Nişanlıyım canımNişanlımı da dün askere gönderdim
Çeyiz ve düğün hazırlığındayım şuan
burda 3 adet gebe var doğurmalarını bekliyoruz. ikisi oğlan biri meçhul daha.
ben çıkıyorum canlarım, yarın görüşürüzzzz
evet 3 adet gebemiz var ben en buyukleryım benım ıkıncı oğlan gelıyo sen nasılsın neler yapıyosun
evet canım o meşhuluda öğrnesek pek bi nazlı çıktı
ben çıkıyorum canlarım, yarın görüşürüzzzz
Allah verede canım çıkmaya o zamana kadar
hani kiiiiii nerde o yüzükler ben görmedimmm:26:
kırmızıyı unutmayınnnn!!! o da artık hamiş 4 kişiyiz
morincim kırmızıdan haber var mı nasıl gidiyo hamişliği? türkiyeye ne zaman geliyodu? ne çok soru sordum
mailde yok kuzum whatsaptan gönderdim
maşallah kırmızının hamıleliği çok iyi gidiyor ne bulantı ne kusma sağlığıda gayet yerinde haziranın ilk haftası türkiyede olacak Allah izin verirse
allah tamamına erdirsin canım yaa ama en iyisini yapmışsınız benim eşim daha askerliğini yapmadı düğünü yaptık önce üstüne bi de bebek olacak şimdi napıcam bilmiyorumneyse düşünmicem düşünmicem üzülmicem şimdiden.
kısa dönem mi yapıcak nişanlın canım? benim de kaynım iki gün sonra teslim olacak birliğine eşimin ailesinde genetik heralde babaları da önce evlenmiş sonra askerlik yapmış çocukları da öyle şimdi:26:
çeyiz topiğin var mı?
kızlar anneler günü ne zaman bilen var mı :26:
kızlar anneler günü ne zaman bilen var mı :26:
bu pazar yavrumben kv ye hediye aldım kiiiii dün çok işimi gördü yemekli misafirim vardı o yaptı her şeyi üstüne mutfak dolaplarına girişti mis gibi oldu hediyeyi hak etti
Teşekkür ederim canım benimm
Düşünme kuzum şimdi hamilesin bu ayların en önemli zamanlar zaten. Artık evlisin, bak bebeğin var. Eşinde Allahın izniyle gider gelir hayırlısıyla. Sizin içinde böylesi hayırlısymış böylesi nasipmiş demekki.. Düşünüp üzme kendini..
Uzun dönem yapacak kuzum. Çizelgemde olduğu gibi 363 günümüz kaldı
Kaynın nereye çıktı acemi birliği?
Bizde de nişanlımın tarafı hep öyleymiş yeni öğrendim. Dayıları, kuzenleri falan hep öyle evlenip 3-4 aylık evliyken gitmişler askere. Tabi onlar daha uzun süreli yapmışlar 20 ay- 15 ay dan bahsediyorlardı
Ben evlendikten sonra gitsin istemedim. Nişanlımda hiç istemedi. Uzun süre nişanlı kalalım gerekirse ama askerden sonra evlenelim istedi. Evlenip askere gitmek daha da zor olacağı için
oooooo
iyi yapmışsın bebeğim afferim sanaaaa
kv nede afferim kocaman... maşALLAH diyelimde hep böyle olsun
ayyhhhbakar körüm fark etmemişim çizelgeyi hayırlısıyla gelir inşallah canım senin de nişanlın. en iyisini yapmışsınız çok zor evlendikten sonra ayrı kalmak. bakalım yine inşallah kısa dönem yapar diye umuyorum. gerçi şimdi yüksek lisansa başvuracak biraz ertelemek için bebek büyüsün azıcık.
kaynım kastamonuya çıktı canım kısa dönem.
inşallah senin de şafağını burada hep beraber eritiriz nazarımınki gibi
allah tamamına erdirsin canım yaa ama en iyisini yapmışsınız benim eşim daha askerliğini yapmadı düğünü yaptık önce üstüne bi de bebek olacak şimdi napıcam bilmiyorumneyse düşünmicem düşünmicem üzülmicem şimdiden.
kısa dönem mi yapıcak nişanlın canım? benim de kaynım iki gün sonra teslim olacak birliğine eşimin ailesinde genetik heralde babaları da önce evlenmiş sonra askerlik yapmış çocukları da öyle şimdi:26:
çeyiz topiğin var mı?
Evet canım en güzel zamanlarında yanında olsun senin
Benim nişanlımda Safranbolu
İnşallah canım benim geçecek hepsi. Bir gün gelecek bir gün kalacak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?