Hoşgeldin yeğenimin annesigünaydınnnnnn uykulu gözlerleeeeee geldimmm sizeee:86::86:
hahaha
ayyynen öyle ünvdeykende böyleydik hep böyle alışmışız napalım
can cıkıyor huy çıkmıyor
okul yıllarından kalma alışkanlıklarhıı neee yoooo
kimse mesaj neym atmadı bana
günaydınnnnnn uykulu gözlerleeeeee geldimmm sizeee:86::86:
Elindeki çok byük değil mi kuzum yaa neden okadar büyük seçmişsiniz:26:Tekrar koyuyorm elimdeki şuanki alyansım diğeri beğendiğimEki Görüntüle 1071885 Eki Görüntüle 1071886
Değiştireyim mi fikir verin:26:
Tekrar koyuyorm elimdeki şuanki alyansım diğeri beğendiğimEki Görüntüle 1071885 Eki Görüntüle 1071886
nazar valla düşer bayılırımmmokul yıllarından kalma alışkanlıklar
hı hı tabi tabiii eminiiiiiiiiiizzzzz
yoksa seninde mi kulakları çıııııııınnnn çııııııınnnn yaptıııı
Elindeki çok byük değil mi kuzum yaa neden okadar büyük seçmişsiniz:26:
taşlısını sevdim ben güzelmiş ama biraz daha araştır istersen belki başkada bulabilirsin
veeee komşuumm ellerin çok güzelmişş parmakların uzun uzunn benim ellerim küçücükk
Yüzüğümü yine bozdurmam kalıcak ama alyansımı sevsemde içime sine sine alamadım aceleye geldi bi de söylemişimdir belki alerji yaptı parmağımı boyuyo üff ne biliyim değiştirmek istiyorumbence değişme tatlım ben kıyamam mesela yüzüğümü değiştirmeye
okul yıllarından kalma alışkanlıklar
hı hı tabi tabiii eminiiiiiiiiiizzzzz
yoksa seninde mi kulakları çıııııııınnnn çııııııınnnn yaptıııı
İyiyim güzelim sen nasılsın bulantıların devam ediyo muhoş buldum canımsın naber
söz takılırken bazen taşlı yüzük takıyolar bazende incecik söz alyansları oluyor... nişanda tabi genelde alyans takılırParmağımdaki büyük değil aslında kuzum fotoğrafın açısından öyle duruyo olabilir
Ben kuyumcudan bu gösterdiğimden denedim 3 yada 4 sıra taşlıydı ama bu alyansımdan daha ince tabi. Yalnız aklımı karıştıran bu yüzük alyans değil takı setinin yüzüğüydü alyans gibi durur mu acaba:26:
söz takılırken bazen taşlı yüzük takıyolar bazende incecik söz alyansları oluyor... nişanda tabi genelde alyans takılır
taşlı olunca tabi alyans gibi durmaz ama bence yinede gören herkes başının bağlı olduğunu anlar
ve canım yüzük büyük derken parmağına bol geliyo anlamında değilde çok kalın geldi bana o yüzden demiştim:26:
Tekrar koyuyorm elimdeki şuanki alyansım diğeri beğendiğimEki Görüntüle 1071885 Eki Görüntüle 1071886
Yüzüğümü yine bozdurmam kalıcak ama alyansımı sevsemde içime sine sine alamadım aceleye geldi bi de söylemişimdir belki alerji yaptı parmağımı boyuyo üff ne biliyim değiştirmek istiyorum
ben cok beğendim her ikisinide ama günlük kullanım için bence cok taşlı bişi tercih etme taşları düşüyo sık sık onu götürmek zorunda kalıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?