Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yapma bunu nazarım işte bunu yapma vallahi benim de kafam gidip geliyo artık kız mı erkek mi kız mı erkek mi kafayı yicem en başından beri kız geçiyodu içimden geçen hafta nedense erkeğe döndüm o da benim deliliğimden yok çin takkvimi yok rus takvimi yok biyolojik takvim derken erkek görünce dedim heralde benimkisi erkek ama bu sabah uyandım içimden yine yok yok ben kız annesi olcam dedim ama beklicem karar verdim 16. haftaya kadar dr gitmicem ama o günde öğrenmeden dönmicem bana ne 15 dk hastaların çıkmasını bekliyorum içerde napıyolarsa o kadar benim muayenem hiç 15 dk sürmedi gerekirse sürsün ama bebişim uyansın açsın bacaklarını

Son düzenleme:

sürekli kız bebek resimlerine bak. hamileyken kime bakarsan bebek ona benzermiş ahahah

Onu da düşünmedim değil

dur daha bakma cinsiyetten sonra bak

isim düşünüyo musunuz?

dimi çocuğu etkilemeyelim şimdiden
düşünüyoruz canım ama alaşmazlık var şu sıra o biraz daha tarihi isimlere takık kız isminde möhteşem yüzyıldan mı etkilendi ne erkekte ben ali buğra düşünüyorum o iki dedesinin ismini istiyo ali tutuyo da diğer isim ne bilim pek ısınmadım bazen diyo ikimizin babasının ismini koyalım erkek olursa ama bu eziyeti oğlum olursa ona yapamam kız olursa aklımda zeynep sena var benim o bi mihrünisa der bi mihrüşah der aklıma gelmeyen daha bi sürü şey

iyiyim bende şükür :) dün gezdim bugün evde oturayım dedim bi bilgisayar bi televizyon takılıyorum öyle sen napıyosun :)

ben de dün baya gezdim hamiş cicileri aldım kendime ama çok yoruldum akşam eve geldim kasıklarımda sızlamalar bebiş tepki veriyo çok yordun beni diye heralde bugün sen gibi evdeyim ohh işim de yok saolsun kız kardeşim temizliğe yardım etti yatışlardayım

güle güle giyersin inşallah :) ohh ne güzel dinlen tadını çıkar :)

ne güzel yaa karnın şişmeye başladı demekk :) Allah tüm isteyenlere versin inşallah :) duymuştum çok rahatmış giyersin rahat rahat ohh miss

oturur kafayı yeriz ne güzel bebişi an be an izleriz

pembişim bi şey sorcam evde yemekleri kim yapıyo sizde? yemek yapmakta sorun yaşıyo musun?

aynen valla basından ayrılmam ben harika olur
ben yapıyorum canım çok sükür rahatsız olmuyorum bu aralar
bi ara bir hafta hiç bişey yapamadım o zaman ben tarif ettim eşim yaptı sağolsun

aynen valla basından ayrılmam ben harika olur
ben yapıyorum canım çok sükür rahatsız olmuyorum bu aralar
bi ara bir hafta hiç bişey yapamadım o zaman ben tarif ettim eşim yaptı sağolsun

ben de doğru düzgün yemek yapmıyorum uzun zamandır ya dışarıdan yiyoruz ya da kv getiriyo ama yarına misafirim gelecek kv den yardım isticem mecbur canım bi şey çekiyo onu yaptırmak istiyorum gerçi tam karar veremedim menüye daha ama hamileyken yemekli misafir büyük sıkıntıymış yaa:26:

hadi ya miden bulanıyo mu hala :26:
zor olur o zamn tabi bide basit yemek yapsan da olmaz etli falan yapınca da kokucak ister istemez
neyse kv bi işe yarasın ya
torun sevmek kolay mı öyle

hadi ya miden bulanıyo mu hala :26:
zor olur o zamn tabi bide basit yemek yapsan da olmaz etli falan yapınca da kokucak ister istemez
neyse kv bi işe yarasın ya
torun sevmek kolay mı öyle

mide bulantısı değil de geçti bulantılar ne biliyim hala her şeyi yiyemiyorum koku ağır geliyo bi de tansiyon düşüyo kız bi gün iyiysem iki gün kötüyüm dün tansiyonum düştü durdu uzanmadan kendime gelemiyorum.

aynen öyle basit yemeklerle geçiştiremem bi de gidip alışveriş yapmam lazım dün nerdeyse 2 kilo patatesi çöpe attık pişirmeye pişirmeye filizlenmiş korkunç bi hal almış eşim kahvaltıya kızartma yapmak istedi de fark ettik yardım edicem dedi kv de arıyorum tel.i kapalı pijamalarımı çıkarıp yanına gitmeye üşeniyorum ağır şeyler şimdi taşıyamam ben onları patates soğan sebze meyve falan o yüzden gelsin benle yardım etsin dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…