bence de biz konuşuyoruz falan bakalım enişte ne dicek genelde onların fikirleri daha belirleyici oluyoSıralı taşlıyı alırsam onada düz alırız diye düşünmüştüm. Ben nişanlıma da bi danışayım ona alyans gibi gelmezse almaz zaten
Sizinkiler de çok güzelmiş balım
canım sende mi sağ elinde taşıyosun alyansını yoksa nikahlanınca değiştirdin mi
Yorumlara bakılırsa değiştirmycem galiba kuzumbebeğim değiştirme :26:
yada yine sade al daha başka al
Ordayım burdayım geliyorum sen yoksunA.s. hosgeldin caniiimm :), nerelerdesin sen yahu
hoşbulduk cnmmmmmmm aranıza yenı katıldım:)))))
Hadi ya üzüldüm tatlım ama belki daha da güzelini bulursun sıkma canını:26:
Hadi biraz rahatlamışsın güzelim bizim kırmızıda hiç bulantı olmuyo ya niye ki daha sonra mı başlycak acaba bulantılar aman buraya gelmeden başlamasın bi başına ne yapar kırmızıannemiz
Yorumlara bakılırsa değiştirmycem galiba kuzum
Ordayım burdayım geliyorum sen yoksunNasılsın tatlm
ne diyim kısmet değilmişş ama unutturmicam ona bunuuuHadi ya üzüldüm tatlım ama belki daha da güzelini bulursun sıkma canını:26:
Hadi biraz rahatlamışsın güzelim bizim kırmızıda hiç bulantı olmuyo ya niye ki daha sonra mı başlycak acaba bulantılar aman buraya gelmeden başlamasın bi başına ne yapar kırmızıannemiz
e işte tatlım kimine göre güzel kimine göre değilCanim bende 23 yasindayim, dogma büyüme bende almanyadayim. Cok sükür annem babam kardeslerim hep yanimdalar ama akrabalar hep türkiyede, sadece biz burdayiz. Esim de dogma büyüme almanya da, Kayinvalidemlerde almanya da yasiyorlar, Allah onlarida basimizdan eksik etmesin.
Oh ne güzel canim ya, evlenip Türkiye ye gidiceksin demek ki, cok sanslisin
tatlım kiloyu kasma bukadar sonra veremicem şişmanlicam fln diye düşünüyosaniyiyim piskom bebeği de kendimi de besledim ayak üstü ama dün utandım kendimden resmen arkadaşım hamile maşallah bi anlatıyo bi anlatıyo her gün iki bardak süt içiyorum meyve yiyorum fıstık badem ceviz yiyorum balık et yiyorum vitamin kullanıyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorum falan. dedim en başından beri iştahın açık mı evet dedi. bi de kendime bakıyorum sütü günlerdir içemiyorum tiksiniyorum dün o öyle diyince utandım burnumu kapatık bi kerede içtim sütü. dedim ben böyle giderse fasulye doğurcam galiba ama 10 kilo almış 6 ayda bence çok fazla zaten 70 kiloydu 80 olmuş ben tüm hamileliğim boyunca en fazla 12 kilo almayı planlıyorum inşallahiştahım 4. aydan sonra düzelir diyolar da bakalım inşallah.
Bana kalsa tekmelemiyo mu diye yapışıcam kırmızıyakız dur daha yeni en fazla kasık ağrısı olur sızlama şeklinde benim bulantım 7. haftada başladı beterdi inşallah kırmızıda olmaz gerçekten çok zor bebek senden yine besleniyo ama sen güçsüz düşüyosun ağladığımı bilirim bulantıdançok şükür geçti
Ne iyi ettin nasılsın nerdensin kimlerdensinTanışmak ister misin
o zamansa tamamçalışmaktan değilki çalışamamaktan bahsediyorum bebeğim
hepinize
selamlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
bende öyle biliyorum canım eltim sağa takıyo diyince ben mi yanlış biliyorum diye sanada sorim dedimbence de biz konuşuyoruz falan bakalım enişte ne dicek genelde onların fikirleri daha belirleyici oluyo
şu an solda bebeğim evliyken sola takılıyo diye biliyorum
o zamansa tamamçıtayı yükseltmeyelim malum aynı bölüm aynı şehir çandan geçmeyi umuyorum
aleyküm selam, hoş geldin
Bende iyiym bebeğim bugün dişçiye gidicem inşallah çekmez:18:Bende bi geliyorum bi gidiyorum, canim benim, karsilasamiyoruz hic
Cok sükür iyiyim kuzum, calisiyorum. Sen nasilsin? Ne var ne yok?
Burnundan getireceğine eminim eniştenin vay halinene diyim kısmet değilmişş ama unutturmicam ona bunuuu
ne diyim kısmet değilmişş ama unutturmicam ona bunuuu
e işte tatlım kimine göre güzel kimine göre değil
senin memleketin türkiye orda olmak için neler vermezdin
benimde memleketim burası malesef annemlerden ayrı kalıcam ama bir süre sonra inşAllah o da gelicek yanıma
tatlım kiloyu kasma bukadar sonra veremicem şişmanlicam fln diye düşünüyosan
daha iştahın açılmadığı için birşey diyemem ama kilo alcam diye kendini kısma ve iğrensen bile en azından günlük proteyin kalsiyum vitaminini eksik etme yani burnunu kapatıp o sütü kafana dikebiliyosan iç aksatma hiç birşey yiyemesen bile meyve mutlaka ye
iştahın açılıncada fıstıktır balıktır ekmektir onlarıda yersin
Bende iyiym bebeğim bugün dişçiye gidicem inşallah çekmez:18:
Burnundan getireceğine eminim eniştenin vay haline
ne diyim kısmet değilmişş ama unutturmicam ona bunuuu
e işte tatlım kimine göre güzel kimine göre değil
senin memleketin türkiye orda olmak için neler vermezdin
benimde memleketim burası malesef annemlerden ayrı kalıcam ama bir süre sonra inşAllah o da gelicek yanıma
tatlım kiloyu kasma bukadar sonra veremicem şişmanlicam fln diye düşünüyosan
daha iştahın açılmadığı için birşey diyemem ama kilo alcam diye kendini kısma ve iğrensen bile en azından günlük proteyin kalsiyum vitaminini eksik etme yani burnunu kapatıp o sütü kafana dikebiliyosan iç aksatma hiç birşey yiyemesen bile meyve mutlaka ye
iştahın açılıncada fıstıktır balıktır ekmektir onlarıda yersin
hepinize
selamlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
Ben normalde kan aldıramam ama 2 kere diş çektirdim niyeyse dişçiden hiç korkmuyorum sadece çeker diye korkuyorum o da çektir yeni diş yaptır çok uzun iş sırf o yüzdenOff Disci diyince tuhaf oluyorum, cekmezler insallah:18:
bende kendimden eminimBende iyiym bebeğim bugün dişçiye gidicem inşallah çekmez:18:
Burnundan getireceğine eminim eniştenin vay haline
Bana kalsa tekmelemiyo mu diye yapışıcam kırmızıya
Of of çok fena ya geçen gün anlatıyolardı kadın kocasının yanında yatmasından kokusundan bile rahatsız oluyomuş bulantısı oluyomuş adamı salona yollamış
sağolasın canım benim aminnn cümlemizin hakkında hayırlısıInsallah canim benim, hakkinda hayirlisi olsun, hersey gönlünce olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?