Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bende çift çizgiyi rüyamda gördüm sabah kalkıp test yapacaktım rüyamda çift çizgi çıkıyordu :)

genelde öyle oluyo galiba canım pembişte rüyasında kızı olduğunu görmüştü hamile kaldığında o da kç zamandır gelmez oldu o benden 1 ay önce hamile kaldı cinsiyeti öğrenmiştir meraktan öldürdü bizi burda

kaç haftalıksın şimdi canım?

Ben onu yarın öğrenicem canım daha cuma günü öğrendim gebe olduğumu kan testi için randevum var onu bekliyorum işte

Âmin kuzum dediğin gibi Rabbim aratmasın kucağımıza alalım sağlıkla inşallah..
Erkek olursa isim belli bizim ama kız olursa Kur'an Kerim den bir isim bulmak istiyorum

Bende yapıcamm bende yapıcaammmm:84::84::84::84:
bende bendee bendeeee

Hayırlı olsun fransa güzeliii Allah kucağına almayıda nasip etsiinn inşAllah

Sende yaaap sende yap :)

Sağol bebeğim âmin inşallah :)

Sen ne yaptın ilişki okul ne durumda doktor oldun mu bakim :)

dondurmayı kışın bile yerim ben canım çok şükür etkilenmem pek o günlerde gelecek inşallah canım benim baksana bi sene de neler neler değişti. biz de dün eşimle nişanlanalı bi yıl oldu darısı evlilik yıldönümümüze

Tamam kuzum fırsat buldukça girerim artık zaten 11 Mayıs'da Türkiye'ye geliyorum oh mis oranın havası bile yarar bana :)

Senin şimdi ne kadarlık oldu tospaam

11 haftalık canım benimkisi haftaya randevum var bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ohh memleket havası tabi yarar sana da bebişe de hem annenler bi güzel bakar sana benim 7. haftada çok bulantım vardı mutfağa dahi giremiyodum saolsun annemler çıktı geldi öyle iyi geldi ki anlatamam

Nööörüyonuz laa:82:
Artist misin kızım seeeeeen
Bende yapıcamm bende yapıcaammmm:84::84::84::84:
bende bendee bendeeee

Hayırlı olsun fransa güzeliii Allah kucağına almayıda nasip etsiinn inşAllah
Kız dur otur oturduğun yere her gördüğüne özenme öyle

Maşallah daha nice nice uzuuun senelere inşallah güzelim

Ben onu yarın öğrenicem canım daha cuma günü öğrendim gebe olduğumu kan testi için randevum var onu bekliyorum işte

Âmin kuzum dediğin gibi Rabbim aratmasın kucağımıza alalım sağlıkla inşallah..
Erkek olursa isim belli bizim ama kız olursa Kur'an Kerim den bir isim bulmak istiyorum

muhtemelen 5 haftalıktır daha canım hayırlı haberlerle gel inşallah
bizde de tam tersi kız olursa ismi hazır ama erkek olursa hiç bilmiyorum. ama biz iki isim düşünüyoruz daha çok erkek de öyle olur mutlaka

Benimde bu aksam kendi doktorumuzda var o bizi yarın sabah kan testi için göndericek yani inşallah yarın sabaha gönderirim daha fazla bekleyemicem ne kadarlık olduğunu merak ediyorum
Aynen kuzum tahmini o zamanlarımda orda olucam bende inşallah en az hasarla gecer cok zor olmaz ya

Bence de ortalama 4-5 haftalık güzel güzel araştırın eşinle beraber :)

amin kuzum cümlemize inşallah
ne güzel heyecanlar bunlar maşalah ya allah ağzınızın tadını bozmasın çıtırlarım.... ağlıycam şimdi duygulandım

aman sakın ağlama ablacım patlamaya hazır bomba gibi göz pınarlarımmmmm boncuğum bizi keser topiği sel götürüyo diyeee

Sende yaaap sende yap :)

Sağol bebeğim âmin inşallah :)

Sen ne yaptın ilişki okul ne durumda doktor oldun mu bakim :)
Yok yaaa nerdeeeee kısmetse 2 senem var daha canım iki sene sonra bekle beni Türkiyeeee

bebişlere patik örüyoruz yavrum sen de bi şeyler örmeye başla kaçmaaaaa gel burayaa
Beenn elti hanımın bebeğine battaniye örmeyi planlıyorum bebişimmm
Hülya abladan tavsiye alıyodum yavrummm

Komşuuu komşuuuu sen benim hevesime niye çomak sokuyon heee

Bence de ortalama 4-5 haftalık güzel güzel araştırın eşinle beraber :)

bazen geç döllenme falan oluyo yani geç yumurtlamış oluyosun adet tarihine göre bi hafta geriden geliyo ama sonra tamamlıyo yani korkulacak bi şey değil. son adet tarihinden kendin de hesaplayabilirsin ben öyle yapmıştım tam doktorun dediğiyle aynı çıkmıştı.

ayy inşallah bulantın olmaz kuzum çok fenaydım ben hiç kusmadım ama hiçbi şey yemeden bütün gün yatıyodum eşim akşam geliyodu onun zoruyla anca sadece kaşarlı tost yiyodum. sonra hemen annemler geldi zaten

2 sene sonra biz tospaam ile bebek fotosu koyarız inşallah seninde düğün zamanın gelir o zamana :)

Dur bakim hesaplamaya çalışayım kuzum

Aaa kusmadın ya o cok kötü ya o duygu yeter zaten insanı yıpratmaya

Şimdi nasılsın peki kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…