Bende çift çizgiyi rüyamda gördüm sabah kalkıp test yapacaktım rüyamda çift çizgi çıkıyordu :)
Flaş flaş flaşşş
kırmızıda mı hamileee
genelde öyle oluyo galiba canım pembişte rüyasında kızı olduğunu görmüştü hamile kaldığındao da kç zamandır gelmez oldu o benden 1 ay önce hamile kaldı cinsiyeti öğrenmiştir meraktan öldürdü bizi burda
kaç haftalıksın şimdi canım?
ayy ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri hep içimden kız geçiyo eşim ailem hep erkek diyo ama ben biliyorum benim zeynep senam yoldatabi ki erkek olursa da o benim canım ama işte illaki cinsiyet geçiyo insanın içinden allah ikisinin de yokluğunu aratmasın
Bende yapıcamm bende yapıcaammmm:84::84::84::84:Ne sandın kızaaaaaaam :))
Bende yapıcamm bende yapıcaammmm:84::84::84::84:
bende bendee bendeeee
Hayırlı olsun fransa güzeliii Allah kucağına almayıda nasip etsiinn inşAllah
Bende rüyalara inanıyorum bitanem çevremde çok kadın var annemde dahil hepsi rüyalarında görmüşler ve yanılmamışlar
Çok dondurm yeme boğazlarına dikkat et güzelim
Sorma sorma zaten kırmızı sayesinde kaç gündür ağlak bi moddayım sanki ben hamile kaldım bi duygusallık bi duygusallık kendi hamileliğimi hiç düşünemiyorum
Nööörüyonuz laa:82:
Flaş flaş flaşşş
kırmızıda mı hamileee
Tamam kuzum fırsat buldukça girerim artık zaten 11 Mayıs'da Türkiye'ye geliyorum oh mis oranın havası bile yarar bana :)
Senin şimdi ne kadarlık oldu tospaam
Artist misin kızım seeeeeenNööörüyonuz laa:82:
Kız dur otur oturduğun yere her gördüğüne özenme öyleBende yapıcamm bende yapıcaammmm:84::84::84::84:
bende bendee bendeeee
Hayırlı olsun fransa güzeliii Allah kucağına almayıda nasip etsiinn inşAllah
Maşallah daha nice nice uzuuun senelere inşallah güzelimdondurmayı kışın bile yerim ben canım çok şükür etkilenmem peko günlerde gelecek inşallah canım benim baksana bi sene de neler neler değişti. biz de dün eşimle nişanlanalı bi yıl oldu darısı evlilik yıldönümümüze
Ben onu yarın öğrenicem canım daha cuma günü öğrendim gebe olduğumu kan testi için randevum var onu bekliyorum işte
Âmin kuzum dediğin gibi Rabbim aratmasın kucağımıza alalım sağlıkla inşallah..
Erkek olursa isim belli bizim ama kız olursa Kur'an Kerim den bir isim bulmak istiyorum
11 haftalık canım benimkisi haftaya randevum var bakalım sabırsızlıkla bekliyorumohh memleket havası tabi yarar sana da bebişe de hem annenler bi güzel bakar sana benim 7. haftada çok bulantım vardı mutfağa dahi giremiyodum saolsun annemler çıktı geldi öyle iyi geldi ki anlatamam
muhtemelen 5 haftalıktır daha canım hayırlı haberlerle gel inşallah
bizde de tam tersi kız olursa ismi hazır ama erkek olursa hiç bilmiyorum. ama biz iki isim düşünüyoruz daha çok erkek de öyle olur mutlaka
amin kuzum cümlemize inşallahArtist misin kızım seeeeeen
Kız dur otur oturduğun yere her gördüğüne özenme öyle
Maşallah daha nice nice uzuuun senelere inşallah güzelim
ne güzel heyecanlar bunlarmaşalah ya allah ağzınızın tadını bozmasın çıtırlarım.... ağlıycam şimdi duygulandım
Yok yaaa nerdeeeee kısmetse 2 senem var daha canım iki sene sonra bekle beni TürkiyeeeeSende yaaap sende yap :)
Sağol bebeğim âmin inşallah :)
Sen ne yaptın ilişki okul ne durumda doktor oldun mu bakim :)
Beenn elti hanımın bebeğine battaniye örmeyi planlıyorum bebişimmmbebişlere patik örüyoruz yavrum sen de bi şeyler örmeye başla kaçmaaaaa gel burayaa
Komşuuu komşuuuu sen benim hevesime niye çomak sokuyon heeeArtist misin kızım seeeeeen
Kız dur otur oturduğun yere her gördüğüne özenme öyle
Maşallah daha nice nice uzuuun senelere inşallah güzelim
Benimde bu aksam kendi doktorumuzda var o bizi yarın sabah kan testi için göndericek yani inşallah yarın sabaha gönderirim daha fazla bekleyemicem ne kadarlık olduğunu merak ediyorum
Aynen kuzum tahmini o zamanlarımda orda olucam bende inşallah en az hasarla gecer cok zor olmaz ya
Bence de ortalama 4-5 haftalık güzel güzel araştırın eşinle beraber :)
Yok yaaa nerdeeeee kısmetse 2 senem var daha canım iki sene sonra bekle beni Türkiyeeee
Beenn elti hanımın bebeğine battaniye örmeyi planlıyorum bebişimmm
Hülya abladan tavsiye alıyodum yavrummm
Komşuuu komşuuuu sen benim hevesime niye çomak sokuyon heee
bazen geç döllenme falan oluyo yani geç yumurtlamış oluyosun adet tarihine göre bi hafta geriden geliyo ama sonra tamamlıyo yani korkulacak bi şey değil. son adet tarihinden kendin de hesaplayabilirsin ben öyle yapmıştım tam doktorun dediğiyle aynı çıkmıştı.
ayy inşallah bulantın olmaz kuzum çok fenaydım ben hiç kusmadım ama hiçbi şey yemeden bütün gün yatıyodum eşim akşam geliyodu onun zoruyla anca sadece kaşarlı tost yiyodum. sonra hemen annemler geldi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?