Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

[

bi de pembişim sen ikili testi yaptırdın mı? yaptırdıysan kaçıncı haftada yaptırdın?

sorma canım banada cok zor geciyo valla ama sürekli de ultrasona sokmak istemedim bebeğimi
sabretmeye calısıyorum
hem heyecanlı bi bekleyiş oluyo
yaptırdım canım tam 12. haftanın bitiminde

[

sorma canım banada cok zor geciyo valla ama sürekli de ultrasona sokmak istemedim bebeğimi
sabretmeye calısıyorum
hem heyecanlı bi bekleyiş oluyo
yaptırdım canım tam 12. haftanın bitiminde

sen ne hissediyosun peki kız erkek ne geçiyo içinden? ben kız doğuracakmışım gibi hissediyorum kilo almaya başladın mı göbüş belli oldu mu oyy benimki daha hamile göbeği değil maalesef büyüsün artık
ikilinin sonucunu hemen söylüyolar mı canım belki bugün benim de yaptırmamı ister dr 12. haftadayım çünkü

benim bastan beri erkek olacakmış gibi hissediyorum ama bilmiyorum
belki biraz da cevreden etkilendim tatlı istiyodu canım hep o yüzden erkek olcak senin bebiş diyo herkes
aman hiç önemli degl cinsiyeti saglıklı eli ayagı düzgün olsun yeter
evet hızla kilo alıyorum gecen ay 2.5 kilo almıstım bu ay da alım heralde 2 kilo falan tartılmadım ama
göbüşüm çıkmaya basladı hafiften hamile göbüşü şeklini alıyo
pantolonlarımı değiştirmeye basladım bile
her gün aynada bakıyorum eşime falan soruyorum büyüyyor mu diye
çok heyecanlı
sonucu 6 gün sonra verdiler canım iyi çıktı çok sükür inşallah hep böyle gider

bana da hep erkek diyolar hatta eşim hep oğlumuz diye başlıyo lafa allah söyletiyomuş ama bana ne ben kız hissediyorum benim hislerim tutacak anneyim ben tabi canım yeter ki eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ne oğlumuz var ne kızımız ne gelirse hoş gelir evlat sonuçta
ben de bi kilo almışım gerçi şimdi gidince tartıcak dr bakalım en doğru sonuç orda onun tartısında belli olacak.
oyy maşallah bebişlere yarasın kilolarımız
benim başta hep canım ekşi acı şeyler istiyodu şimdi ekşi sevmiyorum hele turşu görmek istemiyorum tatlıya abandım ben de bi de meyve seviyorum
maşallah canım darısı başıma ben de sağlık haberlerini alıyım kuzumun eşimi bekliyorum çıkıcaz birazdan
kıpırdanmlar başladı mı bebişte canım? ben şimdi hissetmediğim için çok endişeleniyorum iyi mi napıyo nasıl diye merak ediyorum hep bi ay çok uzun geliyo:26:

kızlarrrr bugün bebişimi gördüm sonundaaa ama neler neler yaşadım moralim bozuldu başta salak dr yüzünden sonra dr değiştirdim başka hastaneye gittim

biraz canım sıkkın ama iyiyim ... ya sen
Hayirdie abla ne oldu?
kızlarrrr bugün bebişimi gördüm sonundaaa ama neler neler yaşadım moralim bozuldu başta salak dr yüzünden sonra dr değiştirdim başka hastaneye gittim
Neden canim neden canini sıktı doktor?cinsiyetini ogrendiniz mi canim birsey yazmamissin?

Bu arada hatunlarim annemlerdeyim telefondan giriyorumm

daha hareketlerini hissetmiyorum canım
4,5 aydan sonra baslıcakmış inşallah
bende cok endişeleniyorum allahım korusun bişey oldu mu iyi mi ne durumda falan diye
ama insallah iyidir sag salim alırız kucagımıza bebişlerimizi

Eltiminki belli olmus kiz olacakmis :)
bende cuma günü öğrenicem inşallah
küt küt atıyor kalbim

aaa noldu tospik hayırdır insallah
ne dedi ki doktor :26:

kızlar birşey sorcam size benim saçlar dökülüyor ama birazdan kuaföre gidicem çünkü beyazlarım var hep sarıya boyamak var içimde sizce boyamalımıyım sık fön çekemiyorum dökülmeden dolayı ee sarıda fön ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…