yok canm bakmamistimPembis çin takvimine bakmis miydin? Tutuyo mu ordaki tahminle bebegin cinsiyeti ayy cok merak ettim
yok canm bakmamistim
ama canim surekli tatli seyler istiyodu o tutuyo :)
bi de bastan beri erkek olacak gibi hissedyordum anneler hissediyo galiba
seninki de kiz olsun ya besik kertmesi yapariz
hos oglusuma simdiden talipler cikmaya basladi bile ama :))
Kiz bi bakiver hayrina olmadi dogum tarihini hamile kaldigin ayi soyle ben bakiyimdaha cinsiyeti ogrenememis anne adayi olaraktan meraktan catlamaktayim kartal ablaninki de erkek çin takvimindekiyle ayni. Ya ben kiz hissediyorum ama dingil çin takvimi erkek diyo o yuzden tereddutlerim var. Hos erkek de olsa yavrum benim canimin bi parcasi ama Ne biliyim ilki kiz olacak diye hissediyorum
Bilemiyorum sekerim kizim olursa kiz evi naz evi oluruz biz de
du bi bakayim telden bakabilirsem :)
olmadi sen bakarsin :)
aaa suna bak naz evi olcakmis :)
benimki gibi yalisiklisini nerde bulcaniz bi daha :)
anammm kiz dogruymus ya bu cin takvimi :)ehh madem yakisikli istanbula yerlesirse dusunuruz
Kizimi uzaklara verememayy ben.dereyi gormeden pacayi sivadim biraz dimi
Daha kuzumun cinsiyetini bilmiyorum :26: ama p.tesi veya sali gunu bi daha gidicem dr ben doktorumu degistirdim tahlil sonuclarimi istedi onlari goturucem hazir gitmisken 13 haftalik olcam belki cinsiyeti soylersoylesin soylemeli bence yoksa kari koca catlicaz az kaldi
Bu arada ben ikiliyi yaptirmadim gereksiz geldi Bana allah korusun bi sey ciksa aldiracak degiliz geri kalan zamanimi uzuntuyle gecirmeye gerek yok dedik. Hem burun kemigi onemliymis onu da ultrasonda gosterdi dr
anammm kiz dogruymus ya bu cin takvimi :)
ama cok az bilgi istiyo tesaduf de olabilir :) bizim doktorumuz da 3lu ye gerek yok dedi en guveniliri 2li test dedi bi dahaki ay ic. organlarina bakicaklar
bu gittigimizde de omurgasina bakmk icin kan aldilar
ben oglumu uzaklara gonderemem kizini alir geliriz :)
Ayhhh nolamaz pembisim bu sene erkek senesi galiba
Biz bosuna kertme islerine girismeyelim baksana seninkide tuttu ablaminkide tutmustu iki bebeginde de
Galiba ben de erkek anasi olucigimneyse yaa bi dahakine arayi cok acmam hemen yapiveririz ikinciyi
Evet canim genelde ikilide iyi sonuc alanlar 3 luyu yaptirmiyo ama o ic organlar icin olani yaptircam o onemli bi sey dogum esnasinda bunu bilerek doguma girmek ona gore onlem almayi kolaylastiriyomus.
pembegelinimm benim eltininkine kız demişler
birşeyler düşünürüz artık ama doğulu kızı şimdiden altın biriktir sen
oranın gelinine anca yetiştirirsin
amaninn psikom biz memur maasiyla nasil alcaz o kadar altini :)
ben atçam kendimi ortaya sen merak etme
yeterki sevenler kavuşsun
yok yok psikom bu is zor :)
baslik parasi neyim de isterler simdi onlar :)
ben oglusuma baska kiz bulcam hele bi dogsun yakisikli oglum :)
ehh teklif var ısrar yok güzeller güzeli kızımızı zorla verecek değiliz ya talibimiz bitmez bizim
yavrular daha gün yüzü görmedi biz nerdeyse evlendirdik evlendircez
abooo gelin olacak kiz poku yediaynen ya :)
o zamana dewir degisir zaten bize sormaz bile belki :)
Hele bi dogsun da sag salim oglum ben onu evlendirmeye bile kiyamam kiskanirim :)
kiskanc kv olurum ben :)
abooo gelin olacak kiz poku yedi
günaydıınnn canııımmm nasılsıınnn
ay dün ne güzel erken erken uyanmıştım
bu sabah hayvan gibi uyudum valla anca şimdi kalktım
peki incim o sabunun orjinalini nasıl anlıycaz
ilk dr salak çünkü canım ultrasonu koydu karnıma iki saniye baktı hiçbi şey anlamadım hiçbi şeyini görmedim o da kalp atışını gördü tamam bitti kalktı insan demez mi işte baş çevresi şu kadar boyu şu kadar bilmem ne. ilk bebeğim sonuçta heyecanlanıyorum bazen soracaklarımı unutuyorum sanki sadakayla muayene ediyo malak sinir etti beni hele bi ultrason fotosu verdi hiçbi şey anlaşılmıyo bebek var mı yok mu anlamadım bile. cinsiyeti sordum daha erken söyleyemem dedi. moralim bozuldu eşim de gel dedi başka hastaneye gidicez. biz bu hastaneyi önceki yani yakın diye tercih etmiştik benim bulantılarım oluyo diye arabada bunalıyodum. ama çok şükür geçti bulantılar yeni hast. biraz uzak ama olsun. baş hemşire tanıdıkmış önce onunla görüştüm o bi dr önerdi sonra eşimin arkadaşının nişanlısı orda çalışıyomuş o da geldi yanıma çok ilgilendi hep yanımdaydı hemşire o da. neyse muayeneye girdim dr o kadar farklı ki anlatamam ultrasonda ben sormadan bak burası eli şu ayağı şu burun kemiği falan saymaya başladı kuzum benim her yerini gördüm bi bacak arasını göremedim. uyuyodr dürttü, karnımı titretti yok bana mısın demedi uyuyo dedim tamamdır bu da anası gibi uykucu çıktı rahatına düşkün maşallah 7 cm olmuş
allahım ne büyük mucize 7 cm ama kolu bacağı burnu maşallah her şeyi vardr bi ay sonraya kaldı cinsiyet dedi. ama ben o kadar durur muyum bence durmam iki haftaya kalmaz bi daha giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?