Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

işimiz var bunlarla canım. yani onu da kırmak istemiyorum ama ortasını bulmak zor oluyo ya siyahsındır yaaa beyaz yani ya tesettür giyeceksin ya da giymeyeceksin. ortasında olmak çok zor

ya ben günlük böyle pek şıkır şıkır giyinmem hani ikisinide alasım var ama
düğün olmasa bile günlük değilde işte bir davet olursa yada arkadaşın doğum günü yada daha özel bir durum o zaman
ama böyle giyinipte mesela çarşı pazar gezmeye çıkmam
pembesi düğün için daha uygun diyosun yanii şimdi sen kırmızılısı düğüne saçma mı olur

Görüşürüz canım ablam
Kuzum mail gelmedi bana
Sen yine iyisin benim bileğimin üstünde pantolon bile giyemiyorum asıl bu dünya bana zalım

Lunna sende bana gönder kuzum merak ettim :)
Geldiği gibi göndericem bebeğim
kırmızı hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin

evet geldim tabikidee oğluma erkek kardes gelıyor
Yaşasııııııııın topiğimize paşa geliyo oleeeeeyy
Çok sevindim bitanem Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Senin sağlığın nasıl oldu rahat duruyo mu paşamız

Zeliş faceden yazıyor kız son noktayı koyduuu
ikisinide al birini kınada giy öbürünü düğündeee

işimiz var bunlarla canım. yani onu da kırmak istemiyorum ama ortasını bulmak zor oluyo ya siyahsındır yaaa beyaz yani ya tesettür giyeceksin ya da giymeyeceksin. ortasında olmak çok zor

İşte buna sonuna kadar katılıyorum bi mağazaya giriyorum kız başımı açık görünce direk açık giysileri gösteriyo orası öyle olsun burası böyle olsun tarif ede ede bi hal oluyorum. Bi de küçük yerde yaşıyorum bulamıyorum hiç bişey son 1-2 senedir iyice çirkinleştim ben ki giyinmeyi o kadar seven insan sırf üstümü örtsün diye giyiniyorum resmen

evet baktım canım erkek tabıkıde olsun napalım kız anası olmak yokmus kaderde
yani doğru çıktı çin takvimiii:18::18: ayy bana da erkek çıkmıştı çin takviminde hayırlısı yaa kız erkek fark etmez eli ayağı düzgün olsun yeter ama artık 3. de kızı bulursun inşallah
okadar fazla bişey almaya gerek yok canım ya bı giydiklerini bı daha pek giyemıyolar ben sadece hastane çıkışı falan alırım oğlanın hepsi duruyo

tabi canım senin önceki çocuktan vardır anca bi iki kere giyiyolar hızlı büyüdükleri için eskitme fırsatları olmuyo. ama benim sıfırdan başlamam lazım ilk bebek sonuçta gerçi kız olursa ablam vermeye hazır atmaya kıyamıyo o da

canım sen çıkınca gönderemedim mail adresini unuttum yazıver özelden gönderiyorum hemen

Evet o konuda rahatladım kuzum yemek hafta da bir ama sürekli tatlı bende yapıyorum bu ara uyku hali bana da geldi hatta lunna diyordu bu kadar cok uyusan kesin hamilesin diye :)

birde benimki benim tarzımı beğenmiyormuşşşşşşşş
çok rengarenk giyiniyormuşumm nezaketen çocouk gibi dedi ama bildiğin içinden çingenemsi demek istediiii

Evet o konuda rahatladım kuzum yemek hafta da bir ama sürekli tatlı bende yapıyorum bu ara uyku hali bana da geldi hatta lunna diyordu bu kadar cok uyusan kesin hamilesin diye :)

Zaten testi boşu boşuna uygulayıp heyecan yaptırdın bize biz Morincimle teşhisi çoktaaan koymuştuk

Hadi banada gönder Zelişede söyle gelsin çok özledim onu

oğlum çok istiyodu erkek kardesi olsun ama ben kedımı bıldım bılelı bir kızım olsun istiyodum olsun dıyorum bazen oda evlat oda evlat ama şeytan gene dürtüyo üzülüyorum şükür sağlığım iii canım ya cuma akşamı kontrolümüz var bakalım

Piskkolatam kesinlikle düz pembe diyorum diğerini pek sevmedim ben Ama pembe güzelmiş

Ben geldimmm
ozledim sizi hatunlar telden yaziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…