- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
sen mısın değilmisin tereddüt ettim sonra profiline bakınca anladım sevındım canım ya yoldas olur sana bebişin gurbetteSağol ablacım seninki de hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
hoşgeldın zele ayyy buguun gelen gelene hadı bu topik boyle gıtsın gelmeyenlerıde beklerızBen geldimmm
ozledim sizi hatunlar telden yaziyorum
oğlum çok istiyodu erkek kardesi olsun ama ben kedımı bıldım bılelı bir kızım olsun istiyodum olsun dıyorum bazen oda evlat oda evlat ama şeytan gene dürtüyo üzülüyorum şükür sağlığım iii canım ya cuma akşamı kontrolümüz var bakalım
Kim gelmiş kim gelmiş Zelişm gelmiş napıyosun ne ediyosun nerde çalışıyosun iyimisin hoşmusun dolumusun boşmusunBen geldimmm
sen mısın değilmisin tereddüt ettim sonra profiline bakınca anladım sevındım canım ya yoldas olur sana bebişin gurbette
hoşgeldın zele ayyy buguun gelen gelene hadı bu topik boyle gıtsın gelmeyenlerıde beklerız
herkes pembe diyooorrrrrPiskkolatam kesinlikle düz pembe diyorum diğerini pek sevmedim benAma pembe güzelmiş
Kim gelmiş kim gelmiş Zelişm gelmiş napıyosun ne ediyosun nerde çalışıyosun iyimisin hoşmusun dolumusun boşmusun
Ben geldimmm
tamam tatliiiimm sira ayakkabiya geldiiiEvet ablacım inşallah dediğin gibi olur elele verir çıkarız bu işin içinden Allah utandırmasın inşallah
Abla 3 erkekle nasıl basa çıkıcaksın yaaa
Piskko bebeğim kesinlikle düz pembe diyorum
sen mısın değilmisin tereddüt ettim sonra profiline bakınca anladım sevındım canım ya yoldas olur sana bebişin gurbette
hoşgeldın zele ayyy buguun gelen gelene hadı bu topik boyle gıtsın gelmeyenlerıde beklerız
tamam tatliiiimm sira ayakkabiya geldiii
renk olarak neye daha cok yogunlasim ne dersin canimmm
tamam tatliiiimm sira ayakkabiya geldiii
renk olarak neye daha cok yogunlasim ne dersin canimmm[/. Ben olsam siyah ile kombin yaparım çünkü kemer incecik yani kombin yapılacak kadar yoğun altın sarısı yok
[QUOTEhoşgeldin nnecik;34880722]Hoşgeldin kuzum ayağımı sürüdüm demek ki bende bugün geldim :)
siyah ayakkabi cok koyu olmaz mi ki canim direk goze batar sankiBen olsam siyah ile kombin yaparım çünkü kemer incecik yani kombin yapılacak kadar yoğun altın sarısı yok
Kirmizimmm canimmm kiz seni gormeyince cok uzulmustuk biz iyiki geri geldin hatrliyomusun bn ise grcektim die telefonda planlar yapioduk referans vermemk istiyordum ya :))
siyah ayakkabi cok koyu olmaz mi ki canim direk goze batar sanki
elbisenin rengide sut pembe gibi tam yogun bir pemde degil ten rengi dusunuyorum aslinda ayakkabi icin.. yakismaz mi sence
sagol tatlim bakalim artikOda yakışır kuzum aslında dediğin gibi siyah cok kötü durabilir
Hatırlıyorum canım benim :)
Nasılsın neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?