Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Tekrar koyuyorm elimdeki şuanki alyansım diğeri beğendiğim

Değiştireyim mi fikir verin:26:

hahaha

ayyynen öyle ünvdeykende böyleydik hep böyle alışmışız napalım

can cıkıyor huy çıkmıyor

hıı neee yoooo

kimse mesaj neym atmadı bana
okul yıllarından kalma alışkanlıklar

hı hı tabi tabiii eminiiiiiiiiiizzzzz

günaydınnnnnn uykulu gözlerleeeeee geldimmm sizeee:86::86:

yoksa seninde mi kulakları çıııııııınnnn çııııııınnnn yaptıııı

Tekrar koyuyorm elimdeki şuanki alyansım diğeri beğendiğimEki Görüntüle 1071885 Eki Görüntüle 1071886

Değiştireyim mi fikir verin:26:
Elindeki çok byük değil mi kuzum yaa neden okadar büyük seçmişsiniz:26:
taşlısını sevdim ben güzelmiş ama biraz daha araştır istersen belki başkada bulabilirsin
veeee komşuumm ellerin çok güzelmişş parmakların uzun uzunn benim ellerim küçücükk

Parmağımdaki büyük değil aslında kuzum fotoğrafın açısından öyle duruyo olabilir
Ben kuyumcudan bu gösterdiğimden denedim 3 yada 4 sıra taşlıydı ama bu alyansımdan daha ince tabi. Yalnız aklımı karıştıran bu yüzük alyans değil takı setinin yüzüğüydü alyans gibi durur mu acaba:26:

bence değişme tatlım ben kıyamam mesela yüzüğümü değiştirmeye
Yüzüğümü yine bozdurmam kalıcak ama alyansımı sevsemde içime sine sine alamadım aceleye geldi bi de söylemişimdir belki alerji yaptı parmağımı boyuyo üff ne biliyim değiştirmek istiyorum

söz takılırken bazen taşlı yüzük takıyolar bazende incecik söz alyansları oluyor... nişanda tabi genelde alyans takılır
taşlı olunca tabi alyans gibi durmaz ama bence yinede gören herkes başının bağlı olduğunu anlar
ve canım yüzük büyük derken parmağına bol geliyo anlamında değilde çok kalın geldi bana o yüzden demiştim:26:

Biz söz yüzüğü hiç takmadık biliyosun direk nişanlandık zaten. Anladım demek istediğini bebğeim çok kalın gelmiyo bana aslında ama diğeri daha uygun oluyo tabi parmağıma daha ince. Üff iyice kafam karıştı:26: Sen elbise işini ne yaptın kuzum ne dedi seninki

Yüzüğümü yine bozdurmam kalıcak ama alyansımı sevsemde içime sine sine alamadım aceleye geldi bi de söylemişimdir belki alerji yaptı parmağımı boyuyo üff ne biliyim değiştirmek istiyorum

canımsın madem öyle değiştir tabi ama biraz o yüzük sanki alyans gibi gelmedi bana benim eltimde var ona benzer bi yüzük ama alyansı da var yani alyansı sağ parmağına takıyo onu da sol parmağına. bak benim alyansımı görmüş müydün bilmiyorum ama şimdi sen o sıralı taşlı yüzüğü alsan nişanlınınkiyle farklı olacak benim eşimle model aynı ama onunki gümüş benimki yeşil beyaz altın karışık.

ben cok beğendim her ikisinide ama günlük kullanım için bence cok taşlı bişi tercih etme taşları düşüyo sık sık onu götürmek zorunda kalıyosun

Evet onu düşünerek baştan alırken taşlı modellere hiç bakmamıştım ama neyi almazsam onda aklım kalıyo ya ne kadar ayran gönüllüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…