günaydın, 06:10 da uyandım,hazırlandım,servisle ilçeye geldim,pc başına geçtim ...ama bi dakika ya bir gariplik var ben hala uyuyorummmm
6:10 mu:18:
Asla uyanamayacağım bi saat.
Memur musunuz?
Günaydın millet.
1:40 da uyudum 8:00 de uyandım.
Çok enerjikim
Günaydın Şekeerler
günaydın, 06:10 da uyandım,hazırlandım,servisle ilçeye geldim,pc başına geçtim ...ama bi dakika ya bir gariplik var ben hala uyuyorummmm
evet bacım memurum,şu an ilden gidiş geliş yaptığım için erkenciyimil müdürlüğüne geçersem inşallah daha da düzene gircem sanırım,akşam 6 da evde oluyom sen de memur musun?
Günaydınnn Böcüklerr
Ne yapıyorsunuz bakalımmm
Bende 7:45 de kalktım biraz enerjikimm :126:
Hoşgeldin fındığıııımmm.
Bi memur yakaldım, soru yağmırına tutuyorum
Dün yaptığım pastayı göstercem size
Hoşbuldum fıstığımm :13:
Sor tabii hemen, hani göster bakalım pastanı nasıl olmuşş notumuzu verelimm
Bende dün kumpiri yaptımm ooo enfes oldu dışardakilerden daha güzel ve sağlıklı oldu
Fotolasaydın ya sende
Az sonra atıcam.
Heyecan olsun
Günaydın kızçelerBende 12.30da yattım sahura kalktım 8.25te uyandım. Hala uykum var ama dünküne göre çok daha enerjiğim
Yok bea nerde...
Keşke bende devlete kapağı atabilsem..
Nerde görev yapıyosunuz?
Günaydın ohh maşallah neye borçluyuz bu enerjini?Günaydınnn Böcüklerr
Ne yapıyorsunuz bakalımmm
Bende 7:45 de kalktım biraz enerjikimm :126:
Günaydın bebikimm ne yapıyosunn
bilmem kii hayatım hep aynı geçtiği içinn biraz da enerjik olmak lazımmGünaydın ohh maşallah neye borçluyuz bu enerjini?
Ben ayakta uyukluyorum da :44:
günaydın canım kumpirim çok güzel oldu yapabilirsingünaydın arkadaşlarr
İyiyim güzelim daha şimdiden iftarda ne yrsem diye düşnüyorum
Sen napıyosun tatlm
ŞekerliğimmmGünaydın kızçelerBende 12.30da yattım sahura kalktım 8.25te uyandım. Hala uykum var ama dünküne göre çok daha enerjiğim
TamamAyy hiç aklıma gelmedi ya kız tühh bak instagram d hemen paylaşırdım kumpir diye
hadi koy işte yaaa :76:
Azmin sonu.ahhh canım bir söz var ya hayatım roman diye2006 mezunuyum(işl) mezun olduktan sonra bir süre muhasebecilerin çay bardaklarını yıkadım,güya iş öğrencem,sonra banka sınavları,bir özel bankada 3 yıl çalıştım,tatsız bir olay oldu,istifa ettim, 2010 da ve elimde hiç bişi yok,tam kpss başvuru zamanı,aplam dedi hadi başvuralm parayı ben yatırcam,iyi dedim çalıştım,sadece yemek ve wc için kalktım yerimde Rabbim öle darda kalana yardım eder inşallah,1 oturuma girdim,sınav iptali olunca bizim atamalar da ertelendi,bu arada doğuda bir il valiliğinde sözleşmeli olarak başladım,sonra tercihlerde çok şükür oldu,ben özet anlattım,yaşadıklarımın da sebebi vardır elbet Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah senin de gönlündeki olur
günaydın arkadaşlarr
günaydın yavrularrrsanırım en geç ben uyandım 8.45 uyandım 10 dk önce işe geldim
keyfim gıcır değil ama benim pembe gözlüklerimm var kiii:103::103::103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?