seninki terazi olacak dimi? benim kocişim terazi çok sevrim terazileri iki yeğenim de terazi en yakın kız arkadaşımda teraziayrı bi sempatim var uslu olsun annesi hatta benimki de uslu olsun doğunca çok ağlamasın güleç bi bebek olsun uykusu düzenli olsun olsun da olsunnnnnn
evet terazi olcak teyzesi bende teraziyim bu arada
ama erkekleri nasıl oluyo bilmiyorum
ayy uslu olsun da ama tekme de atsın
esime oturup bekliyoruz bazen belki tekme atar diye
bu heyecanla doğuma kadar napcaz bilmiom
canım sen o alttan yırtma olayını hiiiiiiiiiiççç hissetmiceksin bile sana garanti verebilirimyuhunuzzzz piskocummmbu kadannnnn da değil ya yürüyen varil olasım yok mazallah vinçle götürürler beni doğuma
kız zor tabi normal doğum hele şu sıra moda oldu doğumda alttan yırtıyolar sonra bilmem kaç dikiş atılıyo ne anladım normal doğumdan alttan dikiş daha zor ama yine de gözüm korksa da normal ilk tercihim olacak inşallah off her bi evresi zor anne olmanın şu bebiş ne yapsa hakkımı ödeyemez bence annemi daha çok seviyorum daha çok anlıyorum daha çok kıymet vermeliyim çünkü anlıyorum ki ne yapsam annemin hakkı ödenmez canım annem
ahahahhabenimki göbek deliğimden vakum yapıyo resmen bazen titretiyo tepki verecek sanıyo ama verse bile hissedemeyiz daha
bence erkekleri dört dörtlük canım ben kocamdan çok memnunum maşallah akıllı uslu
tospa napıyon sipariş mi veriyonseninki terazi olacak dimi? benim kocişim terazi çok sevrim terazileri iki yeğenim de terazi en yakın kız arkadaşımda teraziayrı bi sempatim var uslu olsun annesi hatta benimki de uslu olsun doğunca çok ağlamasın güleç bi bebek olsun uykusu düzenli olsun olsun da olsunnnnnn
amaaann evde hizmet bekleyen kocam var sankikız sen benden betersinnnhadi ben yüklüyüm üşeniyorum her şeye sen bi de hamile kalınca ohoo yandı senin kocayla kaynana kök söktüreceksin belli
tospaa seninki akrep mi olacaaakkkahahahhabenimki göbek deliğimden vakum yapıyo resmen bazen titretiyo tepki verecek sanıyo ama verse bile hissedemeyiz daha
bence erkekleri dört dörtlük canım ben kocamdan çok memnunum maşallah akıllı uslu
canım sen o alttan yırtma olayını hiiiiiiiiiiççç hissetmiceksin bile sana garanti verebilirim
sen orda sancıdan ıkınmadan felenğini şaşırmışken o iki saniyelik makas oynamasını hayatta duymazsın
ve sezeryan sonrasında çekeceğin çooook daha büyük acılar varken
o alttan kestikleri yerin sezeryan dikişi gibi bir ağrısı sızısı olması söz konusu bile değil...
yeni moda değil birde sanırım tükiyeyi bilemem de annemide mesela doğumda alttan kesmişler
hiç bilmiyorum ki ben o yırtığın nerde olduğunu diyo:26:
birde genelde kadın çok zorlanınca mecbur kesiyolar azcık
ıkınma sebebiyle karın duvarındaki kaslar mı ne zedelene bilirmiş
iç kanama riski mi vardı ne vardı tam hatırlamıyorum o yüzden öyle ciddi bir risk varken alttan 2 cm kesmek hiç birşeydir yani
ay kız ne yapim benim bilinç altım pis göbüşlü mayo diyince saniyesinde şu görüntü geldi pardon yaaniiii
ayy tabi zor canım kolay mı doğum yapmak ama bende Allah nasip eder inşAllah sonuna kadar normal doğum istiyorum nasip kısmet artık
18. haftadan sonra hissediliyormus heralde
beklicez bakalım 1 2 hafta daha
ayy benim prensim de dört dörtlük olur zaten allahın izniyle
bi de annesine cekerse
kız yok telefon trafiğine takıldım annemle accık dedikodu yapıverdiktospa napıyon sipariş mi veriyon
iki de bana çek
amaaann evde hizmet bekleyen kocam var sanki
saldım çayıra mevlam kayıra oohhh içimde dondu bi çayda yapar çamaşırlara baka baka içerim sefaaamm olsuunnn
kız kaynanaya noluyo sanki dibimde yaşayacaakkk
ay sen biliyon mu benimkinin abisi daha evlerini ayırmadan
kv de demiş oğlumun evini bok götürecek ahahahahaha düşünebiliyomusunnn
sonradan benimkine diyorum ee hani yengen pek ilgili bütün ev halkıyla
amaaann annemin kuruntuları işte diyor
tospaa seninki akrep mi olacaaakkk
ben akrebimm hee aklında bulunsun hehe
ben o kadar iyi değilim canım ama çok şükür bebeğimin kalbi atıyo. halsizlik var bütün gün yatıyorum mecbur yedikçe de çıkarıyorum. en son çocukken yapmışımdır öyle zor ki ciğerim sökülüyo sankiama napalım bebeğim iyi olsun da ben çekerim.
aynen öyle canım yani ben huysuzluk ediyorum desem değil ben aylık kontrol yapıyorum diyen doktoru nasıl haklı görebilirim ki demek ki rahatsızım ki geldim ama kafa çalışmıyo maalesef. önümüzdeki ay gidicem bakalım yine sinir bozucu davranırsa değiştircem canım ama değiştirmekte istemiyorum farklı farklı dr her ay hepsi ayrı bi şey söylüyo. ahh ahh ben memleketimde olsam gideceğim dr biliyodum da burda öyle olmuyo işte maalesef
anası senin gelin yandı hee çok bu kadar benim oğlum benim oğlum dersen gelin kaynana çekişmesi başlıcak pembişimama terazi madem senin oğluş şimdiden kanım ısındı keretaya
ahahahhabenimki göbek deliğimden vakum yapıyo resmen bazen titretiyo tepki verecek sanıyo ama verse bile hissedemeyiz daha
Kimler var?
Günaydınn
biz variz oglusumla
naber canim
ablanin bebeginin cinsiyetini ogrendinz mi
oğluşunu yerim senin. isim düşündünüz mü hiç canım.
ayy hala öğrenemedik ya bebiş göstertmiyoooo
bugün yine geçicek doktorun yanına bakalım bu sefer gösterir inşallah meraktan ölcez hepimizzzzzz
düşünme asamasındayız
iki isim koyucaz biri Ali olcak inşallah
kocişimin babasının ismi
hep konusurduk önceden de bi oğlumuz olursa cok istiyodu babasının ismini koymayı
bi de ilk erkek torun olcak allah kısmet ederse insallah
diğeri de kagan veya kayra olabilir gibi ama bilemedik:18:
bizimki erkek olursa Ali olcak. Tek isim
3 isim de güzel. Kuran'da geçen bi isim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?