Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyiim tatlım sen nasılsın? bugün erkenciyim vegi dairesinde işim vardı e hazır erken gelmişim dükkanı ben açıyım didim

bende biraz yorgunum ve uykum var onun dışında bugün hiç çalışmak istemiyorum . oo sende baya erkencisin dedim kimseler yokttur burada ama

bende biraz yorgunum ve uykum var onun dışında bugün hiç çalışmak istemiyorum . oo sende baya erkencisin dedim kimseler yokttur burada ama
vergi dairesinden davet gelince kıramadım düştüm yollara erkenden allah kolaylık versin sana da canım zor hem iş hem ev hem misafir ağırlamak ama düzelicek bi zaman sonra merak etme

Günaydınnn kızlarrr Nasılsınız ne yapıyorsunuz buralardaaa

günaydınn eylüloommm erken geldim bugün şaşırdı zaten çaycı abla

hee iyi yaptın iyii dükkanı erkenden açtık bugünn

Hoşbuldum yavrı ceylanlar
işe gelir gelmez girdim bugün.
Karnımda yine o iğrenç ağrı.Sanırım yiyip yattığım için

ben hemen yatmıyorum kuzum yoksa böyle rahatsız oluyorum. namazımı kılıyorum biraz kuran okuyorum öyle yatıyorum. ama çok uykun oluyosa yastığını biraz dikle öyle uyu yani dümdüz uzanma

ben hemen yatmıyorum kuzum yoksa böyle rahatsız oluyorum. namazımı kılıyorum biraz kuran okuyorum öyle yatıyorum. ama çok uykun oluyosa yastığını biraz dikle öyle uyu yani dümdüz uzanma

3 de kalkıyoruz. 3 ü çeyrek geçe masadan kalkmış oluyorum. 3:30 da ezan.
namazı kılıyorum, kıldıktan sonra yatıyorum. yine bi 15 dk.sonra yatıyorum. :44:

Günaydın reçeller pekmezler
günaydın balum nasılsın bugün?

3 de kalkıyoruz. 3 ü çeyrek geçe masadan kalkmış oluyorum. 3:30 da ezan.
namazı kılıyorum, kıldıktan sonra yatıyorum. yine bi 15 dk.sonra yatıyorum. :44:

hemen de yatmıyomuşsun aslında :44: ilk günler olsa neyse dicem alışma süreci ama kaç gün oldu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…