Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyi çok şükür canım safranboluda kardeşim okuyodu güzel bi yer küçük de inşallah yanına gitme şansın olur :)

İnşallah canım. 1 hafta gibi bir zaman geçsin hem acemiliği ne kadar o belli olacak. Ona görede Allahın izniyle yemin törenine gideceğiz

İnşallah canım. 1 hafta gibi bir zaman geçsin hem acemiliği ne kadar o belli olacak. Ona görede Allahın izniyle yemin törenine gideceğiz

inşallah canım, bi de kimisi telefon kullanabiliyo yaa inşallah kullanabilecek rahatlığı olur. aslında telefon serbest olsa nolcak sanki milleti orda ankesörlüde sıraya dikiyolar o kadar.

bu arada ceyizlerine baktım hepsi çok güzel tatlım güzel günlerde kullanın inşallah

Evet kuzum görmemeye bir zaman sonra alışıyosun ama sesini duyamamak, nasıl olduğunu bilememek çok zor :26: İnşallah kullanabilir. Acemi birliğinde zor ama inşallah usta birliğinde kullanır

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim

evet canım bi de ben tecrübeliyim aslında 6. yılımızı doldurduğumuz ertesi günü evlendik biz bu 6 yılda ayrı geçen yıllarımız oldu çok fazla ama sesini duyamamak ondan haber alamamak dayanılmaz. hasrete tecrübeliyim hem yardan hem aileden şimdi ailemden uzakta yaşıyorum ama ne olursa olsun ne kadar tecrübeli olursan ol hasret hep zor. rabbim tüm bekleyenlere kolaylık versin.

amin canım benimm.. Allahım yardımcımız olsun

ahahahha rüya tabirine de baktım cidden de öylemiş kız doğuracağına işarettir diyo daktıra gitmesem mi nee

Bencede git doktora. Kızın olsunnn

Minik minik eller, ayaklar, pembiş pembiş kıyafetler, saç bantları, olmayan saçına toka takma çapaları falan Allahım banada nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…