Günaydın pembegelinim çalışıyoruz çalışıyoruz çaalışıyoruzzzzz sen nasılsın
Kulüpte güzel avatarlar var cnıms, bakabilrsin.
Nasıl yanii kötü müüüBeni beğennmiyör müsünüzz :76:
Ne koysam ki meselasıı
yok bugün inşallah otobüste olucak o zaman pek sarmaz bana herhaldeamann zaten annem teyzemlerle diğer teyzeme gidiicezz , iş yerinden yakın teyzem işten çıkınca gidicem
yok canım ben izindeyken bi kız gelicekti ya 2 gün gelmiş ondan sonra puf olmuş gelmemiş daha
Dün akşam büyük bi kriz yaşadık.
Askerim telefonunu yakalatmış.
Hattını da alamamış.
Bi ağladım bi ağladıımmm.
O da çook kötüydü. konuşammıcaktık çünkü.
Dedi aklımızda bişiler var ayarlıcaz, bekle sadece dedi.
Burda yazamıcam gerisi.
Sonuç itibari ile konuşabilcez şimdilik..
Günaydın pembegelinim çalışıyoruz çalışıyoruz çaalışıyoruzzzzz sen nasılsın
günaydın düğündaşımyok canım ben izindeyken bi kız gelicekti ya 2 gün gelmiş ondan sonra puf olmuş gelmemiş daha
kız çok bi eksiğim yok ondan bu rahatlığım gelinlik provalarım başlıcak o kadar ondan bu rahatlığımbi de gidip istanbuldan seçicez evin kalan büyük parçalarını. sözleşme yapmış değilim ki yapmış olsam dahi bi ay öncesinden haber verip çıkma hakkım var ki
günaydın pembişimm
kız etayı küçültüyorum bi yandan iş yapıyorum bi yandan size bakıyorum bazen o yüzden sıkıntı yok yavrummSenin sevgin askerine geliyo arada bizde faydalanıyoruz işte
Kaç gecedir hiç uyuyamıyorum iyice dengem şaştı valla.Allahtan patron geç gelmişti bugün yoksa laf ederdi
Hep burdasın ne ara çalışıyosn çözemedm ki ben
hadi hayırlısıyla katılır aranıza miniş bebekaynenn öylee bugünde evde olsak kafayı yerdimm değişiklik iyi oluyoo
Bu ayın sonunda bebekimiz olucak zateninşallah kuzenim olucak bu yaştaaa
Günaydın aşk böcüğüüiyiyiz sen nasılsınnn
ayy kötü olmuş bu inşallah ceza falan vermemişlerdirDün akşam büyük bi kriz yaşadık.
Askerim telefonunu yakalatmış.
Hattını da alamamış.
Bi ağladım bi ağladıımmm.
O da çook kötüydü. konuşammıcaktık çünkü.
Dedi aklımızda bişiler var ayarlıcaz, bekle sadece dedi.
Burda yazamıcam gerisi.
Sonuç itibari ile konuşabilcez şimdilik..
günaydın lunnam bende evdeyim yapacak iş yok oturuyorum oturuyorum
kolay gelsin size de cabucak aksam olsun
Aaa çok kötü olmuş. Şurda şafağına ne kadar kaldı hala mı rahat vermiyo kötü komutanlarÇarşı izni yok telefon yok e napıcak bu çocuklar. Neyseki çözmüşsünüz tatlım. Kahraman askerin bulmuş çaresini
Denize gitmiyomusun tatlım. Düğüne kadar şöyle güzelce bronzlaş
kız etayı küçültüyorum bi yandan iş yapıyorum bi yandan size bakıyorum bazen o yüzden sıkıntı yok yavrumm
hadi hayırlısıyla katılır aranıza miniş bebek
ayy kötü olmuş bu inşallah ceza falan vermemişlerdirama sonuç güzel sonuca gel sonuca odaklannnnn
Riskte ama şuan..
Tüm komutanlar ılımlı değil işte tek tük şerefsizler çıkıyo maalesef.
1 hafta askerliğini uzatma ihtimalleri de varmış.
Bunu düşünmemeye çalışıyoruz.
Hımm ondan bu rahatlıkk amaann olsun temmuz sonunda çık iştekız çok bi eksiğim yok ondan bu rahatlığım gelinlik provalarım başlıcak o kadar ondan bu rahatlığımbi de gidip istanbuldan seçicez evin kalan büyük parçalarını. sözleşme yapmış değilim ki yapmış olsam dahi bi ay öncesinden haber verip çıkma hakkım var ki
:
inşallah canımm sıra bana geldi artık sıradaki herkes evlendi doğurdu anne tarafında en büyük torun benimm ama icraat yokkhadi hayırlısıyla katılır aranıza miniş bebek
:
Riskte ama şuan..
Tüm komutanlar ılımlı değil işte tek tük şerefsizler çıkıyo maalesef.
1 hafta askerliğini uzatma ihtimalleri de varmış.
Bunu düşünmemeye çalışıyoruz.
Yok yok düşünme güzelim. Askerlerin hangisinde telefon yok ki onlarda biliyo böyle olduğunu. Gözünü korkutmak için öyle demişlerdir. Hiç kafaya takmaya gerek yok
Kulüpte güzel avatarlar var cnıms, bakabilrsin.
Ahahahah çabuk emekli olmuş
Şuan konuşabileceğimizi bildiğim için kafaya takmıyorum.Hımm ondan bu rahatlıkk amaann olsun temmuz sonunda çık işteben çok sıkıldım çalışmaktan ama mecbur daha 3 yıl daha buralardayyımm
aynı şehirde olsaydınız zaten çıkardın rahatça ilgilenmek için ama zaten ha deyince yeni evine bakmaya gidemiyosunnbenimde öyle olucak inşallahh
inşallah canımm sıra bana geldi artık sıradaki herkes evlendi doğurdu anne tarafında en büyük torun benimm ama icraat yokk
Hımm düşünmemeye çalış canım inşallah bir çözüm bulur sevgilin askerliği uzamasında da sıkarsınız dişinizi biraz zaten
herkes çekemez buranın kahrını hep diyorum mumla ararlar beni burda ben gelmeden önce gecelere kadar çalışırlarmış 3 senedir mesai yapmıyolar sayemde başlarlar artık gece çalışmalara yineişimi sevmiyo olsam ben de çıkardım sanırım ama cidden iyi ki bu işi yapıyorum diyorum genel muhasebeyi kastediyorum ön muhasebe sevmedim ben
gittim ilk zamanlarda sevdicegim de yanımdayken canım ama simdi ramazan girdi ya araya deniz agustosa kaldı
Huuu Huuuu Nasılımmmm :82::82::82:
Kızıcan ama ben gene beğenmedim
Kız koy kııııızzzz
Eneee ne bileyim kaptanıma uygun olsun didimm
Nerden bulucam kii ne yazıcamm google yee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?