tospa okudunmu yazdıgımı stres yapma fazla yazdım bak
bence düğün için düz pembe olan daha uygun öbürünü de almak istiyosan al canım günlük de kullanılabilecek türden elbiseler bence sana da yakışmış.
oyyy sonundaaamaşallah iki oğlan anası olcaksın demek hayırlısı darısı bize inşallah öğrensek biz de keşke
çin takvimine bakmış mıydın?
evet baktım canım erkek tabıkıde olsun napalım kız anası olmak yokmus kaderde
gördüm gördümmmmne güzel artık yavaş yavaş alışveriş de yapabilirsin
ay benimkide çok karışıyor yaaa
evlenince giyeceğin şeyleri ben seçicem diyor
olduu dedimm senin beğendiğini ben beğenmezsem o zaman nolcak diyorum
çıkcaz başka mağzaya gitçez ikimizde beğenene kadar diyor te allammm
ya ben günlük böyle pek şıkır şıkır giyinmem hani ikisinide alasım var amabence düğün için düz pembe olan daha uygun öbürünü de almak istiyosan al canım günlük de kullanılabilecek türden elbiseler bence sana da yakışmış.
oyyy sonundaaamaşallah iki oğlan anası olcaksın demek hayırlısı darısı bize inşallah öğrensek biz de keşke
çin takvimine bakmış mıydın?
çalış sen kuzum ben inanıyorum emeğinin karşılığını alırsın
Görüşürüz canım ablamvalla herkes geldi sohbet güzel ama çıkmam lazım
ben boncuğu görürseniz selam edin
hadi iyi akşamlar
hamişler kendinize dikkat edin
psikkom seninde düğününü bebişini görürük inşallah
lunnam öptüm taklımmmmmm..
Kuzum mail gelmedi banaBenim sıra kaydı kayacak komşumm
Bende özlediimmm yaaa...
Kızlaaarrrrr benim yaza kuzenimim düğünü vaarr
büğünde elbise denedim fotosunu çektimm
size göstermek istiyorum sizinde fikrinizi alim
gerçi son karar beyimizden çıkacak kısa fln derse alamicamda sizde kadın gözüyle bir bakın bakalım güzeller mii:26:
Lunnam sana mailden atçam tospa senin için faceye koycam
hulya abla sendede face varsa ordan ekle yada bana özelden mailini at olur mu
Sen yine iyisin benim bileğimin üstünde pantolon bile giyemiyorum asıl bu dünya bana zalımgüle gülee ablacım yarın görüşmek üzere
tamamdır bebişim öyle dediğine göre kısa gibi ama gerçi erkeklerin kısa anlayısı en azından benim kocamın bilek üstünden bi karışo bile kısa yaniii
Geldiği gibi göndericem bebeğimLunna sende bana gönder kuzum merak ettim :)
Yaşasııııııııın topiğimize paşa geliyo oleeeeeyykırmızı hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin
evet geldim tabikidee oğluma erkek kardes gelıyor
işimiz var bunlarla canım. yani onu da kırmak istemiyorum ama ortasını bulmak zor oluyo ya siyahsındır yaaa beyaz yani ya tesettür giyeceksin ya da giymeyeceksin. ortasında olmak çok zor
yani doğru çıktı çin takvimiii:18::18: ayy bana da erkek çıkmıştı çin takvimindeevet baktım canım erkek tabıkıde olsun napalım kız anası olmak yokmus kaderde
okadar fazla bişey almaya gerek yok canım ya bı giydiklerini bı daha pek giyemıyolar ben sadece hastane çıkışı falan alırım oğlanın hepsi duruyo
Zeliş faceden yazıyor kız son noktayı koyduuu
ikisinide al birini kınada giy öbürünü düğündeee
canım sen çıkınca gönderemedim mail adresini unuttum yazıver özelden gönderiyorum hemenGörüşürüz canım ablam
Kuzum mail gelmedi bana
Sen yine iyisin benim bileğimin üstünde pantolon bile giyemiyorum asıl bu dünya bana zalım
Geldiği gibi göndericem bebeğim
Yaşasııııııııın topiğimize paşa geliyo oleeeeeyy
Çok sevindim bitanem Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Senin sağlığın nasıl oldu rahat duruyo mu paşamız
ilettim bebeğimmmHadi banada gönder Zelişede söyle gelsin çok özledim onu
ohh en rahatıı şimdi bu zamanlardakız ben o kadar üşenir oldum ki keşke uşağım olsa diyorum hizmetçi istemem ama uşak isterim önceden 3 çeşit yemek tatlı yapardım üstüne temizlik falan bana mısın demezdim şimdi anca uyuyim öğlene kadar
birde benimki benim tarzımı beğenmiyormuşşşşşşşşişimiz var bunlarla canım. yani onu da kırmak istemiyorum ama ortasını bulmak zor oluyo ya siyahsındır yaaa beyaz yani ya tesettür giyeceksin ya da giymeyeceksin. ortasında olmak çok zor
kırmızı hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin
evet geldim tabikidee oğluma erkek kardes gelıyor
Evet o konuda rahatladım kuzum yemek hafta da bir ama sürekli tatlı bende yapıyorum bu ara uyku hali bana da geldi hatta lunna diyordu bu kadar cok uyusan kesin hamilesin diye :)
Hadi banada gönder Zelişede söyle gelsin çok özledim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?