Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Nişanlıyım canım Nişanlımı da dün askere gönderdim

Çeyiz ve düğün hazırlığındayım şuan

allah tamamına erdirsin canım yaa ama en iyisini yapmışsınız benim eşim daha askerliğini yapmadı düğünü yaptık önce üstüne bi de bebek olacak şimdi napıcam bilmiyorum neyse düşünmicem düşünmicem üzülmicem şimdiden.
kısa dönem mi yapıcak nişanlın canım? benim de kaynım iki gün sonra teslim olacak birliğine eşimin ailesinde genetik heralde babaları da önce evlenmiş sonra askerlik yapmış çocukları da öyle şimdi:26:

çeyiz topiğin var mı?

evet 3 adet gebemiz var ben en buyukleryım benım ıkıncı oğlan gelıyo sen nasılsın neler yapıyosun

evet canım o meşhuluda öğrnesek pek bi nazlı çıktı

Maşallah maşallah Allah güzel günlerini de görmeyi nasip etsin

Ben özel bir firmada Bilgi İşlem biriminde çalışıyorum. 22 yaşındayım yakında 23 e gireceğim

Nişanlıyım. Allahın izni ile 2015 de evleniyorum

kırmızıyı unutmayınnnn!!! o da artık hamiş 4 kişiyiz

morincim kırmızıdan haber var mı nasıl gidiyo hamişliği? türkiyeye ne zaman geliyodu? ne çok soru sordum

kırmızıyı unutmayınnnn!!! o da artık hamiş 4 kişiyiz

morincim kırmızıdan haber var mı nasıl gidiyo hamişliği? türkiyeye ne zaman geliyodu? ne çok soru sordum

maşallah kırmızının hamıleliği çok iyi gidiyor ne bulantı ne kusma sağlığıda gayet yerinde haziranın ilk haftası türkiyede olacak Allah izin verirse

Teşekkür ederim canım benimm

Düşünme kuzum şimdi hamilesin bu ayların en önemli zamanlar zaten. Artık evlisin, bak bebeğin var. Eşinde Allahın izniyle gider gelir hayırlısıyla. Sizin içinde böylesi hayırlısymış böylesi nasipmiş demekki.. Düşünüp üzme kendini..

Uzun dönem yapacak kuzum. Çizelgemde olduğu gibi 363 günümüz kaldı

Kaynın nereye çıktı acemi birliği?

Bizde de nişanlımın tarafı hep öyleymiş yeni öğrendim. Dayıları, kuzenleri falan hep öyle evlenip 3-4 aylık evliyken gitmişler askere. Tabi onlar daha uzun süreli yapmışlar 20 ay- 15 ay dan bahsediyorlardı

Ben evlendikten sonra gitsin istemedim. Nişanlımda hiç istemedi. Uzun süre nişanlı kalalım gerekirse ama askerden sonra evlenelim istedi. Evlenip askere gitmek daha da zor olacağı için

bu pazar yavrum ben kv ye hediye aldım kiiiii dün çok işimi gördü yemekli misafirim vardı o yaptı her şeyi üstüne mutfak dolaplarına girişti mis gibi oldu hediyeyi hak etti

oooooo

iyi yapmışsın bebeğim afferim sanaaaa

kv nede afferim kocaman... maşALLAH diyelimde hep böyle olsun

ayyhhh bakar körüm fark etmemişim çizelgeyi hayırlısıyla gelir inşallah canım senin de nişanlın. en iyisini yapmışsınız çok zor evlendikten sonra ayrı kalmak. bakalım yine inşallah kısa dönem yapar diye umuyorum. gerçi şimdi yüksek lisansa başvuracak biraz ertelemek için bebek büyüsün azıcık.

kaynım kastamonuya çıktı canım kısa dönem.
inşallah senin de şafağını burada hep beraber eritiriz nazarımınki gibi

oooooo

iyi yapmışsın bebeğim afferim sanaaaa

kv nede afferim kocaman... maşALLAH diyelimde hep böyle olsun

ayy amin inşallah kuzum yaa allah bozmasın böyle çok iyiyiz

bu arada artık çeyiz hazırlayan kızlar essede çok güzel indirimler var ben çeyizime 2 tencere bi tavadan oluşan bi set almıştım esseden çok memnunum en çok onları kullanmayı seviyorum. kv ye de aldım bence kaçırmayın bu indirimi.

Evet canım en güzel zamanlarında yanında olsun senin

Benim nişanlımda Safranbolu

İnşallah canım benim geçecek hepsi. Bir gün gelecek bir gün kalacak hayırlısıyla

Ahh çeyiz topiğimi sormuştun unuttum cevap yazmayı

Var kuzum

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687134

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…