Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ay yoook gene göstermemiş sıpa ya delircezzzz

kayra söylemesi de güzel anlamıda güzel

oo süperrr. şanslısın. inşAllah tosbiğede anlayışlı, merhametli bi doktor denk gelir ( tabi son ki doktorunu değiştirirsse)

15.haftasında bacakları kapalıymış hep, akşam bi daha gidicek

nazarım arkadaşımın bebeği 19. haftaya kadar göstermedi kız en son artık çıldırıcaktı öğrenmeden gitmem burdan demiş baya uğraşmış dr en sonunda dönmüş bebek öyle öğrendi cinsiyeti. böyle olmaktan korkuyorummmmm:18::18:

günaydınlarrrr herkeseeee buralar niden mavilenmiş ki:44:
günaydın minnoş

kk baaaağğğğğyanlarının gözleri yorulmasın diyeymiş

eyvahlar olsun

sanırım bizimkide öyle bişey olcak inatçı

bence kız olcak, erkek düşünüodum başlarda ama git giide kız demeye başladım , ay inş kızdır yaaa :131::125:

benim gözüm yorulmuyodu pembiş pembiş bakıyoduk neyse değişiklik güzeldir
kız yine senin ablan şanslıymış istediği zaman ultrasona girebiliyo ben olsam dr müsait oldukça giderim yanına illa gün içinde pozisyon değiştiriyodur o ana denk gelir belki ayy bana 16. haftada gittiğimde söylemezse isterse surat yapsın gidicem o 10 gün içinde yine olmadı şikayet edecem sonra dr değiştircem hıh
belli olmaz canım belki rahatına düşkün bi erkek olacak gerçi kız arkadaşımın ki kız olacakmış. erkekler biraz daha kımıl kımıl oluyo bence benimki de kız uyuyo ne zaman gitsem

doktor müsait olsa ablam müsait olmaz ki zaten kendi doktoru yokmuş, başka doktora gitmiş.

bebeğe trip atıyo şimdide gitmicem bida büyüsün dursun diyo

haftaya gider yine heralde. inş bu sefer gösterir. üstelik çikolata baklava yediği halde böyleymiş

ya seninki bana oğlanmış gibi geliooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…