Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet terazi olcak teyzesi bende teraziyim bu arada
ama erkekleri nasıl oluyo bilmiyorum
ayy uslu olsun da ama tekme de atsın
esime oturup bekliyoruz bazen belki tekme atar diye
bu heyecanla doğuma kadar napcaz bilmiom

evet terazi olcak teyzesi bende teraziyim bu arada
ama erkekleri nasıl oluyo bilmiyorum
ayy uslu olsun da ama tekme de atsın
esime oturup bekliyoruz bazen belki tekme atar diye
bu heyecanla doğuma kadar napcaz bilmiom

ahahahha benimki göbek deliğimden vakum yapıyo resmen bazen titretiyo tepki verecek sanıyo ama verse bile hissedemeyiz daha
bence erkekleri dört dörtlük canım ben kocamdan çok memnunum maşallah akıllı uslu

canım sen o alttan yırtma olayını hiiiiiiiiiiççç hissetmiceksin bile sana garanti verebilirim
sen orda sancıdan ıkınmadan felenğini şaşırmışken o iki saniyelik makas oynamasını hayatta duymazsın
ve sezeryan sonrasında çekeceğin çooook daha büyük acılar varken
o alttan kestikleri yerin sezeryan dikişi gibi bir ağrısı sızısı olması söz konusu bile değil...
yeni moda değil birde sanırım tükiyeyi bilemem de annemide mesela doğumda alttan kesmişler
hiç bilmiyorum ki ben o yırtığın nerde olduğunu diyo:26:
birde genelde kadın çok zorlanınca mecbur kesiyolar azcık
ıkınma sebebiyle karın duvarındaki kaslar mı ne zedelene bilirmiş
iç kanama riski mi vardı ne vardı tam hatırlamıyorum o yüzden öyle ciddi bir risk varken alttan 2 cm kesmek hiç birşeydir yani

ay kız ne yapim benim bilinç altım pis göbüşlü mayo diyince saniyesinde şu görüntü geldi pardon yaaniiii

ayy tabi zor canım kolay mı doğum yapmak ama bende Allah nasip eder inşAllah sonuna kadar normal doğum istiyorum nasip kısmet artık

ahahahha benimki göbek deliğimden vakum yapıyo resmen bazen titretiyo tepki verecek sanıyo ama verse bile hissedemeyiz daha
bence erkekleri dört dörtlük canım ben kocamdan çok memnunum maşallah akıllı uslu

18. haftadan sonra hissediliyormus heralde
beklicez bakalım 1 2 hafta daha
ayy benim prensim de dört dörtlük olur zaten allahın izniyle
bi de annesine cekerse

tospa napıyon sipariş mi veriyon
iki de bana çek

kız sen benden betersinnn hadi ben yüklüyüm üşeniyorum her şeye sen bi de hamile kalınca ohoo yandı senin kocayla kaynana kök söktüreceksin belli
amaaann evde hizmet bekleyen kocam var sanki
saldım çayıra mevlam kayıra oohhh içimde dondu bi çayda yapar çamaşırlara baka baka içerim sefaaamm olsuunnn
kız kaynanaya noluyo sanki dibimde yaşayacaakkk

ay sen biliyon mu benimkinin abisi daha evlerini ayırmadan
kv de demiş oğlumun evini bok götürecek ahahahahaha düşünebiliyomusunnn
sonradan benimkine diyorum ee hani yengen pek ilgili bütün ev halkıyla
amaaann annemin kuruntuları işte diyor

tospaa seninki akrep mi olacaaakkk
ben akrebimm hee aklında bulunsun hehe

Kızlar ben çıkıyorum yağmur durdu markete gidim şu ütü işini bitirip gelirim burdaysanız devam ederiz

aslında öyle o kadar ağrıya orası da uyuşur ayyy çok zor yaa ama napalım herkes yaptığına göre bu zamana kadar biz de yaparız heralde dimi ama:26: babaannem anlatır ben ağaçta meyve toplarken hopp inerdim tek başıma doğururdum tabi şimdi hiç öyle bi şey mümkün mü yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava bile farklı

