doktor müsait olsa ablam müsait olmaz kizaten kendi doktoru yokmuş, başka doktora gitmiş.
bebeğe trip atıyo şimdide gitmicem bida büyüsün dursun diyo
haftaya gider yine heralde. inş bu sefer gösterir. üstelik çikolata baklava yediği halde böyleymiş
ya seninki bana oğlanmış gibi geliooooo
yapma bunu nazarım işte bunu yapmavallahi benim de kafam gidip geliyo artık kız mı erkek mi kız mı erkek mi kafayı yicem en başından beri kız geçiyodu içimden geçen hafta nedense erkeğe döndüm o da benim deliliğimden yok çin takkvimi yok rus takvimi yok biyolojik takvim derken erkek görünce dedim heralde benimkisi erkek ama bu sabah uyandım içimden yine yok yok ben kız annesi olcam dedim ama beklicem karar verdim 16. haftaya kadar dr gitmicem ama o günde öğrenmeden dönmicem bana ne 15 dk hastaların çıkmasını bekliyorum içerde napıyolarsa o kadar benim muayenem hiç 15 dk sürmedi gerekirse sürsün ama bebişim uyansın açsın bacaklarını
sürekli kız bebek resimlerine bak. hamileyken kime bakarsan bebek ona benzermiş ahahah
sürekli yeğenlerime bakıyorum zatenama cinsiyeti erkek olup kıza benzemez inşallah neyse kız güzeli derler
teşekkür ederim canım, sen nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli?
Onu da düşünmedim değil
dur daha bakma cinsiyetten sonra bak
isim düşünüyo musunuz?
iyiyim bende şükür :) dün gezdim bugün evde oturayım dedim bi bilgisayar bi televizyon takılıyorum öyle sen napıyosun :)
ben de dün baya gezdim hamiş cicileri aldım kendime ama çok yoruldum akşam eve geldim kasıklarımda sızlamalar bebiş tepki veriyo çok yordun beni diye heraldebugün sen gibi evdeyim ohh işim de yok saolsun kız kardeşim temizliğe yardım etti yatışlardayım
güle güle giyersin inşallah :) ohh ne güzel dinlen tadını çıkar :)
teşekkür ederim canım inşallah kilo çok değişmedi ama artık rahim kasların arkasından karna doğru çıktı şişlik var düşük bel pantolonlarla karnımı kesmemem gerekiyomuş hem acayip rahatmış
gunaydinnnn
ben oglumu ozledim simdiden yaa
az kaldi eve ultrason cihazi alicaz
günaydınnnn
ultrason alma fikirleri bende de mevcutne güzel olurdu ya
alsak mı birer tane
oturur kafayı yeriz ne güzel bebişi an be an izleriz
pembişim bi şey sorcam evde yemekleri kim yapıyo sizde? yemek yapmakta sorun yaşıyo musun?
aynen valla basından ayrılmam benharika olur
ben yapıyorum canım çok sükür rahatsız olmuyorum bu aralar
bi ara bir hafta hiç bişey yapamadım o zaman ben tarif ettim eşim yaptı sağolsun
ben de doğru düzgün yemek yapmıyorum uzun zamandır ya dışarıdan yiyoruz ya da kv getiriyo ama yarına misafirim gelecek kv den yardım isticem mecbur canım bi şey çekiyo onu yaptırmak istiyorum gerçi tam karar veremedim menüye daha ama hamileyken yemekli misafir büyük sıkıntıymış yaa:26:
hadi ya miden bulanıyo mu hala :26:
zor olur o zamn tabi bide basit yemek yapsan da olmaz etli falan yapınca da kokucak ister istemez
neyse kv bi işe yarasın ya
torun sevmek kolay mı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?