Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahahahahhahahahahah çooooookk güldüüüüüüüüüüümmmmmm
benimkiler diz boyu canım benim atıyorum hemen faceye

aleyküm selam lemoncum naber?
sen şaka sanıyon valla benimkine derim beni anadolu yakasına götüreceksin böyle böyle bir durum var
bir bebiğin acil battaniyeye ihtiyacı var

kız deli zaten çok kısa görüşüyosunuz ben olsam bi saniye başkasıyla geçirmem hatta evden çıkmammmmmmm el ele göz gözee

Ay düzelmene sevindim kuzum kendi hesabıma göre 5,5 haftalık cıktı ay bi yarın olsada tam öğrensem birde burda 3. Aydan önce ultrason almıyorlar seni

Lunna sende bana gönder kuzum merak ettim :)

Benim de yemek derdim baya azaldı eşim uzakta çalışıyor hafta sonu geliyor sadece cuma günü yemek yapıyorum hafta sonu hep dışarıda gezerken yiyoruz :)
ohh en rahatıı şimdi bu zamanlarda kız ben o kadar üşenir oldum ki keşke uşağım olsa diyorum hizmetçi istemem ama uşak isterim önceden 3 çeşit yemek tatlı yapardım üstüne temizlik falan bana mısın demezdim şimdi anca uyuyim öğlene kadar

ekledim canım yeni albüm yapamadım yalnız nedense benimkiyle çekilmiş fotolarımızın arasına koydum

ahahahahhahahahahah çooooookk güldüüüüüüüüüüümmmmmm
benimkiler diz boyu canım benim atıyorum hemen faceye
seninki yine insaflıymış o zaman hadi bekliyorum o zaman
Ay düzelmene sevindim kuzum kendi hesabıma göre 5,5 haftalık cıktı ay bi yarın olsada tam öğrensem birde burda 3. Aydan önce ultrason almıyorlar seni

yok canım 5 haftalıktım ilk utrasona girince burda öyle bi şey yok. ultrasonun bebeğe bi zararı yokmuş. ama çok ilginç zaten en önemli dönem ilk 3 ay yani bebeğin organları falan hep bu ayda gelişiyo üstüne en çok bu aylarda düşük yaşanıyo allah korusun bebeğin kalbi dursa nerden bilecez ultrasona girmeden, değişikmiş orası:44:

iyiyimmm birazda stresliyim çarsamba sınavım varr :18: sen nasılsınn
ben de iyiyim canım. oyy kolay gelsin allah kolaylık versin zihin açıklığı versin inşallah
ekledim canım yeni albüm yapamadım yalnız nedense benimkiyle çekilmiş fotolarımızın arasına koydum

gördüm canım, ben düz pembe olanı daha çok beğendim çok tatlı bence buna kızacak değildir yani kızmasın mümkünse

seninki yine insaflıymış o zaman hadi bekliyorum o zaman
ya onun istediği aslında diz altı bir karış olcak en az
ama yok öyle bi dünya
pembesi dizden birazcık daha uzun
kırmızılısıda tam diz hizası
ama dikkatini çekerim omzum felan açık değil
yoksa etek isterse iki metre yerde sürüklensin ince askı varsa o iş yatar

ben ikisi arasında seçemiyorum yaa ama mağza tıklım tıklım doluyor
düşünmeye çok vaktim yok benimkine mesaj attım bana hala dönmedi
pazartesileri çok yoğun oluyor
bugün olmasa bile yarın en geç karar verip alacaksam almam lazım kii gerçekten ikisinide alasım var ikisininde farklı farklı havası var
çünkü satılacaklar yaniii ve fazla bedenleride yok diğer bedenler satılmışşşşş:18::18::18::18:

ayy bilmez miyimm benimki daha fena dün alışverişe gittik bi türlü bana yani eşimin bana uygun gördüğü bi şey bulamadık. yok kolu kısa olmıcak yok gerdan kısmı açık olmıcak. hamile pantolonu alıcam yok dar olmaz bol paçalısına bak en son kot gömlek aldım dedim sonuna kadar kapatcam düğmelerini rahatla ne giycem hamileliğim boyunca bilmiyorum valla zaten öyle çok hamilelik satan markalar yok

tospa okudunmu yazdıgımı stres yapma fazla yazdım bak

Diğer kızlarda gelse keşke onlarda bi fikrini söylese yaaa:26::26:

bence düğün için düz pembe olan daha uygun öbürünü de almak istiyosan al canım günlük de kullanılabilecek türden elbiseler bence sana da yakışmış.
kırmızı hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin

evet geldim tabikidee oğluma erkek kardes gelıyor
oyyy sonundaaa maşallah iki oğlan anası olcaksın demek hayırlısı darısı bize inşallah öğrensek biz de keşke
çin takvimine bakmış mıydın?
sağoll amin inşallah emeğimin karşılığını alsam yeter :26:
çalış sen kuzum ben inanıyorum emeğinin karşılığını alırsın

Son düzenleme:
ay benimkide çok karışıyor yaaa
evlenince giyeceğin şeyleri ben seçicem diyor
olduu dedimm senin beğendiğini ben beğenmezsem o zaman nolcak diyorum
çıkcaz başka mağzaya gitçez ikimizde beğenene kadar diyor te allammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…