Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

BENIM SAÇLARIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK DÖKÜLÜYORDU
BITTIM SABUNU KULLANDIM Bİ AY SONRA TAMAMEN BİTTİ
ŞİMDİDE HİİİÇÇÇÇÇÇÇÇ DÖKÜLMÜYOR SORUNMU VAR DİYE KORKMAYA BAŞLADIM :):)

sabunuda bıraktım

Hayirdie abla ne oldu?

Neden canim neden canini sıktı doktor?cinsiyetini ogrendiniz mi canim birsey yazmamissin?

Bu arada hatunlarim annemlerdeyim telefondan giriyorumm

ilk dr salak çünkü canım ultrasonu koydu karnıma iki saniye baktı hiçbi şey anlamadım hiçbi şeyini görmedim o da kalp atışını gördü tamam bitti kalktı insan demez mi işte baş çevresi şu kadar boyu şu kadar bilmem ne. ilk bebeğim sonuçta heyecanlanıyorum bazen soracaklarımı unutuyorum sanki sadakayla muayene ediyo malak sinir etti beni hele bi ultrason fotosu verdi hiçbi şey anlaşılmıyo bebek var mı yok mu anlamadım bile. cinsiyeti sordum daha erken söyleyemem dedi. moralim bozuldu eşim de gel dedi başka hastaneye gidicez. biz bu hastaneyi önceki yani yakın diye tercih etmiştik benim bulantılarım oluyo diye arabada bunalıyodum. ama çok şükür geçti bulantılar yeni hast. biraz uzak ama olsun. baş hemşire tanıdıkmış önce onunla görüştüm o bi dr önerdi sonra eşimin arkadaşının nişanlısı orda çalışıyomuş o da geldi yanıma çok ilgilendi hep yanımdaydı hemşire o da. neyse muayeneye girdim dr o kadar farklı ki anlatamam ultrasonda ben sormadan bak burası eli şu ayağı şu burun kemiği falan saymaya başladı kuzum benim her yerini gördüm bi bacak arasını göremedim. uyuyo dr dürttü, karnımı titretti yok bana mısın demedi uyuyo dedim tamamdır bu da anası gibi uykucu çıktı rahatına düşkün maşallah 7 cm olmuş

allahım ne büyük mucize 7 cm ama kolu bacağı burnu maşallah her şeyi var dr bi ay sonraya kaldı cinsiyet dedi. ama ben o kadar durur muyum bence durmam iki haftaya kalmaz bi daha giderim

ayy pembiş bende iki kilo almışım kız aman canı saolsun yavrumun zayıfarım işim ne ben kuzumu dün gördüm ya hissetmesem de rahatladım bi nebze ama uykucu yaa uyandıramadık bi türlü
dr da sıkıntı yaşadım canım yukarda anlattım uzun uzun. doktorumu değiştirdim lafı ağzından kerpetenle alıyorum resmen başkasına gittim bu daha iyi çok şükür.

MAŞALLAH KUZUM

kızlarrr napıyosunuz pc yapıldı cok sukur gelebıldım
ne var ne yok dokulun bakayım :)

tatlım hangı sabunmus o deyıver bızde alalım :)

aaaaaa eennnn ennnn çıtırıımın doğum günüymüş bugünnn ,

MUTLU YILLLAAAAAAAARRRRRRRRRRR :124::124::124: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, İNŞALLAH SENEYEDE ŞÖYLE MUTLU MESUT HUZURLA SAĞLIKLA EŞİNLE BERABER KUTLARSIN CANIM :) O GÜNDE GELİR HAYIRLISIYLA TATLIM. İYİ Kİ DOĞDUNNNN ......

(RESİM EKLEYEMİYORUM Kİ ŞÖYLE GÜZEL KOCAMAN BİR PASTA GÖNDERİM )

kızlarrr siz çeyiz hazırlayan çıtırlar markafoniye bakın nefis şeyler var ve uygun fiyat mutfak eşyaları hele o lokumluklu fincanlar kalpli felan ayaklılarda öyle ay çok güzel şeyler var.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…