Amiiin canııımmmmm
Türkye'ye geliyo musun peki
tatlım sen bilirsin değştirmek istiyorsan nişanlında birşey deiyorsa kararını sen verBiz söz yüzüğü hiç takmadık biliyosun direk nişanlandık zaten. Anladım demek istediğini bebğeim çok kalın gelmiyo bana aslında ama diğeri daha uygun oluyo tabi parmağıma daha ince. Üff iyice kafam karıştı:26: Sen elbise işini ne yaptın kuzum ne dedi seninki
İyiyim güzelim sen nasılsın bulantıların devam ediyo mu
görüşürüz canım,, kolay gelsiiiinnnn :126:
canımsın madem öyle değiştir tabi ama biraz o yüzük sanki alyans gibi gelmedi bana benim eltimde var ona benzer bi yüzük ama alyansı da var yani alyansı sağ parmağına takıyo onu da sol parmağına. bak benim alyansımı görmüş müydün bilmiyorum ama şimdi sen o sıralı taşlı yüzüğü alsan nişanlınınkiyle farklı olacak benim eşimle model aynı ama onunki gümüş benimki yeşil beyaz altın karışık.
Eki Görüntüle 1071911
hihihihiEvet canim benim, Allahdan birsey cikmadigi sürece her yaz Türkiyedeyim :).
Kücükken izin bitip almanya ya geri döndügümüzde hep aglardim, en son yanliz gittigimde (tabi o zamanlar artik kazik kadar olmustum)havalimaninda öyle bir agladim ki, güvenlikte calisan bir kadin yanima yaklasip birsey mi oldu iyimisiniz diye sormustu . Burnumda tütüyor memleketim .
Evet onu düşünerek baştan alırken taşlı modellere hiç bakmamıştım ama neyi almazsam onda aklım kalıyo ya ne kadar ayran gönüllüyüm
canım sende mi sağ elinde taşıyosun alyansını yoksa nikahlanınca değiştirdin micanımsın madem öyle değiştir tabi ama biraz o yüzük sanki alyans gibi gelmedi bana benim eltimde var ona benzer bi yüzük ama alyansı da var yani alyansı sağ parmağına takıyo onu da sol parmağına. bak benim alyansımı görmüş müydün bilmiyorum ama şimdi sen o sıralı taşlı yüzüğü alsan nişanlınınkiyle farklı olacak benim eşimle model aynı ama onunki gümüş benimki yeşil beyaz altın karışık.
Eki Görüntüle 1071911
Hadi ya üzüldüm tatlım ama belki daha da güzelini bulursun sıkma canını:26:tatlım sen bilirsin değştirmek istiyorsan nişanlında birşey deiyorsa kararını sen ver
ayy canım hiç girmeyelim o konuya dün cinlerim tepemdeydi
caydım malesef elbiseden hiç birini almadım
daha doğrusu benimki sağolsun beni bir güzel soğuttu elbiseden
ara ara oluyo canım ama çok şükür o kadar şiddetli değil idare ediyorum işte
Çınlasında gelsinler
Evet evet tanışamadık biz daha
Canım ben doğuştan gurbetçiyim benim memleket Bulgaristan toprakları
yaşım 22 okuyorum daha ama evlenince Türkiyede yaşıcam Allahın izniyle..
Sen anladığım kadarıyla kendi annen baban yanında ama kv ler Türkiyede ahh ne güzeldir öyle kim bilir
Dimi ama barnak benimhihihihi
tatil niteliğinde gelip geliyosunuz, olsun, bazıları tatilllerinde bile gelemiyo , gurbetlik ne zor bişey :2:
sen hala baştaki gibi düşünmeye devam et.ama illa ki istiyosan al. değişik değişik takarsın ne var yani yüzük seniiinnn barnak seninnn
morincimmmm çalışmaktan dersten bahsetmeyelim lütfen vicdanımı sızlatma lüffennnnn
tospaaaaa iki canlı hatunummm nasılsnnnn
hihihihi
tatil niteliğinde gelip geliyosunuz, olsun, bazıları tatilllerinde bile gelemiyo , gurbetlik ne zor bişey :2:
sen hala baştaki gibi düşünmeye devam et.ama illa ki istiyosan al. değişik değişik takarsın ne var yani yüzük seniiinnn barnak seninnn
hepinizeSorma canim sorma, cok zor
İncimm sen ne diyosun:26:
Selam hoşgeldinizhepinize
selamlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
Selaaaaaaam kulaklarımı kaşımaktan iş yapamıyorum
Napıyosunuz bakalım ballarım kaymaklarım
Selam hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?