kızlar birşey sorcam size benim saçlar dökülüyor ama birazdan kuaföre gidicem çünkü beyazlarım var hep sarıya boyamak var içimde sizce boyamalımıyım sık fön çekemiyorum dökülmeden dolayı ee sarıda fön ister
Günaydın kızlar :97::97:
Hayirdie abla ne oldu?
Neden canim neden canini sıktı doktor?cinsiyetini ogrendiniz mi canim birsey yazmamissin?
Bu arada hatunlarim annemlerdeyim telefondan giriyorumm
daha hareketlerini hissetmiyorum canım
4,5 aydan sonra baslıcakmış inşallah
bende cok endişeleniyorum allahım korusun bişey oldu mu iyi mi ne durumda falan diye
ama insallah iyidir sag salim alırız kucagımıza bebişlerimizi
bende cuma günü öğrenicem inşallah
küt küt atıyor kalbim
aaa noldu tospik hayırdır insallah
ne dedi ki doktor :26:
güya alıntı ile cevap yazmışım ne yapmışım öyle ben yaa :)))
tospiğim ne oldu ablası hayırdır
hoşbulduk bebeğim
tospaaya nolmuş neye kızmış :26:
MAŞALLAH KUZUMilk dr salak çünkü canım ultrasonu koydu karnıma iki saniye baktı hiçbi şey anlamadım hiçbi şeyini görmedim o da kalp atışını gördü tamam bitti kalktı insan demez mi işte baş çevresi şu kadar boyu şu kadar bilmem ne. ilk bebeğim sonuçta heyecanlanıyorum bazen soracaklarımı unutuyorum sanki sadakayla muayene ediyo malak sinir etti beni hele bi ultrason fotosu verdi hiçbi şey anlaşılmıyo bebek var mı yok mu anlamadım bile. cinsiyeti sordum daha erken söyleyemem dedi. moralim bozuldu eşim de gel dedi başka hastaneye gidicez. biz bu hastaneyi önceki yani yakın diye tercih etmiştik benim bulantılarım oluyo diye arabada bunalıyodum. ama çok şükür geçti bulantılar yeni hast. biraz uzak ama olsun. baş hemşire tanıdıkmış önce onunla görüştüm o bi dr önerdi sonra eşimin arkadaşının nişanlısı orda çalışıyomuş o da geldi yanıma çok ilgilendi hep yanımdaydı hemşire o da. neyse muayeneye girdim dr o kadar farklı ki anlatamam ultrasonda ben sormadan bak burası eli şu ayağı şu burun kemiği falan saymaya başladı kuzum benim her yerini gördüm bi bacak arasını göremedim. uyuyodr dürttü, karnımı titretti yok bana mısın demedi uyuyo dedim tamamdır bu da anası gibi uykucu çıktı rahatına düşkün maşallah 7 cm olmuş
allahım ne büyük mucize 7 cm ama kolu bacağı burnu maşallah her şeyi vardr bi ay sonraya kaldı cinsiyet dedi. ama ben o kadar durur muyum bence durmam iki haftaya kalmaz bi daha giderim
tatlım hangı sabunmus o deyıver bızde alalım :)BENIM SAÇLARIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK DÖKÜLÜYORDU
BITTIM SABUNU KULLANDIM Bİ AY SONRA TAMAMEN BİTTİ
ŞİMDİDE HİİİÇÇÇÇÇÇÇÇ DÖKÜLMÜYOR SORUNMU VAR DİYE KORKMAYA BAŞLADIM :):)
sabunuda bıraktım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=602977&page=986
geçen sene bugün olanlar
duygulandım ya laa
Nazarimmmmmmm mutlu yillar bebegimmm:118: nice mutlu seneler insallah dugununu gorup mutlulugunu paylasmaya
Telden giriyorum dogum gunu pastani veremiyorum o yuzden
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=602977&page=986
geçen sene bugün olanlar
duygulandım ya laa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?