ben de bundan istiyorummmmmmmmama önce kendim sarışın mavi gözlü sarışın olmalıyım sanırsammm
o zaman doğurana kadar bu cocuga bakhamileyken kime cok bakarsan cocuk ona benzermişşşş
dayımın torununa benziyo bu cocuk. ne anası ne de babası mavi gözlübelli olmazzz yani.
aslında eşimin dedesi de sarışın mami gözlü belli olmaz yaa ben sarışın olsun illa istemiyorum zaten beyaz tenli siyah saçlı bebeklere de acayip bayılıyorum. mesela benim bi yeğenim sarışın bi yeğenim ilkinden beyaz simsiyah saçlı maşallah ona bakıp bakıp iç geçiriyorum zaten
belki dedeye ceker.
bebeklerde sarışın renkli göz daha başka oluyo beyemelikkkkk
öyledir illaki bebeğim ama ne biliyim armut ağacından elma düşmez diye düşünüyorum
ahahahah
şansına artık. ay sanki karpuz seciyoruz
Mesain ne zaman bitiyo?
Kuzummm halamın torununun aynısu bu kız. Annesi biraz beyaz tenli ama sarışın değil. Kuzenimde sarışın değil. Sülalede tek renkli gözlü olan eniştem yani dedesi. Gözleri ondan geçmiş. Zaten dedenin gözleri torunlarda çıkar diye duymuştum. Benm annem mavi babam yeşil gözlü çocuğumda çıksın diye dua ediyorumöyledir illaki bebeğim ama ne biliyim armut ağacından elma düşmez diye düşünüyorum
Lunnam senin gozler renkli degil mi ?Kuzummm halamın torununun aynısu bu kız. Annesi biraz beyaz tenli ama sarışın değil. Kuzenimde sarışın değil. Sülalede tek renkli gözlü olan eniştem yani dedesi. Gözleri ondan geçmiş. Zaten dedenin gözleri torunlarda çıkar diye duymuştum. Benm annem mavi babam yeşil gözlü çocuğumda çıksın diye dua ediyorum
Lunnam senin gozler renkli degil mi ?
Kuzummm halamın torununun aynısu bu kız. Annesi biraz beyaz tenli ama sarışın değil. Kuzenimde sarışın değil. Sülalede tek renkli gözlü olan eniştem yani dedesi. Gözleri ondan geçmiş. Zaten dedenin gözleri torunlarda çıkar diye duymuştum. Benm annem mavi babam yeşil gözlü çocuğumda çıksın diye dua ediyorum
Ben ben ben burdayııııımhanımlarrrr yoklamayı alıcam bakk hani nerdesiniz?
Ben ben ben burdayııııım
Ahaaa benim gözlerin aynısıTam renkli sayılmaz bebeğim benim gözlerim ela ama renge göre de değişiyo mesela karanlıkta kahve açık havada tam ela yeşile kaçıyo öyle değişik
bir adet piskKo emrinize amade efenim+hanımlarrrr yoklamayı alıcam bakk hani nerdesiniz?
bir adet piskKo emrinize amade efenim+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?