Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bebegım dılovasında calısıyorum gecıcı bır ıste bıryandanda ıs bakınıyorum napım

kız ben nişan takıldı sandım yüzükleri görünce elbise nasıl çabıkkk göstert yavrum

kız3 gün var daha ortada elbse yok bileeeeeeeeeeee:18::18::18:

yarın bulacağım elbiseyi inşallah

hayır takılmadı onu kuyumcu öyle hazırladı bende kapatmadan önce resmini çekeyim dedim size göstermek için

heyecanlı bıdığım kız yüzük görünce didim tamam olmuş bu iş ama olsun her şey tıkırında gidiyo maşallah elbiseyi nişandan önce görmek istiyorum doğururum bak

hoş geldin canım arkadaşımızın arkadaşı bizim de arkadaşımızdır kıro gibi konuştum ama hiç öyle değilimdir yane istersen nazara sor

Hoş buldummm

Nazarımın arkadaşlarının hepsi kendi gibi kibardır eminim

Ay sen hamilesinnn Maşallah maşallahh. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benimm

hem ağlarım hem gönderirim yavrum ben sizi en çok sana ağlıcam kız en zoru seninki kader arkadaşım uzak mesafeleri en çok ben bilirim

Allah verede canım çıkmaya o zamana kadar
hani kiiiiii nerde o yüzükler ben görmedimmm:26:

Hoş buldummm

Nazarımın arkadaşlarının hepsi kendi gibi kibardır eminim

Ay sen hamilesinnn Maşallah maşallahh. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benimm

saol canım inşallah hayırlısıyla bitsin bu süreç gelsin bebişim sen de nazarın başka topikten arkadaşıysan ya nişanlısındır ya da nişan hazırlığındasındır dimi

saol canım inşallah hayırlısıyla bitsin bu süreç gelsin bebişim sen de nazarın başka topikten arkadaşıysan ya nişanlısındır ya da nişan hazırlığındasındır dimi

Nişanlıyım canım Nişanlımı da dün askere gönderdim

Çeyiz ve düğün hazırlığındayım şuan

Teşekkür ederim canım

Maşallah burda hamileler çok mu?

Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla doğmayı nasip etsin inş
evet 3 adet gebemiz var ben en buyukleryım benım ıkıncı oğlan gelıyo sen nasılsın neler yapıyosun

burda 3 adet gebe var doğurmalarını bekliyoruz. ikisi oğlan biri meçhul daha.

evet canım o meşhuluda öğrnesek pek bi nazlı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…