günaydın yavrularrrsanırım en geç ben uyandım 8.45 uyandım 10 dk önce işe geldim
keyfim gıcır değil ama benim pembe gözlüklerimm var kiii:103::103::103:
Şekerliğimmm
Özledim kiiiiiiii seniiiiiiiii
Tamam
Azmin sonu.Haketmişsin..
Bu arada yaş kaç?
Daha yeni evlenmişsiniz.
Allah bi yastıkta kocatsın.Mutluluğununz daim olsuun
Günaydın yeni gelin
selam bacılar,bu arada gaziantepteyim,soruya cevap vermemmişim,Allah razı olsun, ben de az saymadım bu şafakları ayyy ne günlerdi yaaa yaş 31
Hahahhayyyy =) Sıcaklarda bu iş yoğunluğunda hiç enerjik olamıyorum malesefff =) Ancak foruma giriyorum da bişeylere bakınıyorumbilmem kii hayatım hep aynı geçtiği içinn biraz da enerjik olmak lazımm
günaydın canım kumpirim çok güzel oldu yapabilirsin
ahh bende öylee yaa her akşam başka bşr şey yemek istiyorum dünde yemek vardı kumpir yaptım diye annem söylendi yemekler kalıyo diyee :99:
haberlere bakıyodum bende öyle kuzumm :126:
selam bacılar,bu arada gaziantepteyim,soruya cevap vermemmişim,Allah razı olsun, ben de az saymadım bu şafakları ayyy ne günlerdi yaaa yaş 31
Ahhh kıyamam ben sana.. Neden keyfin yok tatlımmmm ???günaydın yavrularrrsanırım en geç ben uyandım 8.45 uyandım 10 dk önce işe geldim
Immmhhhçok güzel görünüyorrr içi neylii
10 puan veriyorumm
Saymışsın, evlenmişsin üstünden de 2 ay geçmiş.
Moral oluyosun şuan
AH bu bacın neler gördüüüeşim şu an iş arıyor,maddi olarak zordayız aileler sıkıntı yapınca evlendik ama ailem eşimin çalıştığını sanıyo derdimizi bilmiyolar,var yani çok şükür,bunlar bizi ayakta tutan şeyler,ben eşimi sadece 15 ay değil 6 yıl bekledim
Teşekkürler.
Senin gözlüklerini yesinlergünaydın yavrularrrsanırım en geç ben uyandım 8.45 uyandım 10 dk önce işe geldim
Günaydın Sudecim nabergünaydın arkadaşlarr
bilmem kii hayatım hep aynı geçtiği içinn biraz da enerjik olmak lazımm
günaydın canım kumpirim çok güzel oldu yapabilirsin
ahh bende öylee yaa her akşam başka bşr şey yemek istiyorum dünde yemek vardı kumpir yaptım diye annem söylendi yemekler kalıyo diyee :99:
haberlere bakıyodum bende öyle kuzumm :126:
Ben 22 yaşındayım. Müsadenle ablam diyeceğim sana.
Eşin ne mezunu? Eminim ki çok zordur senin içinde onun içinde.
Allah bu mübarek ayda bi kapı açar elbet, sıkmayın canınızı.
Tavuksuyu çorbası
islim kebabı
soyasoslu tavuk
pilav
közlenmiş biber salatası, rus salatası, sigara böreği (fırında pişircem, kızartmıcam.)
An itibariyle gelen mesaj:
-Aşkım, yarın ameliyat oluyorum..
Ben ''
Dedim çabuk ara çabuuuuuukkkk.
Dur arayamam, kan tahlili yapılıyo , dedi..
Bekliyoduk ameliyat olmasını ama bu kadar çabuk sonuca varıcağmızı bilmiyoduk . (ayak parmağından ameliyat olcak)
Allahımm, hayırlısıyla gelsiin , nooollluuuurrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?