18. haftadan sonra hissediliyormus heralde
beklicez bakalım 1 2 hafta daha
ayy benim prensim de dört dörtlük olur zaten allahın izniyle
bi de annesine cekerse

anası senin gelin yandı hee çok bu kadar benim oğlum benim oğlum dersen gelin kaynana çekişmesi başlıcak pembişim ama terazi madem senin oğluş şimdiden kanım ısındı keretaya

kız yok telefon trafiğine takıldım annemle accık dedikodu yapıverdik hayat sana güzel yavrum tadını çıkar tabi çamaşır manzarasına karşı çayını da iç sefanı da sür
kız senin kaynana da az değil gibi baksana o kadar övgü alamsına rağmen eltine laf söylicek şey buluyo sen en iyisi en baştan evini ayrı tut tabi

aynen yavrum akrep olacak korkulu rüyam kız eğer erkek olursa yandım gibi geliyo bana babam da akrep ve çok fikir ayrılığı yaşarız ben ak desem o kara der o ak dese ben kara derim allah cezamı verecekkkkkkk tabii

geçmiş olsun cnm benım rabbim şifa versin sana bebeğinede sağlık sıhhat versin. kıyamam. çok yorma kendini. kendine çok dikkat et tatlım

Canım tosbaam önce çok geçmiş olsun ama çok şükür bebişin iyiymiş, korkuttun bizi, bak tatlım ben küçük bir ilde yaşıyorum ve oğluma hamile iken burda 3 tanede özel hastane varken yinede ben iyi bir doktor bulamadığım için her ay yaklaşık 200 km lik başka bir ile gidiyordum ama en azından kafam rahattı kafam ve içim rahatken bende iyi oluyordum çünkü hamile bir kadının doktoruna güvenmesi çok önemli bana göre , doktoruna güveniyorsan herşey güzel gidiyor çünkü ve o 200 km ye değiyordu her ne kadar bazı akıllı arkadaşlarım aman ne gidiyorsun hamilesin burdaki kadınlar kadın değil mi gibisinden muhabbete girsede benimle aynı zamanda hamile olup burda doktora giden arkadaşlarım çok pişman oldular . İyikide gitmişim , valla arabamızla gidiyorduk yolda durdurabiliyordum nasılsa e arkamada yastık koyuyordum ayaklarımı uzatıyordum isteyince , demem oki kendine iyi bir doktor bul konuşunca içini rahatlatacak sen sormadan konuşup anlatacak bir doktor.

Bulantı her kadında farklıdır , psikom çok güzel anlatmış zaten bak iş yerimde hamile bir arkadaşım var 17. haftada oda kusuyor ....

anası senin gelin yandı hee çok bu kadar benim oğlum benim oğlum dersen gelin kaynana çekişmesi başlıcak pembişim ama terazi madem senin oğluş şimdiden kanım ısındı keretaya

ahaha gulu seven dikenine katlanacak artk bebegim :)
az biraz gicik kaynana olabilirim :)
ama yakisikli oglum icin katlanacak artk gelin kizimiz

kızınmı olcakmışşş :) nasılsın iyi olmuşsundur inşallahh :) bu mübarek cuma gününde sana bebeğine sağlık diliyorumm :)

biz variz oglusumla
naber canim
ablanin bebeginin cinsiyetini ogrendinz mi

oğluşunu yerim senin. isim düşündünüz mü hiç canım.

ayy hala öğrenemedik ya bebiş göstertmiyoooo

bugün yine geçicek doktorun yanına bakalım bu sefer gösterir inşallah meraktan ölcez hepimizzzzzz

düşünme asamasındayız
iki isim koyucaz biri Ali olcak inşallah
kocişimin babasının ismi
hep konusurduk önceden de bi oğlumuz olursa cok istiyodu babasının ismini koymayı
bi de ilk erkek torun olcak allah kısmet ederse insallah
diğeri de kagan veya kayra olabilir gibi ama bilemedik:18:

bizimki erkek olursa Ali olcak. Tek isim

3 isim de güzel. Kuran'da geçen bi isim olsun

bizimki erkek olursa Ali olcak. Tek isim

3 isim de güzel. Kuran'da geçen bi isim olsun

hmm hadi hayırlısı bakalım bugün öğrenirsiniz insallah
kız mı yoksa nazlanıp göstermediğine göre
kayranını anlamı bu " Allahtan gelen iyi haber,müjde;ihsan,lütuf "
kulaga da hoş geliyo bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…