Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Sağol ablacım seninki de hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
sen mısın değilmisin tereddüt ettim sonra profiline bakınca anladım sevındım canım ya yoldas olur sana bebişin gurbette
Ben geldimmm
ozledim sizi hatunlar telden yaziyorum
hoşgeldın zele ayyy buguun gelen gelene hadı bu topik boyle gıtsın gelmeyenlerıde beklerız

E tabi şimdi evde 3 erkekle olucaksın hiç yancın yok
Kızları süslemek püslemek iyi güzelde erkek bebeklerde çok tatlı oluyo birbirinden ayıramıyosun ki evlat bu kız olmuş erkek olmuş ne farkı var

Evet ablacım inşallah dediğin gibi olur elele verir çıkarız bu işin içinden Allah utandırmasın inşallah

Abla 3 erkekle nasıl basa çıkıcaksın yaaa

Piskko bebeğim kesinlikle düz pembe diyorum

Piskkolatam kesinlikle düz pembe diyorum diğerini pek sevmedim ben Ama pembe güzelmiş
herkes pembe diyooorrrrr
peki ortadaki altin sarisi kemerini neyle kombinliyim
altin sarisi baya yuksek topuklu ayakkabyla olur mu
yada altin sarisi minicik bir canta vee ten rengi yine yuksek topuklu ayakkabi mi(ten rengi bacak boyunu cok uzun gosteriyor)

Kim gelmiş kim gelmiş Zelişm gelmiş napıyosun ne ediyosun nerde çalışıyosun iyimisin hoşmusun dolumusun boşmusun

Iyiyim hosum doluyum
siz nasilsiniz bakalim cok ozledim kizlar szi

Evet ablacım inşallah dediğin gibi olur elele verir çıkarız bu işin içinden Allah utandırmasın inşallah

Abla 3 erkekle nasıl basa çıkıcaksın yaaa

Piskko bebeğim kesinlikle düz pembe diyorum
tamam tatliiiimm sira ayakkabiya geldiii
renk olarak neye daha cok yogunlasim ne dersin canimmm

Hosbulduk canim nasilsin
kizlar msjiniza cvp yazildginda bna ozel.msj geliodu eskiden smdi gelmoyor nedendir

[QUOTEhoşgeldin nnecik;34880722]Hoşgeldin kuzum ayağımı sürüdüm demek ki bende bugün geldim :)[/QUOTE]

Sende hoşgeldin o zmn cnm ama nickin taniyamadim

Kirmizimmm canimmm kiz seni gormeyince cok uzulmustuk biz iyiki geri geldin hatrliyomusun bn ise grcektim die telefonda planlar yapioduk referans vermemk istiyordum ya :))

Ben olsam siyah ile kombin yaparım çünkü kemer incecik yani kombin yapılacak kadar yoğun altın sarısı yok
siyah ayakkabi cok koyu olmaz mi ki canim direk goze batar sanki
elbisenin rengide sut pembe gibi tam yogun bir pemde degil ten rengi dusunuyorum aslinda ayakkabi icin.. yakismaz mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…