Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Şekerliğimmm
Özledim kiiiiiiii seniiiiiiiii

Tamam

Azmin sonu. Haketmişsin..
Bu arada yaş kaç?
Daha yeni evlenmişsiniz.
Allah bi yastıkta kocatsın.Mutluluğununz daim olsuun

Günaydın yeni gelin

selam bacılar,bu arada gaziantepteyim,soruya cevap vermemmişim,Allah razı olsun, ben de az saymadım bu şafakları ayyy ne günlerdi yaaa yaş 31

Hahahhayyyy =) Sıcaklarda bu iş yoğunluğunda hiç enerjik olamıyorum malesefff =) Ancak foruma giriyorum da bişeylere bakınıyorum

selam bacılar,bu arada gaziantepteyim,soruya cevap vermemmişim,Allah razı olsun, ben de az saymadım bu şafakları ayyy ne günlerdi yaaa yaş 31

hayırlısı olsun Rabbim ömür boyu ayırmasın inşallah ablacım..

Benimde yaşım 24

Daha çok yeni belki ama
bizler bu sene kış başında isteme söz durumu olucakk

Evliliği tavsiye ediyomusun

Saymışsın, evlenmişsin üstünden de 2 ay geçmiş.
Moral oluyosun şuan

AH bu bacın neler gördüüü eşim şu an iş arıyor,maddi olarak zordayız aileler sıkıntı yapınca evlendik ama ailem eşimin çalıştığını sanıyo derdimizi bilmiyolar,var yani çok şükür,bunlar bizi ayakta tutan şeyler,ben eşimi sadece 15 ay değil 6 yıl bekledim

Ben 22 yaşındayım. Müsadenle abla diyeceğim sana.
Eşin ne mezunu? Eminim ki çok zordur senin içinde onun içinde.
Allah bu mübarek ayda bi kapı açar elbet, sıkmayın canınızı.

Son düzenleme:
günaydın yavrularrr sanırım en geç ben uyandım 8.45 uyandım 10 dk önce işe geldim
keyfim gıcır değil ama benim pembe gözlüklerimm var kiii:103::103::103:
Senin gözlüklerini yesinler Uykunu alabildin mi bari kuzum. Bana bak işi bırakmana gerek kalmadan bu adam seni kovucak asıl sen dumur olucaksın gibi geliy bana
günaydın arkadaşlarr
Günaydın Sudecim naber

Ben yesem içim yanmycak çorbadan başka bişey geçmiyo ki boğazımdan. Bende kumpiri çok sık yaparım tatlım. Kardeşim bayılıyo Seninkide eminim çok güzel olmuştur.

An itibariyle gelen mesaj:
-Aşkım, yarın ameliyat oluyorum..
Ben ''
Dedim çabuk ara çabuuuuuukkkk.
Dur arayamam, kan tahlili yapılıyo , dedi..

Bekliyoduk ameliyat olmasını ama bu kadar çabuk sonuca varıcağmızı bilmiyoduk . (ayak parmağından ameliyat olcak)

Allahımm, hayırlısıyla gelsiin , nooollluuuurrrrrr.

Son düzenleme:
Ben 22 yaşındayım. Müsadenle ablam diyeceğim sana.
Eşin ne mezunu? Eminim ki çok zordur senin içinde onun içinde.
Allah bu mübarek ayda bi kapı açar elbet, sıkmayın canınızı.

amin canım sağol,eşim petrol teknikeri ancak askerden önce tıbbi sekreterlik yapıyodu,ailem yüzünden adıyamanda oturmadık o benim yanıma geldi şimdi antepte iş arıyo bi yandan bizim her işimiz çok şükür zor olur ama biz buna şükrediyoruz,kıymeti oluyor die düşünüyoruz

nazarım gecmiş olsun
nesi vardı ki önemli bişey degildir insallah
nerde ameliyat olucak memlekete mi gelicek yoksa oldugu yerde mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…