Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben de bundan istiyorummmmmmmm ama önce kendim sarışın mavi gözlü sarışın olmalıyım sanırsammm

o zaman doğurana kadar bu cocuga bak hamileyken kime cok bakarsan cocuk ona benzermişşşş

dayımın torununa benziyo bu cocuk. ne anası ne de babası mavi gözlü belli olmazzz yani.

o zaman doğurana kadar bu cocuga bak hamileyken kime cok bakarsan cocuk ona benzermişşşş

dayımın torununa benziyo bu cocuk. ne anası ne de babası mavi gözlü belli olmazzz yani.

aslında eşimin dedesi de sarışın mami gözlü belli olmaz yaa ben sarışın olsun illa istemiyorum zaten beyaz tenli siyah saçlı bebeklere de acayip bayılıyorum. mesela benim bi yeğenim sarışın bi yeğenim ilkinden beyaz simsiyah saçlı maşallah ona bakıp bakıp iç geçiriyorum zaten

belki dedeye ceker.

bebeklerde sarışın renkli göz daha başka oluyo be yemelikkkkk

yeğenime soruyorum bugün(her gün soruyorum da neyse) kızım mı olsun oğlum mu?
hem kız olsun hem erkek ikiz olsun diyo bi tanesi yanda bi tanesi yanda dursun diyooo

Son düzenleme:
öyledir illaki bebeğim ama ne biliyim armut ağacından elma düşmez diye düşünüyorum
Kuzummm halamın torununun aynısu bu kız. Annesi biraz beyaz tenli ama sarışın değil. Kuzenimde sarışın değil. Sülalede tek renkli gözlü olan eniştem yani dedesi. Gözleri ondan geçmiş. Zaten dedenin gözleri torunlarda çıkar diye duymuştum. Benm annem mavi babam yeşil gözlü çocuğumda çıksın diye dua ediyorum

Lunnam senin gozler renkli degil mi ?

far etmez benim için kuzum renkli göz takıntım yok ama olursa da şaşırmam aile büyüklerinde var biz de olmasa da

Ben ben ben burdayııııım

aferin diğerleri devamsızlıktan kalıcak bu gidişle
sen de keyifler nasıl lunnam benim bulantım yok canım sıkıldı valla içim içimi yiyo dr gitmek istiyorum artık hamilelikle ilgili bi şey hissetmiyorum canım sıkıldı:26:

pazar günümü de aöf rehin almış ikiye bölmüş sınavlarımı 9.30 da var bi de 14.00 da üstüne bi de bugün kendimle uğraşmam lazım ama üşeniyorum

Tam renkli sayılmaz bebeğim benim gözlerim ela ama renge göre de değişiyo mesela karanlıkta kahve açık havada tam ela yeşile kaçıyo öyle değişik
Ahaaa benim gözlerin aynısı
kapalı ortamda açık kahve rengi
güneş vurunca sarıyla yeşil arası karışık birşey oluyor ama tabi yine biraz koyu tam yemyeşil değil
Benimkinin gözleri masmaviii çocukkende 5-6 yaşlarına kadar saçları altınn sarısıymış resmen resimlerini görünce bu sen misin ya fln oldum
Çoookk istiyorum babalarına benzesinlerr bitaneside bana tabi şöyle esmer esmerr
ama bende hep istemişimdir sapsarı saçlı maviş maviş gözlü bir çocuğum olsun...
Annemin dede taraflarında çakırlık var ama işte bana geçmemiş böhüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…