Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydınn ball kaymakk

Nasılsın bakalımmm
İyiyim kuzum bugün uyanamadım işe geç kaldım sevdiceğim arayıp uyandırmasaydı hala mışıl mışıl uyuyo olucaktım
Hoşgeldin şekerliğim , sarı şekerim, cimciimem, dondurmam, yeşil eriğim, fındık fıstığım. ayy canım çektii
Ayyy pek bi sevgi dolu gördüm seni Boncuğum bu kadar şey bana söylenince havaya girdim şımardm valla
günaydın balum nasılsın bugün?
İyiyim tospikim sen nasılsın kuşum

Sen söyle müdür napalım
Ben birazdan kitabın 2.cildine geçicem

Bilmem ki ne yapsak canım sıkıldı hemenn

Ooo avatar yapmışızzz :89:

Akşam iftara teyzeme gidiciiiyizz bakalım benimki ne yapacak söz vermişti artık akrabalarına falan gidince trip yapmıycam diye bugün göreceğizzz

Hadi bakalım seninki için bugün sınav var desene

Seni yerlerrrrr.
Arada benim de sevgim geliyo

bende dün akşam tekrar başladım

iyi etmişsin kızlar yaa kaç gündür sabırsızlanıyorum patrona işten çıkıcağımı söylemenin heyecanını yaşıyorum sabredemiyorum şu temmuz geçsin söyliim diyorum. nişanlım bayramdan sonra çalışma diyo ama 14 ağustosa kadar mutlaka çalışmam lazım dayanamayıp söylicem galiba o yüz ifadesi o ne yapacağını bilememe durumunu görmek istiyorum artık zaten geçen c.tesi sinirimi bozdu yine patron. nişanlıma anlattım çık diyo çalışma artık bu adamın yanında. açıkçası bu kadar erken çıkıp evde oturmak istemiyorum iyi kötü burda zaman geçiyo

Eski avatarım , bunu da severek kullanıyorum
Dün bi foto.olayın vardı, çözdünüz mü?

İyiyim kuzum bugün uyanamadım işe geç kaldım sevdiceğim arayıp uyandırmasaydı hala mışıl mışıl uyuyo olucaktım
heee arada oluyo valla ama sevdiceğin uyandırmış işte ne güzell bizim aramaz hayattaa yaa bende geçen saati kapatıp dur bi dakika daha dedim baktım servise binmeme on dakika kalmışş o da annem uyanmıştı ne yapıyosun diyee :90:

Hadi bakalım seninki için bugün sınav var desene

aynen öylee dün beni sinir etti zaten saatlerce geç cevap verip durdu arkadaşları var diyee şimdi intikam alıcamm

ben de iyiim canım accık çalışım diyorum artık

hadi gözün aydın kaç gündür bi yerlere gitmek istiyodun bugün de bize misafir var ayhh sevmediğim insanlar nasıl geçer bu akşam bilmiyorum gidicek bi yerim olaydı iyiydi mesela nişanlımla aynı şehirde olsam kaçırırdı beni evden negzel olurdu iftar yapardık beraber

Arkandan küfür ettirmek istemiyosan bence söylemelisin artık. Şunun şurasında ne kaldı ki.
Yerine bakıcak biri vardı dimi?

bence de canım aslında yavaş yavaş işten çıkıp düğün hazırlıklarıyla rahatça ilgilensenee ben olsam öyle yapardım valla ne çalışıcam tamamiyle düğünüme konsantre olurdum zaten az kalmışşş
temmuzun sonunda söylersin iştee hepimiz merak ediyoruz patronun ne yapacağını , bi de hayırr gidemezsinnn diyomuşş
:

Eski avatarım , bunu da severek kullanıyorum
Dün bi foto.olayın vardı, çözdünüz mü?

hee güzelmiş canımm benimki nasilll yokk diyorum dün akşam pek konuşamadık uyuz oldumm bende girip silicektim o resimini ordan ama giremedim internet yoktu ama maşallahı var dur bakalım bugün de görücezz

Son düzenleyen: Moderatör:
daha güzel bişi koyabilrsin
bugün evde olursa sıkboğaz eder seni. kim var erkek var mı, sana bakıyo mu ahahahah

günaydın sevgi pıtırcıklarım
nabersiniz

Günaydın, hoşgeldin pembiş gelin
İyilik valla ne olsun, senden naber?

aynenn öylee bugünde evde olsak kafayı yerdimm değişiklik iyi oluyoo

Bu ayın sonunda bebekimiz olucak zaten inşallah kuzenim olucak bu yaştaaa

nabersiniz

Günaydın aşk böcüğüü iyiyiz sen nasılsınnn

Seni yerlerrrrr.
Arada benim de sevgim geliyo
Senin sevgin askerine geliyo arada bizde faydalanıyoruz işte
Kaç gecedir hiç uyuyamıyorum iyice dengem şaştı valla.Allahtan patron geç gelmişti bugün yoksa laf ederdi
ben de iyiim canım accık çalışım diyorum artık
Hep burdasın ne ara çalışıyosn çözemedm ki ben

bugün evde olursa sıkboğaz eder seni. kim var erkek var mı, sana bakıyo mu ahahahah

][/FONT]

Nasıl yanii kötü müüü Beni beğennmiyör müsünüzz :76:

Ne koysam ki meselasıı

yok bugün inşallah otobüste olucak o zaman pek sarmaz bana herhalde amann zaten annem teyzemlerle diğer teyzeme gidiicezz , iş yerinden yakın teyzem işten çıkınca gidicem

Günaydın, hoşgeldin pembiş gelin
İyilik valla ne olsun, senden naber?

günaydın hoşbuldum iyiyim cok iyiyimm bugün

Dün akşam büyük bi kriz yaşadık.
Askerim telefonunu yakalatmış.
Hattını da alamamış.
Bi ağladım bi ağladıımmm.
O da çook kötüydü. konuşammıcaktık çünkü.
Dedi aklımızda bişiler var ayarlıcaz, bekle sadece dedi.
Burda yazamıcam gerisi.
Sonuç itibari ile konuşabilcez şimdilik..

Arkandan küfür ettirmek istemiyosan bence söylemelisin artık. Şunun şurasında ne kaldı ki.
Yerine bakıcak biri vardı dimi?
yok canım ben izindeyken bi kız gelicekti ya 2 gün gelmiş ondan sonra puf olmuş gelmemiş daha

kız çok bi eksiğim yok ondan bu rahatlığım gelinlik provalarım başlıcak o kadar ondan bu rahatlığım bi de gidip istanbuldan seçicez evin kalan büyük parçalarını. sözleşme yapmış değilim ki yapmış olsam dahi bi ay öncesinden haber verip çıkma hakkım var ki

nabersiniz

günaydın pembişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…