Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

günaydın, 06:10 da uyandım,hazırlandım,servisle ilçeye geldim,pc başına geçtim ...ama bi dakika ya bir gariplik var ben hala uyuyorummmm

evet bacım memurum,şu an ilden gidiş geliş yaptığım için erkenciyim il müdürlüğüne geçersem inşallah daha da düzene gircem sanırım,akşam 6 da evde oluyom sen de memur musun?

Yok bea nerde...
Keşke bende devlete kapağı atabilsem..
Nerde görev yapıyosunuz?

Hoşgeldin fındığıııımmm.
Bi memur yakaldım, soru yağmırına tutuyorum

Dün yaptığım pastayı göstercem size

Hoşbuldum fıstığımm :13:

Sor tabii hemen , hani göster bakalım pastanı nasıl olmuşş notumuzu verelimm

Bende dün kumpiri yaptımm ooo enfes oldu dışardakilerden daha güzel ve sağlıklı oldu

Fotolasaydın ya sende
Az sonra atıcam.
Heyecan olsun

Günaydın kızçeler Bende 12.30da yattım sahura kalktım 8.25te uyandım. Hala uykum var ama dünküne göre çok daha enerjiğim

Yok bea nerde...
Keşke bende devlete kapağı atabilsem..
Nerde görev yapıyosunuz?

ahhh canım bir söz var ya hayatım roman diye 2006 mezunuyum(işl) mezun olduktan sonra bir süre muhasebecilerin çay bardaklarını yıkadım,güya iş öğrencem,sonra banka sınavları,bir özel bankada 3 yıl çalıştım,tatsız bir olay oldu,istifa ettim, 2010 da ve elimde hiç bişi yok,tam kpss başvuru zamanı,aplam dedi hadi başvuralm parayı ben yatırcam,iyi dedim çalıştım,sadece yemek ve wc için kalktım yerimde Rabbim öle darda kalana yardım eder inşallah,1 oturuma girdim,sınav iptali olunca bizim atamalar da ertelendi,bu arada doğuda bir il valiliğinde sözleşmeli olarak başladım,sonra tercihlerde çok şükür oldu,ben özet anlattım,yaşadıklarımın da sebebi vardır elbet Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah senin de gönlündeki olur

günaydın yavrularrr sanırım en geç ben uyandım 8.45 uyandım 10 dk önce işe geldim
keyfim gıcır değil ama benim pembe gözlüklerimm var kiii:103::103::103:

Günaydın ohh maşallah neye borçluyuz bu enerjini?
Ben ayakta uyukluyorum da
:44:
bilmem kii hayatım hep aynı geçtiği içinn biraz da enerjik olmak lazımm

günaydın arkadaşlarr
günaydın canım kumpirim çok güzel oldu yapabilirsin

İyiyim güzelim daha şimdiden iftarda ne yrsem diye düşnüyorum
Sen napıyosun tatlm

ahh bende öylee yaa her akşam başka bşr şey yemek istiyorum dünde yemek vardı kumpir yaptım diye annem söylendi yemekler kalıyo diyee :99:

haberlere bakıyodum bende öyle kuzumm :126:

Günaydın kızçeler Bende 12.30da yattım sahura kalktım 8.25te uyandım. Hala uykum var ama dünküne göre çok daha enerjiğim
Şekerliğimmm
Özledim kiiiiiiii seniiiiiiiii

Ayy hiç aklıma gelmedi ya kız tühh bak instagram d hemen paylaşırdım kumpir diye

hadi koy işte yaaa :76:
Tamam
Azmin sonu. Haketmişsin..
Bu arada yaş kaç?
Daha yeni evlenmişsiniz.
Allah bi yastıkta kocatsın.Mutluluğununz daim olsuun

günaydın arkadaşlarr

Günaydın yeni gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…