Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

amin canım ,eğer kalbin ve aklın ondan yanaysa düşün tabi,son 5-6 yılımız o kadar sorunlu oldu ki,en rahat uykum evlendiğim gün oldu inan,bunlar tatlı,heyecanlı şeyler,aklıma geldikçe tebessüm ederim

Muz ve damla çikolata var.
Tişkr ettim.
Masayıda çekcektim ama kızlar oturmuştu geç kaldım çekmek için
hımm ne güzelmişş bende istiyorummm

Ben yesem içim yanmycak çorbadan başka bişey geçmiyo ki boğazımdan. Bende kumpiri çok sık yaparım tatlım. Kardeşim bayılıyo Seninkide eminim çok güzel olmuştur.
yok kız ben yiyorum çorbadan sonra biraz bişeyler , sahurda hiç bişey yiyemiyorum nedense patlıycak gibi oluyorum su bile içemiyorum :44:
evet çook güzel oldu bir tane patates fazladan kaldı onunda kabularını soydum oyle yerim sade

günaydınnn nabersinnn

ameliyat olması iyi bir şey değil tabiki geçmiş olsun ama geliyo olması güzel senin için kuzumm o yüzden sevindin herhaldee

Son düzenleyen: Moderatör:
nazarım gecmiş olsun
nesi vardı ki önemli bişey degildir insallah
nerde ameliyat olucak memlekete mi gelicek yoksa oldugu yerde mı :26:

Sağolasın pembişim.
Serçe parmağında bi beze vardı, ameliyat olmuştu ama hala kalkık parmağı..Bot giyiyolar ya rahtsız ediyomuş..Önemli bişey değil yani.
Burda olamıcak maalesef, orda olmak zorunda.

iyilik tatlım senden naber

anladım canm
küçük bişeyse hemencik atlatır inşallah
gidebilecek misin yanına görmeye

hımm ne güzelmişş bende istiyorummm

ameliyat olması iyi bir şey değil tabiki geçmiş olsun ama geliyo olması güzel senin için kuzumm o yüzden sevindin herhaldee

Değil tabi ki yavrum. Korkuyorum yinede. Keşke burda olabilseydi.
Allahtan küçük bi operasyon.
Aslında olmasa olu ama sırf hava değişimine gelmek için olmak istiyo.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
İnşaallah bi an önce iş bulur, daha da rahat edersiniz
waaayyy ben yaptım demesen fotoshop diycektim,tadı da nasıldır eline sağlık çok güzel görünüyyiii
Afiyet olsun demek isterdim
iyiyim bende canımm ne olsunn uğraşıyoruzz

hımm anladım canımm

1 ay mı iyi o zaman kuzumm ne güzel görürsünnn
Öyle olcak inşallah..
1 ay mııı
ee cok iyiymiş peki daha sonra o 1 ay eklenicek mı askerliğe tekrardan nasıl oluyo bu işler bilmiorum da
ama eklenecek olsa gelmez heralde :26:
Evet 1 ay.
Yok kuzum eklenmicek, şafak atmaya devam edicek
Bugün yatış vermişler. yarın ameliyat. Allahım geçmez bana bugün ve yarın.

iyiymiş o zaman canım ya
hayırlısıyla sag salim kolayca atlatır da gelir inşallah yanına

iyiym tatlım senden naber.. bak canım bu arada bayram da ve sonrası haftasında 10 gün tekirdağdağım eğer müsait olursan bi gün görüşelim . bakalım kocamı kandırırsam edirneye de gelmek istiyorum haberlerşelm muhakkak

günaydın tatlımm

tamam o zman hafta sonu yapacağım varmı püf noktası :)

Şekerliğimmm
Özledim kiiiiiiii seniiiiiiiii

Tamam

Azmin sonu. Haketmişsin..
Bu arada yaş kaç?
Daha yeni evlenmişsiniz.
Allah bi yastıkta kocatsın.Mutluluğununz daim olsuun

Günaydın yeni gelin

aman ben eskidim be nazarım bak 2 ay olacak neredeyse :)
ne oldu senin askerine ciddi bişey yoktur umarım

inşallah kuzumm dünde benimki resim koymuşş anam bir de ne göreyim yüzüğü yok tabi hemen sordum ne iş diye sürekli bir yere gidiyo , koşturuyo falan da düşer diye çıkarmış :96:

bu kadar da saçma bişey duymadım
sen ne dedin?
yedin mi?

günaydın taze gelin
nasıl gidiyor evlilik

Nazarım ne yaptın sen yaaaa çok güzel görünüyo
Geçmiş olsun cnm. Her şerde bı hayır vardır dememişler. Bak ameliyat olması kavuşmanıza vesile olacak. Hayırlısıyla atlatır inş.

Aa öyle mi ne güzel olur tatlm. Bayram sonrası çalışıyorum. Bayram iznide 3 gün. O arada haberleşelim uygun olursa görüşürüz kuzum.

i
tamam o zman hafta sonu yapacağım varmı püf noktası :)
yoo valla büyük, orta boy patatesler koydum 1 saatte pişti içine garnitür , mısır, ezme , salam koydum çokta güzel oldu
bu kadar da saçma bişey duymadım
sen ne dedin?
yedin mi?

bende öyle dedim insan bari başka biişey söyler böyle de bahane olmaz ki 2 yıldır nereye düştü de şimdi düşecek dedim , resimde farketmiycem sandı herhalde kaç gündür sen öyle yüzüksüz mü geziyosun dedim çok sinirlendim ama ,

o da tamam takarım sakin ol sadece düşer diye takmadım başka sebebi yok bu kadar büyütme falan dedi , sinir oldum ama zaten baya geç cevap verdiği için ağız tadıyla hesap soramadım araya saatler girdi flan

olurrr mu oluurrr muuuu,taptazesinnn..
ayak parmağına beze vardı.
onu aldırcak,küçük bi operasyon kuzum.

bacı kim ameliyat oluyo hayırdır geçmiş olsun :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…