Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Sıralı taşlıyı alırsam onada düz alırız diye düşünmüştüm. Ben nişanlıma da bi danışayım ona alyans gibi gelmezse almaz zaten
Sizinkiler de çok güzelmiş balım
bence de biz konuşuyoruz falan bakalım enişte ne dicek genelde onların fikirleri daha belirleyici oluyo
canım sende mi sağ elinde taşıyosun alyansını yoksa nikahlanınca değiştirdin mi

şu an solda bebeğim evliyken sola takılıyo diye biliyorum

kız dur daha yeni en fazla kasık ağrısı olur sızlama şeklinde benim bulantım 7. haftada başladı beterdi inşallah kırmızıda olmaz gerçekten çok zor bebek senden yine besleniyo ama sen güçsüz düşüyosun ağladığımı bilirim bulantıdan çok şükür geçti

ne diyim kısmet değilmişş ama unutturmicam ona bunuuu
e işte tatlım kimine göre güzel kimine göre değil
senin memleketin türkiye orda olmak için neler vermezdin
benimde memleketim burası malesef annemlerden ayrı kalıcam ama bir süre sonra inşAllah o da gelicek yanıma

tatlım kiloyu kasma bukadar sonra veremicem şişmanlicam fln diye düşünüyosan
daha iştahın açılmadığı için birşey diyemem ama kilo alcam diye kendini kısma ve iğrensen bile en azından günlük proteyin kalsiyum vitaminini eksik etme yani burnunu kapatıp o sütü kafana dikebiliyosan iç aksatma hiç birşey yiyemesen bile meyve mutlaka ye
iştahın açılıncada fıstıktır balıktır ekmektir onlarıda yersin

Bana kalsa tekmelemiyo mu diye yapışıcam kırmızıya
Of of çok fena ya geçen gün anlatıyolardı kadın kocasının yanında yatmasından kokusundan bile rahatsız oluyomuş bulantısı oluyomuş adamı salona yollamış

bence de biz konuşuyoruz falan bakalım enişte ne dicek genelde onların fikirleri daha belirleyici oluyo

şu an solda bebeğim evliyken sola takılıyo diye biliyorum
bende öyle biliyorum canım eltim sağa takıyo diyince ben mi yanlış biliyorum diye sanada sorim dedim
sağ eline birşey takıyormusun peki yoksa alyansta tek taşında solda mı

Insallah canim benim, hakkinda hayirlisi olsun, hersey gönlünce olsun insallah

kız ben şimdiden zayışlamaya çalışan kadınların topiklerine bakıyorum ben de vericem ben de şöyle yapıcam zayıflıcam diye motive ediyorum kendimi şimdiden gerçekten kiloya tahammülüm yok artık ergenlikte çok kiloluydum çok şükür verdim şimdi de bebeğim için alıcam ama vericem inşallah meyve yiyorum çok şükür hem de hepsinden hele yaz meyveleri de başladı ya bayıla bayıla yiyorum ama öyle proteinle pek aram yok maalesef yoğurt dün zorla bi kaşık yedim mesela. gerçi etten midem bulanmıyo yiyorum hatta şu sıra favorim kıymalı yımırta ama tavuk görmek istemiyorum balığın kokusuna dayanamıyorum kv pişiriyo getiriyo anca yiyebiliyorum. öyle şimdilik o kadar kötü olmadığımı düşünüyorum aslında ama dün o öyle iştahlı iştahlı yediğini sayınca utandım keendimden ne biçim anneyim moduna girdim :26:

Bende iyiym bebeğim bugün dişçiye gidicem inşallah çekmez:18:

Burnundan getireceğine eminim eniştenin vay haline
bende kendimden eminim
beni elbiseden caydırdı güya gönlümü alcak
ben sana kendi ellerimle seçicem herkesin gözü üstünde olacak öyle şık kombin yapçam sana fln diyor
dedim kalsın istemez git sen kendini giydir

ahahhaha kızım dur daha ne tekmesi nokta kadardır o miniminnacık oyyyy 16. haftadan sonra başlıyomuşsun hisetmeye hele ilk bebekte 20. haftayı buluyomuş kimisinde. mesela benimkinin kolu bacağı oluştu hareket de ediyodur ama daha hissedemiyorum anca ultrasonda görebilecem.

evet ben de duydum öyle bi şey kv de olmuş ben de olmadı çok şükür her şeyden tiksindim kocamdan tiksinmedim yine ona sarılarak uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…