Hoşgeldin bebişiiiiiimm
Kuzular soliş benim evlenecekler topiğinden arkadaşım, can kardeşim
Allah hepimizin gönlüne göre versin zelişcim. Bende durumlar aynı, çeyiz alışverişi biliyosun. Sende ne var ne yok? İş bulamadın mı?
kız ben nişan takıldı sandım yüzükleri görünce elbise nasıl çabıkkk göstert yavrum
bebegım dılovasında calısıyorum gecıcı bır ıste bıryandanda ıs bakınıyorum napım
Selam Kısslarrr
Bende aranısa katıldım. Boncuk Bronzumun daveti üzerine geldimm
Nasılsınız ?
hoşgeldiiiiiiiiiiiiin
ben çok iyiyim
sen nasılsınnnnnnnnnnnnn
kız3 gün var daha ortada elbse yok bileeeeeeeeeeee:18::18::18:
yarın bulacağım elbiseyi inşallah
hayır takılmadı onu kuyumcu öyle hazırladı bende kapatmadan önce resmini çekeyim dedim size göstermek için
hoş geldin canım arkadaşımızın arkadaşı bizim de arkadaşımızdırkıro gibi konuştum ama hiç öyle değilimdir yane istersen nazara sor
Hoşgeldin bebişiiiiiimm
Kuzular soliş benim evlenecekler topiğinden arkadaşım, can kardeşim
heyecanlı bıdığım kız yüzük görünce didim tamam olmuş bu işama olsun her şey tıkırında gidiyo maşallah elbiseyi nişandan önce görmek istiyorum doğururum bak
hoş geldin canım arkadaşımızın arkadaşı bizim de arkadaşımızdırkıro gibi konuştum ama hiç öyle değilimdir yane istersen nazara sor
hem ağlarım hem gönderirim yavrum ben sizien çok sana ağlıcam kız en zoru seninki kader arkadaşım uzak mesafeleri en çok ben bilirim
hani kiiiiii nerde o yüzükler ben görmedimmm:26:kız3 gün var daha ortada elbse yok bileeeeeeeeeeee:18::18::18:
yarın bulacağım elbiseyi inşallah
hayır takılmadı onu kuyumcu öyle hazırladı bende kapatmadan önce resmini çekeyim dedim size göstermek için
Hoş buldummm
Nazarımın arkadaşlarının hepsi kendi gibi kibardır eminim
Ay sen hamilesinnnMaşallah maşallahh. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benimm
Allah verede canım çıkmaya o zamana kadar
hani kiiiiii nerde o yüzükler ben görmedimmm:26:
saol canım inşallah hayırlısıyla bitsin bu süreç gelsin bebişimsen de nazarın başka topikten arkadaşıysan ya nişanlısındır ya da nişan hazırlığındasındır dimi
Nişanlıyım canımNişanlımı da dün askere gönderdim
Çeyiz ve düğün hazırlığındayım şuan
hoşgeldın canım allah kavustursun
Teşekkür ederim canım
Maşallah burda hamileler çok mu?
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla doğmayı nasip etsin inş
burda 3 adet gebe var doğurmalarını bekliyoruz. ikisi oğlan biri meçhul daha.
evet 3 adet gebemiz var ben en buyukleryım benım ıkıncı oğlan gelıyo sen nasılsın neler yapıyosunTeşekkür ederim canım
Maşallah burda hamileler çok mu?
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla doğmayı nasip etsin inş
burda 3 adet gebe var doğurmalarını bekliyoruz. ikisi oğlan biri meçhul daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?