Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Amiiin canııımmmmm

Türkye'ye geliyo musun peki

Evet canim benim, Allahdan birsey cikmadigi sürece her yaz Türkiyedeyim :).
Kücükken izin bitip almanya ya geri döndügümüzde hep aglardim, en son yanliz gittigimde (tabi o zamanlar artik kazik kadar olmustum )havalimaninda öyle bir agladim ki, güvenlikte calisan bir kadin yanima yaklasip birsey mi oldu iyimisiniz diye sormustu . Burnumda tütüyor memleketim.

tatlım sen bilirsin değştirmek istiyorsan nişanlında birşey deiyorsa kararını sen ver

ayy canım hiç girmeyelim o konuya dün cinlerim tepemdeydi
caydım malesef elbiseden hiç birini almadım
daha doğrusu benimki sağolsun beni bir güzel soğuttu elbiseden

Sıralı taşlıyı alırsam onada düz alırız diye düşünmüştüm. Ben nişanlıma da bi danışayım ona alyans gibi gelmezse almaz zaten
Sizinkiler de çok güzelmiş balım

hihihihi

tatil niteliğinde gelip geliyosunuz, olsun, bazıları tatilllerinde bile gelemiyo , gurbetlik ne zor bişey :2:

Evet onu düşünerek baştan alırken taşlı modellere hiç bakmamıştım ama neyi almazsam onda aklım kalıyo ya ne kadar ayran gönüllüyüm

sen hala baştaki gibi düşünmeye devam et. ama illa ki istiyosan al. değişik değişik takarsın ne var yani yüzük seniiinnn barnak seninnn

canım sende mi sağ elinde taşıyosun alyansını yoksa nikahlanınca değiştirdin mi

Hadi ya üzüldüm tatlım ama belki daha da güzelini bulursun sıkma canını:26:
ara ara oluyo canım ama çok şükür o kadar şiddetli değil idare ediyorum işte

Hadi biraz rahatlamışsın güzelim bizim kırmızıda hiç bulantı olmuyo ya niye ki daha sonra mı başlycak acaba bulantılar aman buraya gelmeden başlamasın bi başına ne yapar kırmızıannemiz

Canim bende 23 yasindayim, dogma büyüme bende almanyadayim. Cok sükür annem babam kardeslerim hep yanimdalar ama akrabalar hep türkiyede, sadece biz burdayiz. Esim de dogma büyüme almanya da, Kayinvalidemlerde almanya da yasiyorlar, Allah onlarida basimizdan eksik etmesin.
Oh ne güzel canim ya, evlenip Türkiye ye gidiceksin demek ki, cok sanslisin

Dimi ama barnak benim

tospaaaaa iki canlı hatunummm nasılsnnnn

iyiyim piskom bebeği de kendimi de besledim ayak üstü ama dün utandım kendimden resmen arkadaşım hamile maşallah bi anlatıyo bi anlatıyo her gün iki bardak süt içiyorum meyve yiyorum fıstık badem ceviz yiyorum balık et yiyorum vitamin kullanıyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorum falan. dedim en başından beri iştahın açık mı evet dedi. bi de kendime bakıyorum sütü günlerdir içemiyorum tiksiniyorum dün o öyle diyince utandım burnumu kapatık bi kerede içtim sütü. dedim ben böyle giderse fasulye doğurcam galiba ama 10 kilo almış 6 ayda bence çok fazla zaten 70 kiloydu 80 olmuş ben tüm hamileliğim boyunca en fazla 12 kilo almayı planlıyorum inşallah iştahım 4. aydan sonra düzelir diyolar da bakalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…