Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Kulüpte güzel avatarlar var cnıms, bakabilrsin.
yok canım ben izindeyken bi kız gelicekti ya 2 gün gelmiş ondan sonra puf olmuş gelmemiş daha

Ahahahah çabuk emekli olmuş

Aaa çok kötü olmuş. Şurda şafağına ne kadar kaldı hala mı rahat vermiyo kötü komutanlar Çarşı izni yok telefon yok e napıcak bu çocuklar. Neyseki çözmüşsünüz tatlım. Kahraman askerin bulmuş çaresini

Günaydın pembegelinim çalışıyoruz çalışıyoruz çaalışıyoruzzzzz sen nasılsın

günaydın düğündaşım

kız etayı küçültüyorum bi yandan iş yapıyorum bi yandan size bakıyorum bazen o yüzden sıkıntı yok yavrumm

hadi hayırlısıyla katılır aranıza miniş bebek

ayy kötü olmuş bu inşallah ceza falan vermemişlerdir ama sonuç güzel sonuca gel sonuca odaklannnnn

Riskte ama şuan..
Tüm komutanlar ılımlı değil işte tek tük şerefsizler çıkıyo maalesef.
1 hafta askerliğini uzatma ihtimalleri de varmış.
Bunu düşünmemeye çalışıyoruz.

1 hafta askerliğini uzatma ihtimalleri varmış.
Bugün gidip konuşucaktı, bakalım nolcak.
Son 126 günü . Başına bi iş gelmeden kurtulsaydı iyidi ya.

Riskte ama şuan..

Yok yok düşünme güzelim. Askerlerin hangisinde telefon yok ki onlarda biliyo böyle olduğunu. Gözünü korkutmak için öyle demişlerdir. Hiç kafaya takmaya gerek yok

Hımm ondan bu rahatlıkk amaann olsun temmuz sonunda çık işte ben çok sıkıldım çalışmaktan ama mecbur daha 3 yıl daha buralardayyımm
aynı şehirde olsaydınız zaten çıkardın rahatça ilgilenmek için ama zaten ha deyince yeni evine bakmaya gidemiyosunn benimde öyle olucak inşallahh

hadi hayırlısıyla katılır aranıza miniş bebek
:
inşallah canımm sıra bana geldi artık sıradaki herkes evlendi doğurdu anne tarafında en büyük torun benimm ama icraat yokk

Riskte ama şuan..

Hımm düşünmemeye çalış canım inşallah bir çözüm bulur sevgilin askerliği uzamasında da sıkarsınız dişinizi biraz zaten

Kulüpte güzel avatarlar var cnıms, bakabilrsin.

Ahahahah çabuk emekli olmuş

herkes çekemez buranın kahrını hep diyorum mumla ararlar beni burda ben gelmeden önce gecelere kadar çalışırlarmış 3 senedir mesai yapmıyolar sayemde başlarlar artık gece çalışmalara yine işimi sevmiyo olsam ben de çıkardım sanırım ama cidden iyi ki bu işi yapıyorum diyorum genel muhasebeyi kastediyorum ön muhasebe sevmedim ben

Şuan konuşabileceğimizi bildiğim için kafaya takmıyorum.
Eğer telefon olmasa elinde şuan ağlaşıyo olurdum.

'muhasebe' kelimesini dahi sevmiyorum

Yüzüğümün taşı düşmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşşşş
şimdi farkettiiiimmmmm

Eneee ne bileyim kaptanıma uygun olsun didimm
Nerden bulucam kii ne yazıcamm google yee

Kulübün anasayfasına git.
geyik sohbetinin altında teknik destek chat mesenger falan yazıyo yıkla. orda istemediğin kadar avatar var
link eklemeyi bilmediğim için ekleyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…