pembiş seni ayakta alkışlıyorum arkadaşımben bugün 12. haftada gidicem işte dr eğer cinsiyet söylemezse haftaya bi daha gitmeyi planlıyorum bi ay daha mümkün değil bekleyemem zaten geçmedi bi türlü bi ay
bi de pembişim sen ikili testi yaptırdın mı? yaptırdıysan kaçıncı haftada yaptırdın?
[
sorma canım banada cok zor geciyo valla ama sürekli de ultrasona sokmak istemedim bebeğimi
sabretmeye calısıyorum
hem heyecanlı bi bekleyiş oluyo
yaptırdım canım tam 12. haftanın bitiminde
sen ne hissediyosun peki kız erkek ne geçiyo içinden? ben kız doğuracakmışım gibi hissediyorumkilo almaya başladın mı göbüş belli oldu mu oyy benimki daha hamile göbeği değil maalesef büyüsün artık
ikilinin sonucunu hemen söylüyolar mı canım belki bugün benim de yaptırmamı ister dr 12. haftadayım çünkü
benim bastan beri erkek olacakmış gibi hissediyorum ama bilmiyorum
belki biraz da cevreden etkilendim tatlı istiyodu canım hep o yüzden erkek olcak senin bebiş diyo herkes
aman hiç önemli degl cinsiyeti saglıklı eli ayagı düzgün olsun yeter
evet hızla kilo alıyorum gecen ay 2.5 kilo almıstım bu ay da alım heralde 2 kilo falan tartılmadım ama
göbüşüm çıkmaya basladı hafiften hamile göbüşü şeklini alıyo
pantolonlarımı değiştirmeye basladım bile
her gün aynada bakıyorum eşime falan soruyorum büyüyyor mu diye
çok heyecanlı
sonucu 6 gün sonra verdiler canım iyi çıktı çok sükür inşallah hep böyle gider
selamlarrrrrrrrrr..................
Hayirdie abla ne oldu?biraz canım sıkkın ama iyiyim ... ya sen
Neden canim neden canini sıktı doktor?cinsiyetini ogrendiniz mi canim birsey yazmamissin?kızlarrrr bugün bebişimi gördüm sonundaaaama neler neler yaşadım moralim bozuldu başta salak dr yüzünden sonra dr değiştirdim başka hastaneye gittim
Hayirdie abla ne oldu?
Neden canim neden canini sıktı doktor?cinsiyetini ogrendiniz mi canim birsey yazmamissin?
Bu arada hatunlarim annemlerdeyim telefondan giriyorumm[/QUO
anlatırım bir ara hatta belki yardımlarınızda olabilir
çoklu mesaj atılabiliniyormu burda
bana da hep erkek diyolar hatta eşim hep oğlumuz diye başlıyo lafa allah söyletiyomuş ama bana ne ben kız hissediyorum benim hislerim tutacak anneyim bentabi canım yeter ki eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ne oğlumuz var ne kızımız ne gelirse hoş gelir evlat sonuçta
ben de bi kilo almışım gerçi şimdi gidince tartıcak dr bakalım en doğru sonuç orda onun tartısında belli olacak.
oyy maşallah bebişlere yarasın kilolarımız
benim başta hep canım ekşi acı şeyler istiyodu şimdi ekşi sevmiyorum hele turşu görmek istemiyorum tatlıya abandım ben de bi de meyve seviyorum
maşallah canım darısı başıma ben de sağlık haberlerini alıyım kuzumun eşimi bekliyorum çıkıcaz birazdan
kıpırdanmlar başladı mı bebişte canım? ben şimdi hissetmediğim için çok endişeleniyorum iyi mi napıyo nasıl diye merak ediyorum hep bi ay çok uzun geliyo:26:
bende cuma günü öğrenicem inşallahEltiminki belli olmus kiz olacakmis :)
kızlarrrr bugün bebişimi gördüm sonundaaaama neler neler yaşadım moralim bozuldu başta salak dr yüzünden sonra dr değiştirdim başka hastaneye gittim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?