi işeret banarüyalara inanıyorum ben canım ya hamile kaldığım ay rüyamda görmüştüm ama inanmamıştım şimdi inanıyorum aartık
o pembiş yok mu o pembiş kesin öğrenmiştir bu zamana kadar ama bi gelip bize söylemedi cadı
kartal ablaaaa duy sesimizi bak olmayan çocuklar bile doğucak nerdeysee haddiiiiiiiii
aynen öyle tospikimmmm kötü düşünme iyi düşün kötü haberlerden uzak durmaya çalış allah sağlıkla selametle kucağına almayı nasip edecek inşallah olmayanlarada versin allah, olanlarıda bağışlasın inşallah....
Sen şimdi sadece iyi beslen , dinlen, iyi düşün unutma senin psikolojinle bile besleniyor o bebiş şuan tamammı tatlımmm.
Bende rüyalara inanıyorum bitanem çevremde çok kadın var annemde dahil hepsi rüyalarında görmüşler ve yanılmamışlarhaklısın canım zaten artık okumama kararı aldım çünkü bebeğim benim ruh halimden etkileniyo artık annesinin üzülmesine dayanamaz o daha minicikgidiyim ona biraz dondurma yediriyim nasılsa en sevdiği şey bu sıra
düşün düşün rüyama soktum en sonunda ya da bu bi işeret banarüyalara inanıyorum ben canım ya hamile kaldığım ay rüyamda görmüştüm ama inanmamıştım şimdi inanıyorum aartık
o pembiş yok mu o pembiş kesin öğrenmiştir bu zamana kadar ama bi gelip bize söylemedi cadı
kartal ablaaaa duy sesimizi bak olmayan çocuklar bile doğucak nerdeysee haddiiiiiiiii
Sorma sorma zaten kırmızı sayesinde kaç gündür ağlak bi moddayım sanki ben hamile kaldım bi duygusallık bi duygusallık kendi hamileliğimi hiç düşünemiyorumrabbim sana da nasip etsin lunnam o zaman daha beter duygulanıcaksın kesin
Kuzuuuuumm nasılsın özledim sizleri yahu :)
Bende seni canım benim âmin inşallah hayırlı anneler oluruz :)
Öyle mi diyorsun tospaaaam ama ben kız istiyorum içten içten :)
Tabi hayırlısı ne ise o olsun canım :)
bizde çok özledik seni canım benim arada incimden haberlerini alıyoduk. ama daha özletme kendini hamilelik sürecimizi de beraber burada geçirelim düğün günümüzü nasıl beklediysek yine öyle yapalım
amin canım rabbim hayırlı evlat, hayırlı anne baba olmayı nasip etsin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?