iyiim tatlım sen nasılsın? bugün erkenciyim vegi dairesinde işim vardı e hazır erken gelmişim dükkanı ben açıyım didim
günaydın canlarrrrrrrtopiğin adresini mi şaşırdınız yoksa hu huuuu burdayım
günaydın tatlım , nasılsın
Günaydınnn kızlarrrNasılsınız ne yapıyorsunuz buralardaaa
vergi dairesinden davet gelince kıramadım düştüm yollara erkendenbende biraz yorgunum ve uykum var onun dışında bugün hiç çalışmak istemiyorum . oo sende baya erkencisin dedim kimseler yokttur burada ama
Günaydınnn kızlarrrNasılsınız ne yapıyorsunuz buralardaaa
Günaydıııın melaaaikeleriiim
İyiyim tatlımm yeni babet almıştım evden işe gelene kadar ayağımın arkasını vurdu bakalım ne yapıcazz bugünngünaydın cnm iiyilik sen nasılasın
vergi dairesinden davet gelince kıramadım düştüm yollara erkendenallah kolaylık versin sana da canım zor hem iş hem ev hem misafir ağırlamak ama düzelicek bi zaman sonra merak etme
günaydınn eylüloommmerken geldim bugün şaşırdı zaten çaycı abla
günaydın canm hoşgeldin
İyiyim tatlımm yeni babet almıştım evden işe gelene kadar ayağımın arkasını vurdu bakalım ne yapıcazz bugünn
Günaydınn fıstıkkk napıyosunnn
günaydın incik boncuk nazarımm
Hoşbuldum yavrı ceylanlar
işe gelir gelmez girdim bugün.
Karnımda yine o iğrenç ağrı.Sanırım yiyip yattığım için
Hoşbuldum yavrı ceylanlar
işe gelir gelmez girdim bugün.
Karnımda yine o iğrenç ağrı.Sanırım yiyip yattığım için
ben hemen yatmıyorum kuzum yoksa böyle rahatsız oluyorum. namazımı kılıyorum biraz kuran okuyorum öyle yatıyorum. ama çok uykun oluyosa yastığını biraz dikle öyle uyu yani dümdüz uzanma
Günaydın reçeller pekmezler
Hoşgeldin şekerliğim , sarı şekerim, cimciimem, dondurmam, yeşil eriğim, fındık fıstığım. ayy canım çektiiGünaydın reçeller pekmezler
hımm olabilir canımm benimde öyle oluyoone yapsak ne yapsak bugünnn
günaydın balumGünaydın reçeller pekmezler
3 de kalkıyoruz. 3 ü çeyrek geçe masadan kalkmış oluyorum. 3:30 da ezan.
namazı kılıyorum, kıldıktan sonra yatıyorum. yine bi 15 dk.sonra yatıyorum. :44:
günaydın balumnasılsın bugün?
hemen de yatmıyomuşsun aslında :44: ilk günler olsa neyse dicem alışma süreci ama kaç gün oldu :26:
Acuk kabızım, o yüzden mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?